Şimdi Ara

Bu hata kodu neden verir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Renault Fluence 1.5 dci 85 hp bir aracım var.

Biraz agresif kullandığımda 3 arıza lambası birden yakıyor. Kimi buji, kimi egr, kimi ecu arızası diyor.

Obd 2 de bu hatalar söz konusu.

Performans anlamında bir sıkıntısı yok lakin hatayı verince motor zorlanmaya başlıyor. Silince normal kullanımı devam ediyor.

Canımı sıkmaya başladı. başına gelen arkadaşlarımız veya ustalarımız varsa tecrübelerinizi aktarmanızı istiyorum.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sıfır araç fiyatları
    Renault Arıza Kodları Nedir? Arıza Kodları ve Anlamları
    https://www.renaultun.com/renault-ariza-kodlari-nedir-ariza-kodlari-ve-anlamlari/

https://tr.wikiobd.net/brand-specific-dtc-list.php?brand=Renault

Tüm RENAULT markalarının hata kodlarını yazıyor bu site.Yukarıdan hata koduna bakarak sorunun ne olduğunu görebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 21 Mart 2025; 17:8:23 >

• bamorex kullanıcısına yanıt
    Pejo için var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bamorex kullanıcısına yanıt

Üstadım burada bulamadım bu arıza kodlarını yinede teşekkürler ilgin için. Bu hata kodu neden verir? Bu hata kodu neden verir? 

• StalkerReborn kullanıcısına yanıt

https://tr.wikiobd.net/brand-specific-dtc-list.php?brand=peugeot

Peugeot markasına da yukarıdan bakabilirisiniz

• Kizdirma bujin kizdirmiyor. Ve enjektor hatasi.
    Cok bilgim yok aadece turkceye cevirdim

• Cevaplar için teşekkürler. Aynı arıza(elektronik arıza adı altında) bir kaç farklı noktaya çıktığı için netleştirmek adına yazmıştır. İlk Enjektör 1.bölgeye yoğunlaştık bugün enjektörcüye gidicem. 2. Egr olabilir Map sensötünü kendim temizledim balata spreyi ile olmadı valfe giricez. Boğaz kelebeği felan. En son motora kadar gidiyor sıralama böyle mantıklı geldi. Sigorta ve röleler çok önemli kontrol edilmesi gerekli muhakkak. Sonuç alırsam yazarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncelleme,
    enjektörler temizlendi ve ölçüldü gayet iyi durumdalar 1. İle 2.yer değiştirilip kodlandı. Arızayı tekrar verene kadar kullanacağım herhangi bir arıza durumunda tekrar bakılacak. Ama enjektörcü veredebilir vermeyedebilir dedi. 1. Bölgeden tekrar verirse problemliymiş. Fakat 2. Bölgede verirse çok sorun olmaz dedi.

• Isıtma yanıp enjektör arızası veriyorsa sanayide enjektörcü bul ve baksın. Enjektör işeme yapıyor bence. 1. Pistonu eritme git yaptır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.