Şimdi Ara

bu hafta araç alıyorum şu an qq düşünüyorum ancak şunu düşünmüşmüydün dediğiniz var m

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 1.6 dizel otomatik qq alıyorum. ancak geri dönüşü pek olmayan bir yola girdiğim için onun yerine bence şu aracıda düşünmelisin dediğiniz bir araç var mı

arazi ya da değil farketmez

yakıt çok önemli yılda 30bin yapıyorum

sıfır fiyatı 11000binin altında olmalı

otomatik şart

başka beklentim yok. konfor ses sürüş kolaylığı tercih sebebim oluyor. bir de audi merso gibi araçlara bakım masrafı yetiştiremem

çok teşekkür ediyorum

• Hocam şikayet var a google a nissan xtronic şanziman yaz. Sorunlari oku milletin nasil rezil kepaze oldugunu öğren ondan sonra bi daha düşün.

Manuel alicaksan sorun yok ama otomatik kesinlikle alma.

Ayrica nissan soyguncu bir markadir.
    Ayni motor tamamen ayni araba Reno Kadjar ı 20.000 de bir bakima çağırırken Nissan 10.000 de bir cagirip resmen öpüyor insanlari.

Alirken 2 defa düşün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qashqainin 1.6 dizel otomatigini bir aile dostumuz aldi. Arac 20 gunluk. Izlenimlerim su yonde. Almanlara gore bariz iscilik farki var. Mesela cam dugmeleri audinlatmasiz, arka koltukta kol dayama yok , yuksek hizlarda ruzgar alma sorunu var , jantlari degistik uzerindeki 16" jantlari 17 ile degistik bu arada bijonlarin sifreli olmadigini fark ettim. Arka yolcu pek dusunulmemis, arka taraf cok sadeydi, on koltuk arkalarinda bir seyler koymak icin cep bile yoktu. Start stopu iptal edemiyorsun. Serviste yazilim ayarlarindan kapaniyormus. Start stopun istege bagli kapatilip acilmamasi pek kullanisli olmamis. Ancak performansi cok iyi rampada cekisi cok tatli. Sahsi kanaatim pek parasinin araci degilmis gibi geldi.

Arastirmadim ama opel mokka, ford kuga larin fiyatlari nasil acaba, bu paralara alinabiliyorsa onlar daha mantikli olur diye dusunuyorum.

Edit: eklemeyi unuttugum bir husus daha , sag kapi ve direk bolgesinden trim sesler mevcut. Arac 1000 kmde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 20 Ocak 2016; 15:37:12 >
  • hocam merhaba.

bende nissan kullanıcısıyım.sıfır aldım aracımı.ama qq değil başka bir suv modeli.
    qq çok bilmiyorum ama nissan markasını tavsiye edermisin desen etmem.bende zaten değiştirmeyi düşünüyorum.
    qq kullanan hocalarım zaten seni aydınlatacaklardı artı ve eksileri anlamında.
    qq xtronic arızasını ben de cok duyar oldum son zamanlarda.benim araç da xtronic ve korkmuyor değilim açıkçası.

yine de karar sizin tabiki..
    hayırlısı olur inşallah sizin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

Qashqainin 1.6 dizel otomatigini bir aile dostumuz aldi. Arac 20 gunluk. Izlenimlerim su yonde. Almanlara gore bariz iscilik farki var. Mesela cam dugmeleri audinlatmasiz, arka koltukta kol dayama yok , yuksek hizlarda ruzgar alma sorunu var , jantlari degistik uzerindeki 16" jantlari 17 ile degistik bu arada bijonlarin sifreli olmadigini fark ettim. Arka yolcu pek dusunulmemis, arka taraf cok sadeydi, on koltuk arkalarinda bir seyler koymak icin cep bile yoktu. Start stopu iptal edemiyorsun. Serviste yazilim ayarlarindan kapaniyormus. Start stopun istege bagli kapatilip acilmamasi pek kullanisli olmamis. Ancak performansi cok iyi rampada cekisi cok tatli. Sahsi kanaatim pek parasinin araci degilmis gibi geldi.

Arastirmadim ama opel mokka, ford kuga larin fiyatlari nasil acaba, bu paralara alinabiliyorsa onlar daha mantikli olur diye dusunuyorum.

Edit: eklemeyi unuttugum bir husus daha , sag kapi ve direk bolgesinden trim sesler mevcut. Arac 1000 kmde.

30bindeki aracimizda trim sesleri yok. Start stop alttan kapatilabiliyor. Servise gerek yok...

• Okuduğum kadarıyla Nissan xtronic şanzıman çok ciddi sorunlar çıkartan bir şanzıman. Bizde bir ara ciddi ciddi xtrail düşünüyorduk ama okuduğum arızalardan sonra açıkçası ben cesaret edip al diyemedim babama. Forumda konusu vardı bir arkadaşın qashqaisinin garanti bittikten sonra şanzımanı bozulmuş yanlış olmasın ama 20.000TL tamir masrafı çıkarmışlardı sanırım. Sıfır düşünüyorsanız 1.6 dizel otomatik insignia düşünülebilir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiper-Man -- 20 Ocak 2016; 15:42:42 >
  • Hocam bence gidin kadjar alın otopark.com testini çekti kadjarı daha çok beğendiler qq'ye göre

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardes ordan kapatiyoruz ancak araci stop edip anahtari cikardigimizda iptal oluyor. Araci calistirip durdugumuz ilk isikta yine devreye giriyor. Kalici olarak kapatamadik sordugumuz bir kac yer serviste yailimdan kapatildigini soyledi simdilik boyle devam ediyor.

• Kia Sportage 2.0 crdi otomatik tavsiye ederim.

• Honda crv bakın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Hocam şikayet var a google a nissan xtronic şanziman yaz. Sorunlari oku milletin nasil rezil kepaze oldugunu öğren ondan sonra bi daha düşün.

Manuel alicaksan sorun yok ama otomatik kesinlikle alma.

Ayrica nissan soyguncu bir markadir.
    Ayni motor tamamen ayni araba Reno Kadjar ı 20.000 de bir bakima çağırırken Nissan 10.000 de bir cagirip resmen öpüyor insanlari.

Alirken 2 defa düşün.

peki kadjar mı önerirsiniz nissan yerine 7700 satmış adamlar bir de
  • quote:

Orijinalden alıntı: hıpermen

Okuduğum kadarıyla Nissan xtronic şanzıman çok ciddi sorunlar çıkartan bir şanzıman. Bizde bir ara ciddi ciddi xtrail düşünüyorduk ama okuduğum arızalardan sonra açıkçası ben cesaret edip al diyemedim babama. Forumda konusu vardı bir arkadaşın qashqaisinin garanti bittikten sonra şanzımanı bozulmuş yanlış olmasın ama 20.000TL tamir masrafı çıkarmışlardı sanırım. Sıfır düşünüyorsanız 1.6 dizel otomatik insignia düşünülebilir bence.

Hocam o konu benimdi. Araç garantisi bittikten aylar sonra şanziman arizasi verdi

20.000 lira bedelle yeni şanziman.

Dusunebiliyomusunuz 20.000 lira.

Bizim arac 1.6 eski nesil benzinli motordandi.

Konu sahibi arkadasin dusundugu motorla şanzimanin uyumu berbat.
    Daha 10.000 leri görmeden 2-3 kez degisim gören şanzimanlar var.

Bayiden cikar cikmaz ariza veren x tronicler var.

• Kardeşim otomatik araba alacaksınız
    En önemli sorun garanti uzatiminin olduğu bir marka alın
    Yılda 30 bin demek 3 defa servis demek Aynı motor Renault 20 bin km de servis diyor servis fiyatlarına bakın garanti uzatiminin bakın
    Qq alana kadar Kadjar alın bence

• quote:

quote:

Okuduğum kadarıyla Nissan xtronic şanzıman çok ciddi sorunlar çıkartan bir şanzıman. Bizde bir ara ciddi ciddi xtrail düşünüyorduk ama okuduğum arızalardan sonra açıkçası ben cesaret edip al diyemedim babama. Forumda konusu vardı bir arkadaşın qashqaisinin garanti bittikten sonra şanzımanı bozulmuş yanlış olmasın ama 20.000TL tamir masrafı çıkarmışlardı sanırım. Sıfır düşünüyorsanız 1.6 dizel otomatik insignia düşünülebilir bence.

Hocam o konu benimdi. Araç garantisi bittikten aylar sonra şanziman arizasi verdi

peki önerdiğiniz bu ölçülerde başka bir araç var mı otomatik

• quote:

Orijinalden alıntı: ercinoyman

quote:

quote:

Hocam illa dizel otomatik bir Crossover dusunuyorsaniz 3 ihtimal var.

Opel Mokka 1.6 tam otomatik dizel motor kuvvetli şanziman sikintisiz. Fakat arac B crossover ic hacim Qq dan falan ufak.

Peugeot 3008 1.6 hdi tam otomatik. Cok az yakar kullandim denedim yağ gibi şanzimani var tam otomatik sorunsuz. Fakat kasa degiştirecek bu bi eksi birde tasarimi biraz garip her kişiye hitap etmez.

Kadjar 1.5 dCi edc çift kavramali sanziman. Vites geçişleri hizli Qq ile birebir ayni araba sadece kaporta ve şanziman farki var. Şanzimani cift kavramali bunuda kullandim gayet hoşuma gitti. Tüketimi cok memnun eder adami.
    En kayda değer artisi ise 20.000 de bir bakim olayı ki siz senede 30.000 km yapiyormussunuz. Araba sizde 2 sene kalsa 3 bakimla kurtarirsiniz fakat qq alsaniz 2 yilda 10,000 km den 6 bakim yapmak durumundasiniz ve Reno servisleri nisbeten daha ucuz olur Nissandan.

Ben kendi hesabima İcon Paket Cam tavanli 18 cantli Kadjar alirdim.

Tasarimi gayet hoş, hayalet göstergesiyle şerit takip asistani led farlar gibi göz dolduran donanimiyla çok iyi bir tercih olurdu.

• qq 10binde bakımı vardı ,hemde fiyatlar tuzlu oluyormuş yılda 30bin yaparsanız nissan size yılın kullanıcısı ödülü verir Kadjarı da araştırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 20 Ocak 2016; 16:13:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18jantlı Arabanın kış lastiği alacaksanız fiyatlarına bi bakın derim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Opel Mokka 1.6 tam otomatik dizel motor kuvvetli şanziman sikintisiz. Fakat arac B crossover ic hacim Qq dan falan ufak.

Peugeot 3008 1.6 hdi tam otomatik. Cok az yakar kullandim denedim yağ gibi şanzimani var tam otomatik sorunsuz. Fakat kasa degiştirecek bu bi eksi birde tasarimi biraz garip her kişiye hitap etmez.

Kadjar 1.5 dCi edc çift kavramali sanziman. Vites geçişleri hizli Qq ile birebir ayni araba sadece kaporta ve şanziman farki var. Şanzimani cift kavramali bunuda kullandim gayet hoşuma gitti. Tüketimi cok memnun eder adami.
    En kayda değer artisi ise 20.000 de bir bakim olayı ki siz senede 30.000 km yapiyormussunuz. Araba sizde 2 sene kalsa 3 bakimla kurtarirsiniz fakat qq alsaniz 2 yilda 10,000 km den 6 bakim yapmak durumundasiniz ve Reno servisleri nisbeten daha ucuz olur Nissandan.

Tasarimi gayet hoş, hayalet göstergesiyle şerit takip asistani led farlar gibi göz dolduran donanimiyla çok iyi bir tercih olurdu.

ama ikinci eli ve satışı neredeyse hiç yok açıkçası kullanıcı yorumları kısıtlı değil mi yani qq kadar yorum dinlesek aynı şeyler söylenir mi bir de aynı motor ve şanz mercedes cla da kullanıyormuş bu doğru mu, 3008 ve mokka bana uygun değil ancak kadjarı değerlendireceğim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ama ikinci eli ve satışı neredeyse hiç yok açıkçası kullanıcı yorumları kısıtlı değil mi yani qq kadar yorum dinlesek aynı şeyler söylenir mi bir de aynı motor ve şanz mercedes cla da kullanıyormuş bu doğru mu, 3008 ve mokka bana uygun değil ancak kadjarı değerlendireceğim.

Hocam Kadjarın satışına daha henüz başlandı 6-7 ay oldu malum sitede ilanını az görmenizin sebeplerinden en önemlisi bu.

Reno nun tutmayan aracı Tr de çok çok azdır hele hele Croossover yerden yüksek 1.6 motor diliminde dizel ve otomatik bir modelin Reno markasıyla tutmaması imkansız 😃 piyasası biraz otursun 1 yılı atlatsın bolca ikinci elin değerinde satıldığını göreceksiniz.

Qq nun bu kadar bilinir olmasının en büyük sebebide 7 yıldır satılması ve bu segmentin yaratıcısı olması.

Kadjarda sunulan edc şanzımanın Nissandaki Xtronic şanzıman kadar satıldığı ve bu kadar bariz ve bilinen bir sorunu yok şu güne kadar benim bildiğim.
    Reno nun dCi üniteleri
    Mercedes te 1.6 dCi olarak yeni C serisinde 1.5 dCi olarak A serisi B serisi CLA serisi ve GLA serisinde
    Nissan markasında Note Juke Qq Xtrail modellerinde 1.6 ve 1.5 dCi olarak
    Dacia da1.5 dci 75 ve 90 ve 110 bg olarak tüm modellerinde

Kullanılıyor gayet geniş marka yelpazesi var bu motoru. Mercedes kendi şanzımanını kullanıyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pro-black -- 20 Ocak 2016; 16:41:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• tucson +prins lpg 115 bine en.iyi secenek lpg alaerjisi yoksa.

cvt berbat bi şanziman.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.