Şimdi Ara

BU FİYATA PEUGEOT 301 ALINIR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar elimizde halihazırda 2004 Hyundaki getz var 220000 km'de. Hasar kayıtsız ama ağır kazalı, sağlam yaptırıldı eski halinden iyi şuanda, bunu bir tanıdıga 25'e okutup, 55'e Totota auris 2009 160.000 km alacak babamı zor ikna ettim ne yapıyorsun galerici şaka gibi teklif yapmış dedim almaktan son anda haberim olmasıyla engelledim.

şimdi Sahibinden'de bu arabayı 22-23'e hızlıca satarız diye düşünüyorum. halihazırda çalışır durumda olan en düşük getz ilanı 25.500 den balıyor km si adeta 500 yıl takside kullanmışsın gibi

Babamın Getz+35 bin tl lik bütcesi var yani 57-58 bin liraya araç arıyoruz. Aile aracı olacak yılda taş çatlasın 5000 km kullanılır.

2014+ model
    km en fazla 80.000
    Hasar kayıtsız-kazasız
    istanbul çevresi sedan öncelikli tavsiyelerinizi bekliyoruz.

Ben C-elysee ve Peugot 301'de ısrar ediyorum. Babam ise yakıt cimrisi oldugundan Symbol istiyor.

Benim bugün detaylı araştırmam sonucu;
    2016 model
    75 bin km
    dizel-manuel
    1300 tl hasar kayıtlı temiz bir beyaz peugeot 301 buldum. Babam da sıcak baktı sizce bu fiyata daha iyi bir araç bulunabilir mi ?

• Yılda en fazla 5 bin km için 1.6 motor vergisi ödemeyin derim, aynı aracın 1.2 motorlu versiyonu alınır, cepte para da kalır biraz.
  • 301den ziyade bence toyataya bakabilirsin. Nedir bu pejo reno Citroen hayranlığı ya? Benim şahsi düşüncem pejo reno Citroen tarzı arabalar 0 alınır. Eğer işten para kazaniyorsan taksi plakan varsa firman varsa al para kazandırır.
    Binmek icin almak saçmalık olur....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Senin kararın doğru . Makyajsız kasa 301 rahat bulursun o paraya . Symbolden daha güzel gözüküyor , yakıt symbolden bi tık daha fazla.

• GODLİİKEE kullanıcısına yanıt
    Hocam toyota'dan kastınız toyotanın diğer araçalrı mı yoksa başta babamın alacağı Auris'mi ? pek bilgim yok fakat. Bence yazdıgım 301 varken 2009 model 160 binde auris'e 55 bin verilmez. üstelik sedan önceliğimizdi ve bu araba hatchback.

Babam ve ben hariç ailenin diğer fertleri arabanın ancak dış görünüşüne bakarlar. Auris, Getz'den bile çirkin duruyor . Bu yüzden bu arabayı kesinlikle eledik.

Symbol, C-elysee ve Pejo 301 arasında kaldık. 301 ve c elysee arasında fiyat ve donanım olarak zerre fark yok. Dış görünüş ve kokpiti farklı sadece. Bize 301 daha hoş geliyor fakat babam 2 sene içinde kesin satacak. Bu yüzden elden hızlı çıkacak bir araba bakıyoruz. Symbol'ü asıl isteme nedenimiz bu.
  • 75 bine 2017 modelleri veriyorlar yeni kasa 60-70 bin km de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parasına göre gayet iyi biraraç 301 hocam tavsiye ederim. Ayrıca gerçekten çok çok az yakıyor binerken rahat binersin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Bu Golf Alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 301 on numara araçtır b segmentte.

• Evet eşşek niyetine binilir alın.

• 301 çok ekonomik bi araçtır 1.6 dizel i
    bi arkadaşım aldı gayet memnun
    ben de auris kullanıyorum bende mennunum 1.6 benzin lpg
  • Pug 301 her zaman ikinci elde iyidir, C ellyse 301 kadar tutulmaz.
  • Arkadaşlar peki focus önerirmisiniz o fiyata

• quote:

Orijinalden alıntı: GODLİİKEE

301den ziyade bence toyataya bakabilirsin. Nedir bu pejo reno Citroen hayranlığı ya? Benim şahsi düşüncem pejo reno Citroen tarzı arabalar 0 alınır. Eğer işten para kazaniyorsan taksi plakan varsa firman varsa al para kazandırır.
    Binmek icin almak saçmalık olur....
    Tam tersi bu tarz araçlar sıfır alınmaz 2. elde çok kaybettirir. Filo ağırlıklı araçları 2. el almak gerekir.
  • tekkral34 kullanıcısına yanıt
    Valla ben hiç birini almam şuan 0.
    Ne Mercedeste kalite kalmış ne BMW de.
    200 bin km görürse iyi motorları.
    Devir hile devri kim ne kadar çok çalarsa o iyi

• Afferin. işte bu. her aileye böyle bir akıl kurdu evlat lazım.
  • Aurise baktık güzel görünüyor. Galerici ikna etti bizi. 2009 145000 km temiz araç. Sağ ve sol kapı üstlerinde (tavanda değil, tavanla kapı arasındaki yerde) ezilmişlik var. Dikkatli bakınca fark ediliyor sadece. Temiz araç çizdiği yok.

Aynı özelliklerde sahibindende 58-59 bin liraya ilanlar var. 57.750 liralık bir araç 6 günde satılmış. 55e arabayı almak mantıklı duruyor en kötü 55e koyar anında satar verdiğimiz parayı alırız.

Bu arada bizim getzi 20 ye alacak. Kabul ettik çünkü sorunlu bir arabaydı.

Kısacası getz+35 bin TL ye aurisi alacağız büyük ihtimalle. Kazıklanacağız gibi görünüyor. Babam ise peugeot un daha iyi oldugunu kabul ediyor fakat toyotayı 57 bine bile rahatça satarız diyor.

Tavsiyelerinizi beklemeye devam edeceğim.

• Ben pedere aldım 2015 de 8 bin km de idi. 2000 km binip teneke bu diye sattı.

Yakıtına ara sıra bakarımdım 4.5 civarı yakıyordu şehir içinde ( Emekli Mode On )
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Hangi aracı? Peugeot 301 mi yoksa toyota Auris mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ublt34

Hangi aracı? Peugeot 301 mi yoksa toyota Auris mi?
    301
  • Şirket aracımdır. Eşşolueşşek niyetine kullanırım. Şahısa alınacak araç değildir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.