Şimdi Ara

Bu Fiyata 301 Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
3.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar İlksan'ın üye öğretmenler için kampanyası var. 2017 model 301 ACTİVE 1.6 HDİ 92 HP / MANUEL DİZEL, 54 bin lira. Gerçi sıra gelir mi bilmiyorum.

Aklımda bu sınıf bir araç yoktu ama fiyatı uygun gibi geldi. Peugeot resmi sitesine bakarsak rakam 70 küsür. Mantıklı mı sizce? Yani bayiler de bu fiyatı verir mi?

Ya da bu arabaya bu para verilir mi? Ben tasarımını beğenmiyorum ama dizel ve de 1.6 aklımı çeliyor.

• Gozun kapalı alınır. cok guzel bır arac c elysee ve 301. Daha ıyısı Accent blue var ama onda kampanya yok sanırım. Baska hanıg araclar var?
  • 2016 ağustosta kampanyada allure si 52000 metalik rengi 54000 di :(
  • Bu 301 ın emsalı fiat egeadır. Fiyatları karsılastırın o zmaan ne kadar mantıklı oldugunu gorursunuz. Zira bu araclar fıyat performans ıcın serı uretılen araclar bu nedenle fıyat dusuyor ama bu sızın kafanızı karıstırmasın. Cunku arac cok guzel. Ha daha ıyısını almak ıstersenız zaten dızelde 80 bın tlyı gozden cıkarmanız gerekır. Ama o fıyatlara bu arabalar bedava. Üstelık ıc hacmıde d sınıfına yakın genıslıkte ferah. Sadece arka koltuklar yatmıyor sanırım. Onun dısında dızel motor ve dıger ozellıkler yeterlı. Tuketım cok makul. KAcırmayın derım fırsatı
  • shifisitert S kullanıcısına yanıt
    301 ve egea arasında çağ ve segment farkı var, ne emsali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 22 Şubat 2017; 23:32:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

301 ve egea arasında çağ ve segment farkı var, ne emsali.

Hayır ıkı aracta aynı fabrıkasyon teknıklerıyle yapılmış, benzer iç ve dıs hacme sahip araclar. Dingil mesafeleri de benzer. Kesınlıkle emsal karsılastırılabılecek araçlar. Lutfen yanlıs bılgı vermeyelım. İStedıgınız gibi tartısırım bu konuyu farketmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu megane 3 alınır mı
    8 yıl önce açıldı
    RDR 2 bu fiyata alınır mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Tartışacak birşey yok, defalarca tartışıldı zaten. Platformlara bakınca kimin ne olduğu anlaşılıyor. 301 PSA'nın PF1 platformunu kullanan bir araç. Bu platformu kullanan diğer araçlara bakarsak, citroen c3, c2, peugeot 207 gibi araçlar. Egea ise small wide LWB platformu kullanıyor, b sınıfı için üretilen platformun uzunluk ve genişlik olarak geliştirilmiş hali yani, lineadan farklı bir platform da diyebiliriz. Zaten bu bilgilere gerek de yok, iki aracı inceleyen, kullanan birisi aradaki farkı anlayabilir.

• quote:

Tartışacak birşey yok, defalarca tartışıldı zaten. Platformlara bakınca kimin ne olduğu anlaşılıyor. 301 PSA'nın PF1 platformunu kullanan bir araç. Bu platformu kullanan diğer araçlara bakarsak, citroen c3, c2, peugeot 207 gibi araçlar. Egea ise small wide LWB platformu kullanıyor, b sınıfı için üretilen platformun uzunluk ve genişlik olarak geliştirilmiş hali yani, lineadan farklı bir platform da diyebiliriz. Zaten bu bilgilere gerek de yok, iki aracı inceleyen, kullanan birisi aradaki farkı anlayabilir.

Aracları ınceledım kullandım. Sİmdi platform adı sayıp iki platform arasında 1 cm fark var dıye segment farkı var demek ınanın kelıme oyunundan baska bısey degıldır. Carpısma testlerınde benzer puanlar alan Egea ve 301 arasında agırlık bakımından buyuk farklar var. O da Pejo ve citroenın buyuk basarısıdır.

Benzer puan? 301, yetişkin korumasından 71 gibi düşük bir puan alırken egea 82 puan aldı. 3 yıldız almasının nedeni aktif güvenlik donanımlarının eksikliği, 301 egea ile aynı yılda girseydi teste 2 yıldız anca alırdı. Neyse bilinen bir konuyu tartışmaya gerek yok, herşey ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 23 Şubat 2017; 0:19:39 >
  • Fiat egea c segment bi araç, 301 ise b+ bildiğim kadarıyla yanlışım varsa düzeltin. Onun haricinde bence o fiyata çok güzel bi araç sıfır, garantili başınız ağrımaz. Dizel motorlarıda hem verimli, hem cebinizi üzmez daha ne olsun 😉👍

• Bence segment olarak boşuna tartışıyorsunuz. 54 bine dizel egea alınabiliyorsa karşılaştırılır ama bu fiyata dizel araç bulmak çok zor. İkinci el alsan illa bişeyler çıkıp başını ağrıtıyor.

• Bu fiyata gayet iyi bir araç,bence alınır.İnşallah sahibi siz olursunuz.

• quote:

Benzer puan? 301, yetişkin korumasından 71 gibi düşük bir puan alırken egea 82 puan aldı. 3 yıldız almasının nedeni aktif güvenlik donanımlarının eksikliği, 301 egea ile aynı yılda girseydi teste 2 yıldız anca alırdı. Neyse bilinen bir konuyu tartışmaya gerek yok, herşey ortada.

Hala kelime oyunlari. Cocuk korimasi puanina da bakarsan 301 in arka koltuktaki yolcularda bariz ustun oldugunu gorursun. Konu hakkinda konus saygi duyarim ama kelime oyunlari yapip insanlari yanlis bilgilendormeye vlcalisan sonrada yaptim oldu diyen zihniyete sahip insanlardan haz etmiyorum acikcasi

• quote:

Orijinalden alıntı: RhaNoN

Fiat egea c segment bi araç, 301 ise b+ bildiğim kadarıyla yanlışım varsa düzeltin. Onun haricinde bence o fiyata çok güzel bi araç sıfır, garantili başınız ağrımaz. Dizel motorlarıda hem verimli, hem cebinizi üzmez daha ne olsun 😉👍

Yanlis hocam 1 cm fark var olunca segment farkli diye uyduran insanlar var. Her ikiside c segmenti. Ha bazi kisiler kucuk c sinifi diye adlandirilar. Zira bir lazermetre ile gidip bakin hatya sitelerde ic ve bagaj hacim bilgilerine bakin 301 ve c elysee daha genisbbile cikabilir. Kelime oyunlari sizleri yaniltmasin

• Arkadaşlar accent blue, c elysee, 301, line, egea, symbol bu arabalar birbirinin lacivertlisi. Hiç biri gerçek birer c segmenti değil. He aralarında C segmentine en yakın durabilen egea, oda diğerlerine göre daha yeni olduğu için. Egea hangi c segmenti arabadan iyi ? 308-astra-megane-golf-focus-civic-corolla... Hiçbiri. Ne zaman bravo gibi bir araba gelir o zaman C segmenti deriz o arabaya.

Fiyata gelirsek gayet makul. Fiyatın uygun olmasının sebebi bu arabalar filoya çılgın satılıyor. Bir nevi ilksanda filo ile alıyor. Valla bir haftadır kaskonun verdiği accent blue dizel otomatik (136 7 dct) kullanıyorum, tam şehir içi arabası.
  • Ekonomi bakımından müthiş bir araçtır. Diğer konularda ortalamadır

• Bende ilksana üyeyim hocam.aracım olmasa düşünebilirdim.fiyatı çok makul.o fiyatlara şuan 2.el dizel almak bile zorken 0ını veriyorlar..active en boş paket donanım açısından yetersiz gelebilir ama fiyat nedeniyle tercih edilir.

• Bence şuanki piyasa için gayet makul bir fiyat,durumunuz müsaitse almanızı tavsiye ederim ben.

301 ile Egea'nın aynı emsalde olduğunu iddaa eden arkadaşlar bizde biliyoruz B+ ve C segmentinin farkını şimdi burda birbirimizi kandırmayalım.Egea'dan alınan konforu,sessizliği hangi 301'de C-Elysee'de alıyorsunuz.Hayır karşılaştırdığınız araç Rapid olsa eyvallah derim ama bizde kullandık be.

Biri de yukarda Egea C segmenti hangi arabadan iyi demiş.C segmenti olmak için en iyisi olma koşulu yok,sizin mantığınızla şuan C segmentinin en kötüsü olan Auris B+ indirgenmiş durumda.

Buyrun bu gırtlak Egea(sedan atıyorum karşılaştırmanız daha kolay olsun diye,hatchback veya stationwagon olsa karşılaştırma bile yapılamaz )

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sifir-km-de-2016-fiat-egea-lounge-dizel-otomatik-vites%2Cen-fullu-394677986/detay

Buda B++++++++++ segmentinin kahramanı ağababası C-Elysee'nin ikizi 301'in gırtlağı

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-pejo-301-alura-2016-1.6-dizel-en-ful-model-1600-km-70000-tl-son-396177814/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

Bu 301 ın emsalı fiat egeadır. Fiyatları karsılastırın o zmaan ne kadar mantıklı oldugunu gorursunuz. Zira bu araclar fıyat performans ıcın serı uretılen araclar bu nedenle fıyat dusuyor ama bu sızın kafanızı karıstırmasın. Cunku arac cok guzel. Ha daha ıyısını almak ıstersenız zaten dızelde 80 bın tlyı gozden cıkarmanız gerekır. Ama o fıyatlara bu arabalar bedava. Üstelık ıc hacmıde d sınıfına yakın genıslıkte ferah. Sadece arka koltuklar yatmıyor sanırım. Onun dısında dızel motor ve dıger ozellıkler yeterlı. Tuketım cok makul. KAcırmayın derım fırsatı

Yapma ne Egea'sı.
    Bu araç -yani Peugeot 301- Avrupa'da ne marka sahibi ülke olan Fransa'da ne de üretildiği ülke olan İspanya'da satılmıyor.
    Avrupa'da satılma gerekliliklerini karşılamıyor çünkü.
    Oysa Egea -yani Fiat Tipo- bırakın İtalya ve Türkiye'yi Almanya ve İngiltere'de dahi satılmakta.https://www.youtube.com/watch?v=Y30Eij9Tu8s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derfgt -- 23 Şubat 2017; 2:21:59 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.