Şimdi Ara

BU FAN NEREYE NASIL TAKILACAK...,?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde fazladan bi fan var ve bunu o hani ne diyorsunuz oraya hardiskin alt tarafında bi yer var ya oraya takmak istiyorum veya başka bi yere ama fanın kablosunu takacak yer yok... diğer fanın kablosu hdd cd rom un elektrik aldığı güç kablosuna takılı, bu yedek fanın da kablosunun ucunda üç girişli bir adet jak var..... ne edem ben şinci bana yardım edenden allah razı olsun kardeşler... anakartımın resmini de ekliyom hele bi zoom yapıp bakın yaw belki yardımcı olur..

---------------------------------------------------
    EDIT: Başlık tarafımdan değiştirilmiştir.

mtkn3

(EDIT: Post u ancak editleyebilirsin ve nedenini yazabilirsin.. Dilediğini yazamazsın.)

AnAtoLiA_TR
    ---------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnAtoLiA_TR -- 21 Haziran 2005, 1:15:56 >

• yaw wallaha çok acil şu anda fan elimde tornavida yanımda bekliyorum cevaplarınızı şimdiden sağolasınız..
  • Bak bakalım bi

• harddiske giden elektrik kablosu bende 2 ye ayrılıyor bendeki extra fan oraya takılı sırf senin için söktüm baktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: @volki@

Bak bakalım bi

sağol volki hemen bakıyorum sonucu buraya yazarım... lem bide anakarta bakam derken kasa kapagına bastım ikiye katlandı (EDIT) şimdi onu napcaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnAtoLiA_TR -- 20 Haziran 2005, 14:07:22 >

• Onu elinle düzelticen.
    Anakartın üstünde genelde 3 tane onun girebileceği gibi 3lü soket olur.Edit:Zzaten 1ine CPU fanınınki girer
    Sonucu bekliyoz haa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @volki@ -- 19 Haziran 2005, 19:56:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

harddiske giden elektrik kablosu bende 2 ye ayrılıyor bendeki extra fan oraya takılı sırf senin için söktüm baktım

sende sağol nihat baba... hemen oraya da bakacam... la getti kasa kapağum ezdim iki kat oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnAtoLiA_TR

quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

harddiske giden elektrik kablosu bende 2 ye ayrılıyor bendeki extra fan oraya takılı sırf senin için söktüm baktım

sende sağol nihat baba... hemen oraya da bakacam... la getti kasa kapağum ezdim iki kat oldu

Boşuna bakma çünkü o olmaz.Sana anakartın üstündekiler lazım.Arkadaşın dediği 4 pin bildiğin molex

• Hala takamadın mı?Gelimde yardım edim bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @volki@ -- 19 Haziran 2005, 20:07:03 >
  • Aha size fanın son halinin resmi...

Dedimki ula bilgisayarı soğutamadık bari gendimiz serinleyek (EDIT)

Hepiniz sağolun arkadaşlar... yaw şu harddiskin altındaki yere fanı takamadım yaw.. kasanın ön kapağını açmaya çalıştım elimde kalacaktı vazgeçtim zaten yan kapak sandalye şekline geldi çekiçle düzeltem dedim bu sefer tepsi gibi oldu ... çok sağolun... bu arada volki dediğin yere taktım fan çalıştı... nihatın dediği yerdede kablolara sokuşturdum ordada çalıştı

neyse şimdi de benim için iyi oldu... yemişim pc yi... bana bişi olmasın (EDIT)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnAtoLiA_TR -- 20 Haziran 2005, 14:09:19 >

• Tebrikler
  • quote:

ULE ÖMÜRSÜN VALLA.NE DEBELENİYON İÇİNE TAKACAM DİYE AHA DIŞINDA DAHA GÜZEL DURMUŞ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YARENN -- 20 Haziran 2005, 14:10:15 >

• Millet kasaya takmak icin fan bulamiyo sen
    kendini serinletiyon yaf manyaksin bea güsel fikir...
  • sen süpersin dostum ya
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoLoCouST -- 20 Haziran 2005, 14:11:11 >

• Öldüm ya ne alem adamsın ha
  • adam serinlemek istemiş.Komik mi?
  • Ya arkadaşım alınmada Sen fan takçam diye Bilgisayarı darmadağın etmişssin

• @AnAtoLiA_TR

Yukarıda bulunan bir çok post'unu edit'ledim. Böyle bir uslup kullanmaya devam edersen ceza alacaksın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mtkn3

@AnAtoLiA_TR

Yukarıda bulunan bir çok post'unu edit'ledim. Böyle bir uslup kullanmaya devam edersen ceza alacaksın.

ne diyim görevini yapmaya çalışmışsın..... sen de varsın...

yalnız

EDIT: Başlık tarafımdan değiştirilmiştir, burası kıraathane değildir.

mtkn3

öyle iş yap ki bişey yaptığın zaman insanların ruhu duymasın... görevini tam yapamamışsın... tamam o zaman al postları kafana göre değiştir et yaz karala...

unutmaki onlar senin post un değil başkalarının... duygu ve düşüncelerini belirtmek istersen kendi post unda belirt..benim post umu sadece editleyebilirsin ve kibar bi dille nedenini belirtebilirsin... Ama kara mizah yapamazsın...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.