Şimdi Ara

Güç kaynağı fanı alta mı bakar üste mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fan üste gelecek şekilde taktım. Sonradan farkettim ki yazılar ters duruyor. Ancak ürünün satış sayfasında fan hem üst tarafta kalıyor hem de yazılar düzgün duruyor.

-Fanı nereye gelecek şekilde takmam gerekiyor? Fanın düzgün tarafa bakıp bakmaması birşeyi değiştirir mi?

-Fanın aşağı ya da yukarı bakması sesin azalmasına sebep olabilir mi?(Sessizlik benim için önemli.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 17 Nisan 2016; 4:16:10 >

• aşağıya doğru bakması gerekiyor...
    işlemcinin üzerine doğru...
    taze hava üflemesi gerekiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vtnsvr

aşağıya doğru bakması gerekiyor...

Kasa fani mi arkadasim bu? Islemcinin uzerine hava falan uflemesi gerekiyormus. xD Bilip bilmeden yorum atmayin. Psu fani alt tarafa bakacak konumda ve kasanin alt bolumune yerlestirilir. Amaci ise alttan soguk hava alip psunun icine aktarmaktir. Fanin yonu dolayisiyla havayi iceri dogru verir disari vermez. Herhangi bir bilesen uzerinde ekstra sogutma saglamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferelith006

quote:

Orijinalden alıntı: vtnsvr

aşağıya doğru bakması gerekiyor...

Kasa fani mi arkadasim bu? Islemcinin uzerine hava falan uflemesi gerekiyormus. xD Bilip bilmeden yorum atmayin. Psu fani alt tarafa bakacak konumda ve kasanin alt bolumune yerlestirilir. Amaci ise alttan soguk hava alip psunun icine aktarmaktir. Fanin yonu dolayisiyla havayi iceri dogru verir disari vermez. Herhangi bir bilesen uzerinde ekstra sogutma saglamaz.

Diğer arkadaş soruyu yanlış anladı sanırım, neyse.

Kasamda PSU yeri en aşağıda. Söylediğiniz mantıklı, alttan hava alması gerekiyor. Ürünün sayfasında fan üstte iken yazıların da düz olması beni şaşırttı. Sanıyorum ürünün fansız olduğu düşünülmesin diye böyle bir fotoğraf koymayı uygun gördüler. Tanıtım sayfasında fan görünürken yazıların ters durması abes kaçardı herhalde.

-PSU'nun ters ya da düz takılması fan sesini etkiler mi? Bu konuda da bilginiz varsa ve paylaşırsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkürler...

• Eger fani kasa icine bakacak sekilde yerlestirirsen kasanin icindeki sicak hava ve tozu psunun icine cekecektir. Bu pek ala ses sorununa yol acacaktir. Ama psuyu asagi bakacak sekilde yerlestirirseniz genellikle kasalarin altinda toz filtresi oldugundan(30-40 liralik kasalar haric) psunuz hem soguk havayi alttan cekecek hem de tozlanmayacaktir ve daha etkili, sessiz olacaktir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.