Şimdi Ara

Bu Dövmeyi yaptıracağım sizce kaç para maliyeti olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
22.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • edit: bu resimlere tıklayarak bakın , onları gömemedim
    http://img230.imageshack.us/my.php?image=img4883le3.jpg
    http://img230.imageshack.us/my.php?image=img2918aa3.jpg
    http://img209.imageshack.us/my.php?image=img5016vp6.jpg

Evet Arkadaşlar , Pierri'nin sol kolunda görmüş olduğunuz dövmeden yaptıracağım boydan boya , sizce kaç paraya mâl olur bana?
    Şimdiden Teşekkürler ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necessa®i -- 5 Mayıs 2008; 20:09:36 >

• ne olduğunu anlayamadım.
  • 1500 ytl
  • Renkli Dövme birde. 1000 YTL den aşağı olmaz tahminimce. Geçen sene bir dövme sormuştum. Omuzdan dirseğe kadar iniyordu. Renkli değildi ve 800 YTL fiyat vermişlerdi.
  • bu dayi kim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baba Naber

Renkli Dövme birde. 1000 YTL den aşağı olmaz tahminimce. Geçen sene bir dövme sormuştum. Omuzdan dirseğe kadar iniyordu. Renkli değildi ve 800 YTL fiyat vermişlerdi.

yuhh o ne be
    benim en fazla vereceğim 150-200 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necessa®i -- 5 Mayıs 2008; 20:10:10 >

• 1200
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neden bu kadar pahalı , renkli olduğu için mi ?
  • şekil olduğu için.
  • sahiden de çok pahalı imiş ya.... :( ben de yaptırmayı planlıyorum da ben en fazla 100-200 ytl veririm siyah yeter bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: kolerayaverim2

şekil olduğu için.

bizim Bursa-Heykelde ( istanbul'un taksim meydanı neyse Bursa'nında Heykelidir ) , bir zamanlar görürdüm adam oturmuş açık alanda dövme yapıyordu , kişiden kişiye değişmez mi bunun fiyatı şimdi ünlü bir yerde tanınmış olan adamın dövmesiyle , tanınmamış bir adamın dövmesi heralde aynı fiyat olmaz ? yanlışmıyım ?
  • dövme yaptırırsan cenabet gezersin kına dan yaptır kınadan
  • Çok pahalı.
  • bence yaptırma sonra cünüp cünüp gezersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaRR0W

dövme yaptırırsan cenabet gezersin kına dan yaptır kınadan

peki dövme yaptırınca cünüp olursan daima cünüp kalıyosun dövme gidene kadar , kınada ne fark var ? kınada deri yüzeyine yapışıyor orda kuruyor mu artık neyse , sonuçta derinin üzerinde yer kaplıyor , şimdi eminim şunu diceksin , kına su geçiriyor e o zaman ilk yıkama ile kınanın gitmesi lazım diimi ?

bana bunu nasıl açıklıyabilirsin ? gerçekten merak ettiğim konudur bu

• dövme yaptırda cünup cünup gez sonra..

püüü tirbiyisiz...

• quote:

Orjinalden alıntı: GFB_SİNAN

bence yaptırma sonra cünüp cünüp gezersin

Kesin konuşmayın bu konuda. Çünkü söylenen o kadar çok şey varki kime neye inanıcas bilmiyoruz. Tek bilinen insan vucudunun şeklini değiştirdiğinden günahmış. Ama şu var. Abdest alırken su deri altına girmez deri üstünü temizler. Ama yapılan dövme ise deri altında oluyor ve sen abdestinin bozulması gibi bir durum yok. (bir kaç yerde okumuştum)
  • Soğanı samsağı arayan kelle paçayı yiyemez...
  • kına suda gecer doğru ama birden geçmez ben gecen sene yaptırmısım canlılığını 1 hafta korudu sonra bazı yerlerinde silinmeler başladı baktım iş kötüye gidiyo girdim banyoya ve yok ettim(keseyle zor cıktı)
  • Yinemi aynı tartışma ya...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.