Şimdi Ara

Bu Dövmeyi yaptıracağım sizce kaç para maliyeti olur ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
22.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar izmirde dövmeciyim ilgilenen arkadaşlar facebooktan beni ekleyebilir fiyatlarım uygundur. facebook adresım eko tatto eşrefpaşa izmir
  • dostum hiç bulaşma 150-200 tl fiyatlardan bahsediyorsun sen, bu dövme seni aşar paran olunca yaptırırsın artık.
  • Hort
  • quote:

Orijinalden alıntı: dix1

dostum hiç bulaşma 150-200 tl fiyatlardan bahsediyorsun sen, bu dövme seni aşar paran olunca yaptırırsın artık.

4 sene olmuş para biriktirmiştir artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoboot

arkadaşlar izmirde dövmeciyim ilgilenen arkadaşlar facebooktan beni ekleyebilir fiyatlarım uygundur. facebook adresım eko tatto eşrefpaşa izmir

moruk bence sen dövme yapma , işçiliğine baktım rezalet ve sayfana kendi yaptıklarından çok başkalarının tasarımlarınıda koymuşsun kaldıki onlar bile iyi değil , iş dövme oldumu herşey değişir , izmirde ,istanbulda kim nasıl dövme yapar işçiliği nedir hepsinden haberim var ama dövme işini senin gibileri yapmamalı bi ömür kalıyor insanların vucütlarında , parasını alırken iyi ama gerçekten bi kendine sor bakalım müşteriyle yer değiştir sen müşteri olsan kendinde dövme yaparmıydın en fazla ufak bişiler yaptırabilirdin , bence daha fazla insandan küfür yememek adına bırak bu işi herkes bildiğini yapsın , dövme sanat işidir , ve sen sanatçı değilsin sadece dövme makinası olan bir insansın . .

• önce bi orijinal halini (çizim) bul sonra yaptırırsın :)
  • dostum benım yaptım hıc dovme yok orda sadece modeller ve kataloklar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

quote:

arkadaşlar izmirde dövmeciyim ilgilenen arkadaşlar facebooktan beni ekleyebilir fiyatlarım uygundur. facebook adresım eko tatto eşrefpaşa izmir

moruk bence sen dövme yapma , işçiliğine baktım rezalet ve sayfana kendi yaptıklarından çok başkalarının tasarımlarınıda koymuşsun kaldıki onlar bile iyi değil , iş dövme oldumu herşey değişir , izmirde ,istanbulda kim nasıl dövme yapar işçiliği nedir hepsinden haberim var ama dövme işini senin gibileri yapmamalı bi ömür kalıyor insanların vucütlarında , parasını alırken iyi ama gerçekten bi kendine sor bakalım müşteriyle yer değiştir sen müşteri olsan kendinde dövme yaparmıydın en fazla ufak bişiler yaptırabilirdin , bence daha fazla insandan küfür yememek adına bırak bu işi herkes bildiğini yapsın , dövme sanat işidir , ve sen sanatçı değilsin sadece dövme makinası olan bir insansın . .

ayıp yanı bide izmirli olacaksın yakıştımı sımdı sana bu yorumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i

quote:

Orjinalden alıntı: MaRR0W

dövme yaptırırsan cenabet gezersin kına dan yaptır kınadan

peki dövme yaptırınca cünüp olursan daima cünüp kalıyosun dövme gidene kadar , kınada ne fark var ? kınada deri yüzeyine yapışıyor orda kuruyor mu artık neyse , sonuçta derinin üzerinde yer kaplıyor , şimdi eminim şunu diceksin , kına su geçiriyor e o zaman ilk yıkama ile kınanın gitmesi lazım diimi ?

bana bunu nasıl açıklıyabilirsin ? gerçekten merak ettiğim konudur bu

Git bi tane 3.sınıf fen bilgisi konu anlatımlı kitap al çözünürlük konusuna bir göz gezdir. Su herşeyi çözer mi? < bu sorunun cevabını bul

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

quote:

ayıp yanı bide izmirli olacaksın yakıştımı sımdı sana bu yorumlar

valla kardeşim benim izmirli olcaksın olmucaksın öyle birşey yok, kişisel olarak yazmadım ben sana eminimki adam gibi adamsındır ona hiçbir lafım yok yanlış anladıysan kusura bakma ama bu dövme işi böyle yanlışsam eğer yanlışsın kardeşim de , yapabilceğin dövmeleri yaparsan evyallah ona lafım yok yazı olur ufak tefek şeyler olur ama ince iş ayrıntılı işleri para uğruna yaparsan bu senin ayıbın olur , benimde amatörce yapan arkadaşlarım kendilerini aştıkları yerde bunu ben yapamam şuna git şurası yapar diye yönlendirirler insanlar , ha sende öyle yapıyosan tebrik ederim seni ama doğruya doğru bu işin aslı böyle olmalı ,illaki birilerine dövme yaparak gelişiceksin ama gidişatında önemli , konu eski çıktı ama mesela o konuyu açan arkadaşın koyduğu dövmenin en ufak parçasını bile yapamıycağına eminim (resimdeki canlılık olsun ayrıntı olsun temizlik olsun kullanılan boya kalitesi olsun) benim söylemek istediğim para alıcaksın diye böyle işçilik isteyen dövmeleri yapmaya kalkışmak ve yapamamk ve o adama verdiğin maddi manevi hasar , çünkü asla ve asla geri dönüşü yok he apaçiye çappoya serseriye yaparsın def eder gider ona lafım yok , aslında çok hassas bir iş benim dediğim gibiysen süper ama değilsen de en azından yazdıklarımı anla biraz ne sen beni tanıyosun ne ben seni sonuç olarak o yüzden böyle uzun yazdım dövme konusundada hassasım anlayışla karşılarsan sevinirim rencide etme gibi bir amacımda yok :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.