Şimdi Ara

bu devirde namuslu kız yok denecek kadar azmış (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
8.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi ergen konusu daha acılmışş...amma yaratıcı oldu bu forum ya 2 gune bir namus ve turk kızları baska dert sıkıntısı kalmadı mılletın
  • begenmiyosan kizlari evlenme kardesim
  • Tamam beyler o zaman siz kızlardan uzak durun ben bakarım onlara
  • Namuslu kizi napicaksin ya tursunumu kurucan gecin bunlariii
  • @canales katılıyorum hocam sana.

her birlikte olana yollu gözüyle baktığımız için gayet normal böyle düşünmen.Birisinin biriyle birlikte olduğunu öğrenince onu sadece sex objesi olarak görüyorsunuz ve insan olduğunu unutuyorsunuz.Size göre bakire olmayan kızın hiç bir duygusu yaşama hakkı yok.Sexle arkadaşlığı karıştırıyorsunuz.

Siz nasıl bir kızla birlikte olduktan sonra onu arkadaşınız falan duyunca veya anlatınca birlikte oldum diye , muhabbetiniz aynı kalıyorsa kızlar içinde aynı olay geçerli.Ama bu erkekle kız arkadaşlığına gelince aaa bu kız böyle yapmış deyip karalıyorsunuz hemen.Kimse arkadaşının kötülüğünü istemez ama yapanada engel olamazsın.
  • NAMUSLU ERKEK VAR MI PEKI ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

Şu dünya'da kızlardan korktuğum kadar başka hiç bir şey den korkmam.

Ya denizin buzzz gibi sularından tuzlu yaprağıyla şahin abi karşına çıkarsa?

• quote:

Orijinalden alıntı: Montesquieu

NAMUSLU ERKEK VAR MI PEKI ?

hah. cevap budur.

ne kadar namuslu erkek var da kadinlarin namusunu konusabiliyoruz?

bazi beyinsizler namus kavramini bekaret saniyorlar. namus bacak arasinda olmaz zihniyette olur karakterde olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtremeHatred

sagopadan dolayı o kaynımda da vardı aynısı

Sahin noktayi koydu :D
  • Bu devirde ne kadar namuslu erkek varsa o kadar da namuslu bayan var...
  • Erkek kizin eve gidince sampiyon!
    Kiz erkegin evine gidince kasar!
    Erkek sayisiz kizla yatinca kral o!
    Kiz bir suru erkekle yatinca kasar o!

Illa evine gitti diye sey olmak zorunda degil ve bunun namusuzlukla bir alakasi yok benim sevgilim guvendigim erkek arkadasim var onun evine gitse sorun olmaz ama gidipte onu abazalarin ergenlerin yanina yollamam.kizlara namussuz yakistirmasi ya da genellemesi yanlis bana gore ayrica o kizin gitmesi erkek arkadasinin sorunu demmeki sahip cikamamis.kiz yapinca hemen suclu oluyor.

• milletin namusu kimlere kalmış vay be..
  • Benimkide oyle 7. Sinifim ama kiz gidiyo başkasi yavsiyo onla ugrasiyo bu gece konuşacagim sakin ol diye geçen gecede ayrilaim dedim hayir olmaz lutfen dedi
  • bazılarının işine geliyor tabi böyle kızların olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Erkek kizin eve gidince sampiyon!
    Kiz erkegin evine gidince kasar!
    Erkek sayisiz kizla yatinca kral o!
    Kiz bir suru erkekle yatinca kasar o!

Illa evine gitti diye sey olmak zorunda degil ve bunun namusuzlukla bir alakasi yok benim sevgilim guvendigim erkek arkadasim var onun evine gitse sorun olmaz ama gidipte onu abazalarin ergenlerin yanina yollamam.kizlara namussuz yakistirmasi ya da genellemesi yanlis bana gore ayrica o kizin gitmesi erkek arkadasinin sorunu demmeki sahip cikamamis.kiz yapinca hemen suclu oluyor.

adam aydın.
  • hayatın dongusu bu kız erkege yanasır erkek kıza yanasır eger sorun sendeyse yapıcak bırsey yok bull shıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Gerçekten haklısın çok az kaldı .

Senin iş ne oldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Orijinalden alıntı: Canales

Peki ya namuslu erkek ?

Fırsatımız olsa hangimiz eve kız atmayız ki ? Günün yarısını etraftaki kızlara laf atarak geçirenler 15-16 yaşında milletin namusunu sorguluyor,bu nedir yahu ?

ki şuda var ; Cidden masum amaçlarla gittiyse evine ? işi direk sex'e vurmak bana göre önyargıdır,namus bu kadar basite alınacak bir mesele değil,insanlar namusu için yaşarlar

21 Yaşındayım,üniversite okuduğunda göreceksin bu kuruntular inan çok boş,kız arkadaşlarınla playstation oynayarak sabahlayacaksın,kız arkadaşların evine gelecek,sen gideceksin,birsürü kız arkadaşın olacak ciddi arkadaşın yani

Rap dinlemenden ve yazılarındaki üslubundan liseye gittiğin kanısına vardım (kesinlikle aşağılamıyorum yanlış anlama,bizde lise okuduk) o nedenle bunları söylüyorum

Bizde lisedeyken tenefüs aralarında kızların eteklerinin boyuna bakar,2 dakika sonra başka bir kıza ''eheh kanka kaşar bu yeaaa'' derdik,kız arkadaşlarımız o zaman mesajlarımıza geç cevap verince ''bu kız kaşar yeaaa o..u bu abi'' derdik
    geçti bitti o günler,bu kadar dar,bu kadar kapalı olmayın Allah aşkına

Namus bu kadar basit bir mesele değil,bu kadar basit olsaydı biz erkekler namussuzun önde gideni olurduk

Evime gelen her kız benle yattı ne playstaitonu hocam ya 2 saat oynadık,hadi 2 saatte konuştuk diyelim kız bizde kalacağını söyledi eğer bi erkek o durumda ilişkiye girmesse o erkek Hz.Yusuf sıfatında bi adamdır demek,yda homoseksüeldir eve giden her kız sex yapar
    eve giden her kız sex yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk_588

quote:

Orijinalden alıntı: extácy

ya napmışlar biri bana anlatsın

Tak fişi bitir işi

zuahahahahahahahahahah
  • Benim bu zamana kadar tanıdığım en iyi kızlardan biri 1 ay önce ayrıldığım eski sevgilim. Onunla ayrılmamın sebebi yurt dışındayım ve onunla hiç ilgilenemiyorum diyeydi ve zaten başlayalı 1 ay olmamıştı. Yolun başındayken baktım olmuyor,hiç bana alışmadan direk bitireyim dedim. Üniversite bitene kadar bakarım eğlenceme,onla bunla takılırım ama üniversiteden sonra eğer hala aynı kişi olarak kalırsa onunla beraber olmayı ister ve yürütürüm. Tabii daha 19 yaşındayız belki de kimler gelecek kimler gidecek ama eğer düzgün biri gelmezse tekrar o olur diye düşünüyorum. Şöyle de birşey var yurt dışında herkes hasret birbirine. Burada da çok düzgün bir kız bulursam eğer onunlada devam eder. Çünkü Türkiye'ye hasret olduğu için birbirimize çok bağlanırız diye düşünüyorum. Kızlarla takılıp,gönül eğlendirmekte bir yere kadar. Sıkıldım artık hergün başkasıyla yatıp kalkmaktan. En güzeli düzgün birini bulup onunla sürdürmek. Ne kadar çok yazmışım hadi iyi günler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.