Şimdi Ara

İstanbul - Antalya arası yol tavsiye yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pazartesi sabah 5 gibi yola çıkarak Antalya'ya gideceğim ocak şubat aylarında hangi güzergah daha iyi olur kar yol kapanması gibi bir şeyle karşılaşır mıyım? Güzergâhı bilenler yardımcı olabilir mi? İlk defa gideceğim o güzergâha. Teşekkürler.




  • TEMden Sakarya ; Sakaryadan Antalya yönüne D-650 karayoluna çıkılır. Pamukova Bilecik Bozüyük İnönü Kütahya Afyon Burdur şeklinde Antalyaya inilir.


    Keçiborluda radar cezası yememek büyük mucize olur.


    Bütçe iyise Afyon İkbalde mola verilip bir tandır kebap bir de kaymaklı ekmek kadayıfı gömülür ama sizin gittiğiniz saatte anca sucuk ekmek kahvaltı yapılır sanırım


    Afyon- Sandıklı bayağı soğuk ve karlı olabilir. Yolu bile kapanabilir. Kontrol ederek çıkmakta fayda var. Kış lastiksiz çıkmamalı..

    Ayrıca Burdurdan Antalya düzlüğüne inmek de bayağı yokuş aşağı. Korkutucu manzaralar var. Buz vs olabilir ama karayolları açmak için vargücüyle çalışır her zaman

  • x-rayted kullanıcısına yanıt

    +1. ek olarak pamukova bozüyük arası dikkatli olmakta fayda var, birçok EDS mevcut

  • Hava durumunu takip edin. Bu hafta sonu soğuk hava dalgası geliyor diye biliyorum. Bozüyük Kütahya Afyon hattında kar ve buzlanma olabilir. Yola çıkış saatinizi imkan varsa birkaç saat ileri almanız, bu anlamda iyi olabilir. Özellikle Bozüyük civarı, bölünmüş yol olsa da tehlikelidir. Diğer taraftan,iş günleri sabah İstanbul trafiğinden kurtulup Anadolu Otoyolunda girmek de sıkıntı olabiliyor tabii.
  • Kütahya , Afyon ve Burdur da gece vakti gizli buzlanma olabilir

  • Zincirsiz çıkmayın hocam, ne olur ne olmaz.. Yavaş ve dikkatli olun, Burdur a geldiğimde navigasyon daha kısa rota var diye saçma sapan yerlere sokmuştu, millet nasıl gidiyorsa sizde öyle gidin..

    Akıllı olduğunu sanıp sürüden ayrılınca riskli oluyormuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.