Şimdi Ara

Bu da Benim sıcaklarla mücadelem FOTO VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Bu da Benim sıcaklarla mücadelem FOTO VAR

Malzemeler 1 adet vantilatör aura marka
    2 metre bakır boru
    2 metre ekstra kalın plastik hortum
    cırt kelepçe
    ben oto sogutucu dolabı kullandım ama strafor termos da iş görür
    akvaryum pompası
    bolca miktarda buz.

Havadaki nemi acaip sekilde topluyor ve bezi cımcırık su yapıyor bu da işe yaradıgını gösterir.(klimayla aynı prensip) Yüzey alanı ne kadar geniş olursa sogutma da o kadar verimli oluyor ben 2 metre bakır boru kullandım ama 5 metre dolasam süper olacaktı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc_avalon -- 11 Temmuz 2009; 0:24:57 >

• ben bisey anlamadim. calistirirken de foto cekseydin
  • o leptop a ne yaptın öyle
  • Sadece laptop kısmınlı anlamadım , gerisinde düşünce güzel , bu pratik zekanı başka yerlere kullansan mühendis olursun hocam.

Not : Mühendisim zaten dersen nasıl mor olacağımı şu an itibariyle fark etmiş durumdayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 10 Temmuz 2009; 19:26:06 >
  • bende klimanın altına bi raf yaptırıp üzerine sistemi kurmuştum klima doğrudan anakartın üzerine üflüyodu kafam rahattı
  • Bir kişi konu açtı , konuyu gören herkes kasasını söküyor.
  • bu kadar cebeleşeceğine 500 e falan klimalar var onlardan alsana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne olacak benim bu gaz sorunum?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ventilatörün aynisi bizde var aura
  • quote:

Orjinalden alıntı: Triple H

Sadece laptop kısmınlı anlamadım , gerisinde düşünce güzel , bu pratik zekanı başka yerlere kullansan mühendis olursun hocam.

Not : Mühendisim zaten dersen nasıl mor olacağımı şu an itibariyle fark etmiş durumdayım.

jeoloji mühendisiyim ama bir işe yaramıyor işte. 500 e klima falan diyen arkadaş ayda eline 500 geçiyomu diye sormuyon hiç

Kasa olayı da sıcaklarda çok kitlenmeye başladı leptop baktım olmuyacak söktüm attım klavyeyi şimdi hiç kasma yok

• vantilatörün üzerine doladığın boru/hortum neden yapılmış acaba? tahminimce bu çekilde değilde radyatör gibi birşey koyulsa yüzey alanı artacağından daha etkili bir soğutma olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: suicide

vantilatörün üzerine doladığın boru/hortum neden yapılmış acaba? tahminimce bu çekilde değilde radyatör gibi birşey koyulsa yüzey alanı artacağından daha etkili bir soğutma olur.

hacı o bakır boru senin dediğin dogru ancak 1 gunde bu kadar yapılabiliyor.hurdacılarda falan ufak bir araba radayatörü bulsam havada kaparım bu haliyle ne biçim nem alıyor havadan altındaki bez ıslanıyor vantilatorun.radyator olsa muhteşem olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_avalon

quote:

vantilatörün üzerine doladığın boru/hortum neden yapılmış acaba? tahminimce bu çekilde değilde radyatör gibi birşey koyulsa yüzey alanı artacağından daha etkili bir soğutma olur.

hacı o bakır boru senin dediğin dogru ancak 1 gunde bu kadar yapılabiliyor.hurdacılarda falan ufak bir araba radayatörü bulsam havada kaparım bu haliyle ne biçim nem alıyor havadan altındaki bez ıslanıyor vantilatorun.radyator olsa muhteşem olucak

bakırsa yine iyiymiş ısı iletkenliği açısından ben plastik olabilir diye düşündüğümden sormuştum. buarada şahinlerin falan kalörifer radyatörlerinin sıfırı 20 lira aklında bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 11 Temmuz 2009; 0:24:53 >

• quote:

quote:

quote:

bakırsa yine iyiymiş ısı iletkenliği açısından ben plastik olabilir diye düşündüğümden sormuştum. buarada şahinlerin falan kalörifer radyatörlerinin sıfırı 20 lira aklında bulunsun.

yarın bi sanayiye ugrayayım o zaman

• quote:

Orjinalden alıntı: dhci16

Ventilatörün aynisi bizde var aura

• oturma yerin ora ise ta.aklarmı yellendirion alta koymuşun
  • Klima almamak için direniyor insanlar,
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.PainKiller

oturma yerin ora ise ta.aklarmı yellendirion alta koymuşun

aynen kanka pişik alert başlayınca bi geçiyon karşısına... aynen kemal sunalın çiş ederkenki halini alıyo suratım valla
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Mr.PainKiller

oturma yerin ora ise ta.aklarmı yellendirion alta koymuşun

aynen kanka pişik alert başlayınca bi geçiyon karşısına... aynen kemal sunalın çiş ederkenki halini alıyo suratım valla

bende bir tane yapam o zaman gerçi pişik mişi yok ama olsun yellendiririz

• quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Klima almamak için direniyor insanlar,

valla arkadaş bende almak istiyorum ama valideler falan zararlı diye taktırmıyolar. bende kendimce bi çözüm buldum sadece bakır boru ve hortum aldım diger malzemeler hazırda vardı. zaten odam hırdavatcı dukkanına taş çıkartır.ne ararsan var
  • dizüstünün üstüne pasif soğutucu koymuş sıcak noktalara konulursa büyük fayda sağlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.