Şimdi Ara

Bu aracın masrafı ne tutar? Kazalı araç.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracı alıp yaptırıp binmek gibi bir düşüncedeyim. Sizde masrafı vs ne tutar.

sahibinden.com
    AKSAM DAN 2004 MERCEDES C 200 KOMPRESSOR SPORTSCOUPE - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 758774635
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-aksam-dan-2004-mercedes-c-200-kompressor-sportscoupe-758774635/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çıkma parçalarla çok bir masraf çıkarmaz. hatta tampon bile iyi bir tamiratla düzeltilebilir. 5-6 bine toplanır.
  • Bu araç zaten makyajlanmış.

sağ arka çamurluk bombe yapmış, yüksek ihtimalle bagaj havuzu içe büküktür. orası çekilecek, tampon, arka bagaj kapağı -boş- değişecek.

PARÇA + 2.500 TL işçilik + sigorta masrafı ile araç trafiğe çıkar.
  • Yarı toplanmış çakal arabası

Onlara sorsan “ağbi

- dampon kompilen degişecek 2.000 TL
    - stop lampaları değişecek 4.000 TL
    - Bagaj düzelip boyayacak 2.000 TL, çalışır yürür abi koy benzini git”

Benim bu karlos galericileri göz önünde bulundurarak tahminim 20.000 TL

• Aracın toplanmış hali odur zaten
  • Biraz düşünün galerici bunu sanayide toplattırıp iyi bir fiyata satamaz mı sizce?
    Mutlaka başka sıkıntıları var bu aracın belki airbag leri yok ve kemerlerde meşhur direnç olması muhtemel ya da motoru bitik de olabilir
  • Adamlarda salaktı zaten, kendileri yaptırıp satamıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O Aracın buyuk bır ıhtımallende begaj havuzu degıseycek oda olumden beter cok ugrastırıcı mezıyetlıdır ıyı ustaya denke gelırse megesı cekılmesı degısımı hokka olur kotü ustaya denk gelırsen bınersın ama satarkende bıraz deger kaybına uğrayabılırsınız....
  • Bu tip ilanlara inanan var mı hala
  • Abicim neden böyle birşey yapacaksın ki

• Başlığı görünce ümraniye, içerenköy ve ataşehir civarındaki bazı galericilerin sarı sitedeki ilanları geldi aklıma.

Onlarda piyasa fiyatının % 25-30 (bazen daha yüksek oranlarda) altında araç ilanları açıp ilanın en sonunda ''çamurlukta/bagaj kapağında/tamponda veya kapılarda 1.500-2.000 tl.lik kaporta masrafı vardır (resimde koyuyorlar tabiki.inandırıcı olsun diye). fiyat o yüzden uygun yazılmıştır.'' diyorlar.

konuya dönersek.

sanayi esnafından, yedek parçacılardan ve çıkma parça satanlardan oluşan kuvvetli bir networkünüz yoksa, orta düzey motor/kaporta beceri ve bilginiz yoksa hiiiç bulaşmayın.
  • 20 yaşındaki aracın 260 binde olma ihtimali yok, belliki kilometre zaten bitik dertten başka bir şey vermez satmaya kalksan kaçtane alıcı çıkar bu kasaya.
  • Hop düşünen adam mode on

Şimdi ilan nerde Sarıyer/Maslak mahallesi

Aaaaa hatırladım Atatürk Oto Sanayi Sitesi de maslakta.Tesadüf mü acep :) Hocam azıcık mantıklı ol Atatürk Oto sanayi bu memlekette araç işinin iğnesinden ipliğine her türlü pisliği bilen adamlar var burda. Burda ona yapılacak bir iş olsaydı 100 kere yapar öyle satarlardı. Bak oto sanayi diyorum radyatörcüsünden, jantcısına kadar her bir parça ile ilgili dükkan var yeri geliyor canları sıkılıyor bunlar şaseden araba ayırıyorlar. 9 yaşında çocuklar maserati ile geziyor içeride öyle biryer Atatürk Oto sanayi. Bilmeyen adamın biryerinden donunu alırlar.

Düşünen adam mode off

Çarşın pazar olsun hocam ne alırsan hayırlı olsun şimdiden

hayırlı akşamlar.
  • O paraya o Mercedes'i almayı alacaksan cebinde iyi bir tamir ücreti de olsun her zaman.

Ucuza yapılacak bir şey olsa o galerici yapar satar zaten.
  • Arabanın yapılmışı 55 binden başlıyor zaten. 5 bin için o riske girmeye değer mi hiç hocam ?
    4-5 tane ilan var 2001-2002 model görünüyor. Buna 2004 demiş ama aynı araba.

• quote:

Orijinalden alıntı: celal_55

Hop düşünen adam mode on

Şimdi ilan nerde Sarıyer/Maslak mahallesi

Aaaaa hatırladım Atatürk Oto Sanayi Sitesi de maslakta.Tesadüf mü acep :) Hocam azıcık mantıklı ol Atatürk Oto sanayi bu memlekette araç işinin iğnesinden ipliğine her türlü pisliği bilen adamlar var burda. Burda ona yapılacak bir iş olsaydı 100 kere yapar öyle satarlardı. Bak oto sanayi diyorum radyatörcüsünden, jantcısına kadar her bir parça ile ilgili dükkan var yeri geliyor canları sıkılıyor bunlar şaseden araba ayırıyorlar. 9 yaşında çocuklar maserati ile geziyor içeride öyle biryer Atatürk Oto sanayi. Bilmeyen adamın biryerinden donunu alırlar.

Düşünen adam mode off

Çarşın pazar olsun hocam ne alırsan hayırlı olsun şimdiden

hayırlı akşamlar.
    bu neçe bir tespittir üstadım dedemin dükkanı var sanayii'de ayda bir kiracılara uğruyorum, dediklerinin hepsine şahit oldum. rolls royce, bentley gibi yollarda hiç görmediğim arabaları orada bol bol görüyorum. ilginç bir mekan...

• arabanın ön sol amortisör kulesi yerinden çıkmış gibi gördüm resimden o zaten başlı başına 10 kagıda yakın yer bu aracın nerden baksan 30 bin masrafı var
  • celal_55 C kullanıcısına yanıt
    Burası için oldukça fazla efsane var, ben bilmiyorum ama normal araçla buraya girilmez sanırım, lüks araçların oto sanayisi
    Sizin tespitler çok iyi ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: AO

20 yaşındaki aracın 260 binde olma ihtimali yok, belliki kilometre zaten bitik dertten başka bir şey vermez satmaya kalksan kaçtane alıcı çıkar bu kasaya.
    Neden 20 yaşında bir araba 260 binde olamaz? İlandaki araba 16 yaşında. Yılda 16000 kilometre az mı? Üstelik tek kapı bir araç bu aile aracı da değil.
    Benim aracım da 268 binde 20 yaşında. Şimdi benimki kilometresi düşürülmüş mü oluyor? Yılda 13-14 bin kilometre yapmak standart aile kullanımına göre değil mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.