Şimdi Ara

Bu aracı birtek ben mi seviyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-chevrolet-502cu-malibu-classic-31101855/detay/

Ara sıra cadillac ve impalalara bakarım hani neler varmış neler kalmış ne kadardır diye sonra bu aracı gördüm sonra farkettim çevirip çevirip bakıyorum. Sizede çekici gelmiyormu bu araç ?

• Bu açıdan aracın arkası sonradan eklenmiş gibi sanki yada benim otomobil zevkim bu aracı yorumlayacak kadar geniş değil Amerikan araçlarının yeri ayrı tabi ki bu araçları seven takip eden hatta alıp kullanan insanlar da var ama ne bileyim günümüz şartlarında bana pek cazip gelmiyor,konfora ve teknolojiye alıştık belki de ondandır..

2015 VW Golf 1.2Tsi Comfortline - Saf Beyaz
    2017 VW Passat 1.4Tsi Comfortline - Beyaz
    2018 VW Polo 1.0Tsi Highline - Beyaz

• aynı Zenci kadınlar gibi arkası

veya LAtin ahzauhaa

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • Yanlış hatırlamıyorsam Baybars diye birinindi bu araç. O kullanırken astar mat boya vardı, camları ve döşemeleri yoktu. Direk hız içindi. Motorununda sandık değil toplama olduğunu hatırlıyorum.. Eğer gerçekten cratese motoru sırf onun için bile alınır, 8200ccden güzel güçler çıkar
    Tyler Durden
  • Zevkler ve renkler karşılaştırılmaz yalnız otomobil gibi Mekanik ve elektronik parçalardan oluşan bir araçta imkanlarım elverdiği ölçüde en son teknolojiye sahip olmak isterim.
    Daha Fazla Göster
  • Orijinal olmayan hiçbir arabayı sevmem, Eleanor hariç. Aslında onun da orijinali var ya neyse. :D

Asıl favorim Stingray

Bide bu var
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-chevrolet-muhtesem-klasik-corvette-stingray/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 14 Eylül 2010; 10:08:07 >
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...

• quote:

Orijinalden alıntı: net_katil

Zevkler ve renkler karşılaştırılmaz yalnız otomobil gibi Mekanik ve elektronik parçalardan oluşan bir araçta imkanlarım elverdiği ölçüde en son teknolojiye sahip olmak isterim.

Amaç performanssa hemen hemen hiç elektronik olmaması daha iyi. Elektronik ateşleme falan olabilir ama fazlası zarar. Öleki amerikada yeni amerikanların bazılarını bile enjeksiyonluyken karbüratörlüye çeviriyorlar modlamadan önce.
  • Bu araçlara sahip olmak beni aşar ama sahip olduğumda da şahsen bunlardan hız performans güvenlik felan beklemem, sorunsuz yürüsün brom brom yapsın yeter. Şu yukardaki malibu bende olsa evimin altına koyup balkondan çay sigara yapıp izlemek, istasyona götürüp yıkamak bile keyif verir.

quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Benim hoşuma gidiyor nigga sen dert etme
    Asıl favorim Stingray

Bide bu var
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-chevrolet-muhtesem-klasik-corvette-stingray/detay

Abi stingraylar ayrı mevzu =) Hatırlarsan söylemiştim önceden onlar bir erkeğin metalden sahip olabileceği 2. organları ama pahallılar be abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 14 Eylül 2010; 11:40:39 >

• çok güzel ama pahalı bir zevk malesef.

Orijinalden alıntı: tahrikk

Orijinal olmayan hiçbir arabayı sevmem, Eleanor hariç. Aslında onun da orijinali var ya neyse. :D

eleanor'un orjinali gri değil sarıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.