Şimdi Ara

far temizliği yaptım meğerse çok basitmiş ss

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
4.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu gelcek,zımparalar,pasta gelcek elımde matkap var
    ama ıyı olmazsa el zımparası alır yaparım sonra en son pastayı matkapla yaparım,pasta az gelırse kaportacıdan pasta almayı dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 24 Ağustos 2020; 16:39:54 >

• Konu sahibine tavsiyemdir; taksit taksit konu açacağına bir tane aracınla ilgili ana konu aç, oradan gelişmeleri bize aktar. Ayrı ayrı konu açınca bazen yetişemiyoruz. Kaçırdığımız değerli paylaşımların da oluyor. Diğer sayfalarda kayboluyor. Bizi bu nimetlerden mahrum bırakma lütfen...
  • degısık setler vardı bunu aldım,aspırın cif olayıda var ama belkıde o sıvıları zımparadan sonra surmek daha ıyı olabılır

ben klasık yontem yapıcam 800 kuma gerek yok rısklı hem,bu yuzden 1200 kum ve 2000 kum su ıle yapıcam ayrıca bu setı matkapla kullanmak dısında zımparada alabılırım

krem pasta yetermı bılmem ama polısaj makınaları daha guclu,matkapla pasta surunca duzelmezse ya kaportacıdan fazladan pasta alıcam yada farcıya gıdıp temızletıcem

olucakmı bılmem
  • ben araba yıkatmaya gittiğimde usta başka bir aracın farını parlatıyordu, tabi galerici getirmişti hurdaya dönmüş aracı parlatıp satmak için.

o pasta dediğin şeyi damla damla kullanıyordu usta. iki damla sürüp fırçalıyordu makinayla. yani yetmezse çok kullanmışsın demektir.
  • Geçen gün bende güneşten sapsarı olan farlarımı sanayide parlattırdım. kalından inceye zımpara yapıp Kloroform buharı gibi bişey tuttular yeni gibi oldu. Ama ne kadar dayanır ne kadar böyle kalır bilemem... Ama cidden çok güzel oldu farlar...
  • geldi,cırt cırtlı olması ıyı matkapla yapıcam ama gercek polısaj makınası daha ıyı olabılırdı,500,800 ve 2000 kum koymuslar,zımparalar yetermı yoksa el zımparası almak lazımmı bakıcaz,cam sil sprey alıp su puskurterek yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 12 Ağustos 2020; 18:46:3 >

• bace3434 kullanıcısına yanıt
    Zımparalar rakam olarak işini görür,2500 ya da 3000 de olsa olurdu sonlandırma için,işe başlamadan önce zımparaları bir legende suda yatır birkaç saat.

İşlemler bittikten sonra ekstra parlaklık ve koruma istersen akrilik şeffaf vernik de atabilirsin sprey ile,ya da farlar için dizayn edilmiş vernikler var bulabilirsen tabi,tabi elin yatkınsa bu işe gir yoksa vernik şart değil.
  • kaç para verdin bunlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

kaç para verdin bunlara
    75 tl
    dıcenkı sanayıde 100 tl ye yapıyorlar ne gerek vardı,ögrenmek ıstedım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bace3434

75 tl
    dıcenkı sanayıde 100 tl ye yapıyorlar ne gerek vardı,ögrenmek ıstedım

Alıntıları Göster
    yok

3 zımpara + vernik dışarıdan alsan maliyeti 30-35 lira ondan sordum bazı şeyler internette çok daha pahalı
    80tl ye yaptirdim en son :) para onemli degil, ugras olur en azindan. Ben yadirgamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

yok

3 zımpara + vernik dışarıdan alsan maliyeti 30-35 lira ondan sordum bazı şeyler internette çok daha pahalı

Alıntıları Göster
    set alma nedenim olayın mantıgını anlamak,zımpara ve pasta dısında bırsey yok
    pasta standart kaporta cızık gıderen pastada olabılır sanırım ayrıca ılave olarak kaportaya atılan vernık ıyı olabılır boyacıdan alınabılır oto boya
  • Konu sahibine tavsiyemdir; taksit taksit konu açacağına bir tane aracınla ilgili ana konu aç, oradan gelişmeleri bize aktar. Ayrı ayrı konu açınca bazen yetişemiyoruz. Kaçırdığımız değerli paylaşımların da oluyor. Diğer sayfalarda kayboluyor. Bizi bu nimetlerden mahrum bırakma lütfen...
  • sızın kadar cok asırı zengın olup sıfır araba alsam konu acmam,araba eskı olunca her hafta arıza cıkarıyor

aryıca mıllet baslıgı okuyup bılgısı olan gırıyor tek konuya fazla gıren olmaz
    Aydın ağabey senin albeanın tamirine bir araba parası harcadın, sana şöyle güzel bir egea yakışır.
  • sat kurtul şu hurdadan
  • aksilik olursa o zaman harici olarak zımpara alırım
    baska nerden ne alınması lazım pastamı cilamı vernikmi,uygun fıyatlı yerler varmı n11 gıbı
  • 600 kum varmıs 1200 kum bıde 2000 kum 2 ser adet yedek aldım 22 tl tuttu

bıde boyacıdan ınce pasta aldım pasta cıla degılmıs sadece pasta mıs onu aldım ss eklerım

vernıge gerek yok ama sprey vernıkler varmıs akrılık
  • https://www.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/polikor-ince-polish-pasta-cizik-giderici-oto-pasta-cila-oto-boya-koruma-bakim-oto-boya-parlatici_pdp_536174256

15 tl ye bunu boyacıdan aldım zımparadan sonra bu ıse yarar sanırım degılmı

bunlarla çamurluk sinyal lambasınıda temızleyebılırmıyım vıdeo bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 21 Ağustos 2020; 22:0:4 >

• Merakla bekliyorum. Kesinlikle vernik atmalısınız. Plastiğin yüzeyini temizlediğinizde oluşan temiz yüzeyi korumak için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: andires42

Merakla bekliyorum. Kesinlikle vernik atmalısınız. Plastiğin yüzeyini temizlediğinizde oluşan temiz yüzeyi korumak için.

sprey olarak akrilik vernık varmıs

bide sentetık vernık varmıs oda boya kutusunda ama fırca ıle suruluyor

bıde ınternette satılan bez seklınde vernıkler var

benim çamurluk sinyallerim sararmış durumda onlara uygulasam onlarda plastık cam aynı ısı gormezmı hem 20 tl fıyatı var olmassa degısırım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.