Şimdi Ara

_____ BU 2. EL ARABALARIMIZI NE YAPACAĞIZ _____

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkes sıfır araçlara yöneliyor 2.el piyasasıda yerlerde sürünüyor, Sıfır araçların fiyatları düştü ama elimizdekini satarken zarar ediyoruz yine bir karımız olmuyor. Sizin bu konu hakkında ki düşünceleriniz neler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Zer Gıfari -- 4 Ocak 2006 8:01:27 >

‘Yâ Hû!’ hitabı
    ‘Hû’ya aşina olana yapılır, O’nu bilen O’nun edebini bilir
  • Yeni araba alırken Faiş fiyattan bayilere vermeye kalkacaksın elden satmaya kalksan Alıcı + İyi fiyat bulmak çok zor.. Yani 2.el piyasa ölü..

Orjinalden alıntı: Heroisboceq

Yeni araba alırken Faiş fiyattan bayilere vermeye kalkacaksın elden satmaya kalksan Alıcı + İyi fiyat bulmak çok zor.. Yani 2.el piyasa ölü..

‘Yâ Hû!’ hitabı
  • 2. el bitti maalesef. Sanırım bir an önce elden çıkartmak gerekecek araçları. 2.elde alıcı çok avantajlı durumda.
  • böyle gidip aksine birazdaha düşerse sıfır araçların fiyatları ikinci el biraz daha kötü olacak

devlet bide faizleri yükseltirse 2. el yine eski canlılığını kazanır...

http://forum.donanimhaber.com/m_4079013/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: eradnan

vergilere zam geliyor arkadaşlar piyasa bir kaç ay sonra yine eski haline dönecek merak etmeyin...

devlet bide faizleri yükseltirse 2. el yine eski canlılığını kazanır...

‘Yâ Hû!’ hitabı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha da düşmesi lazım. Bu ne ki?

O kadar arabayı sat, ama TR de gidecek yolmu var, her yer delik deşik, şehir içleri sıkışık sıkışık, tüm yollar daracık daracık!!.. Heryer çarpık şehirleşme, şehirlerarası yol diye bişey yok, bi tek istanbuldan ankaraya otoban var, buna rağmen herkes Lüks araç istiyor, ah vergiler düşsedealsak diyor!! Bu halkın neyine o arabalar!!.. Alsalar nerde sürecekler?..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sight

Tam bir Türkiye saçmalığı..

O kadar arabayı sat, ama TR de gidecek yolmu var, her yer delik deşik, şehir içleri sıkışık sıkışık, tüm yollar daracık daracık!!.. Heryer çarpık şehirleşme, şehirlerarası yol diye bişey yok, bi tek istanbuldan ankaraya otoban var, buna rağmen herkes Lüks araç istiyor, ah vergiler düşsedealsak diyor!! Bu halkın neyine o arabalar!!.. Alsalar nerde sürecekler?..

arkadaşım mantığı kurmuş. yol yok arkadaşlar arabaları sürecegımız yol olmadıgı için araçlardan daha yuksek vergı sokalım böylelikle bu yollara yetecek kadar araç trafikte dolaşmış olur. ! bence yol istemedimiz kadar var ama bir planlama yok. allahın dagına yol-otoban yaparsın keçiler gecer uzerinden sehir içinde hala dere kenerine yol yaparsın. çarpık kentleşmenin sonucu tabi. adam allahın bayırına gecekondu yapıyor sen onu affediyorsun yol su elektrigi getiriyorsun evinin kapısının kenarına kadar.

• quote:

Orjinalden alıntı: elRunks

quote:

Orjinalden alıntı: sight

Tam bir Türkiye saçmalığı..

arkadaşım mantığı kurmuş. yol yok arkadaşlar arabaları sürecegımız yol olmadıgı için araçlardan daha yuksek vergı sokalım böylelikle bu yollara yetecek kadar araç trafikte dolaşmış olur. ! bence yol istemedimiz kadar var ama bir planlama yok. allahın dagına yol-otoban yaparsın keçiler gecer uzerinden sehir içinde hala dere kenerine yol yaparsın. çarpık kentleşmenin sonucu tabi. adam allahın bayırına gecekondu yapıyor sen onu affediyorsun yol su elektrigi getiriyorsun evinin kapısının kenarına kadar.

Mantığı ben kurmadım devlet kurdu arkadaşım, ben bunları yazarken bütün bu çarpıklığı protesto etmek istiyordum
    quote:

şehir içleri sıkışık sıkışık, tüm yollar daracık daracık!!.. Heryer çarpık şehirleşme
    derken zaten senin dediğin gecekondu olayının sonucudur bunlar!.. Hal böyleyken şunu bağıra bağıra söylemeye devam edeceğim malesef... Bu ülkede yol mol yok!!!

• Bence iyice ucuzlasın. Ne de olsa kendi arabam yok. Belki o zaman bi tane de ben alabilirim adam gibi bişiy.

Orjinalden alıntı: bekir__

Bence iyice ucuzlasın. Ne de olsa kendi arabam yok. Belki o zaman bi tane de ben alabilirim adam gibi bişiy.

bak kaptan insanların önceliği farklı farklı. sen yol yok insanlar boşuna araba almasın diyorsun ama 2. el taban yapsın ilk işim araba almak diyenlerde var. çünkü araba kullanmak bir zevktir ister otobanda kullan ister çamur deryasının içinde.
  • Ohooo adama bak ucuz buluyor fiyatları. Böyleleri de var işte. 10bin bakımına 200 lirayı da ucuz bulursun sen şimdi. O civarda değil mi Toyota'da?

ama vergi indirimi olmaz tükiyede...adamlar bu vergilerle ancak bütçeyi denkleştiriyolar...

bu şartlarda bundan daha ucuz fiyatlar pek olmaz...
    quote:

Orjinalden alıntı: Toyota d4d

daha ne kadar ucuzlayacak bedava mı verecekler
  • quote:

Orjinalden alıntı: elRunks

quote:

Orjinalden alıntı: bekir__

Bence iyice ucuzlasın. Ne de olsa kendi arabam yok. Belki o zaman bi tane de ben alabilirim adam gibi bişiy.

bak kaptan insanların önceliği farklı farklı. sen yol yok insanlar boşuna araba almasın diyorsun ama 2. el taban yapsın ilk işim araba almak diyenlerde var. çünkü araba kullanmak bir zevktir ister otobanda kullan ister çamur deryasının içinde.

• Ozaman en mantıklısı sıfıra yakın 2. el almak. Kredi imkanı da var zaten.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.