Şimdi Ara

Brothers in Arms: Hell's Highway (ÇIKTI) (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
0
Favori
52.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yağmurlu bölümdeyim. Bende de sorun oldu. Ama COD tan sonra oynanış bana garip geldi. Ayrıca yapay zeka çok kötü. Adamların dibine giriyorum ateş etmedikçe farkına bile varmıyorlar. Ayrıca uzun vidyolar can sıkıcı olabiliyor.

Yine de farklı bir tat..
  • Oyunun artıları var. Ama bence eksileri daha cok. Bir kere oyunu cok kısa yapmıslar. Ama neden biraz uzunmus gibi gözüküyo? Çünkü videoları gecemiyorsun. Abartısız oyun boyunca 1 saaten fazla video izliyorsun. Artık adamı bayıltma derecesine geliyo. Yapay zeka saçma sapan. Adamlar arabanın onunde durunca benim belden yukarımı görüryor fakat ateş etmiyorlar. Etselerde vuramıyorlar. Ama ates etmek için sağa ve sola eğildiğimde nerden geldiğini göremediğim yerlerden ates yemeğe başliyorum. Emrimdeki askere komut vermek için uygun bir yere geçmek zorunda kalıyorum. Eğer geçmezsem, adamlar kendilerini koruyarak değil. Resmen sperin ates almasını kendi vucutları ile engelliyorlar. Mesela bir kamyonun sağ tarafi ates aliyor sol tarafı almıyor. Ben sol tarafa yaslan emri veriyorum. Adamlar sağ taraftan dolaşarak sol tarafa geçiyorlar. Biz siper arkasından bir sürü adam vuruyoruz. Fakat ben daha kendi adamlarımın sper arkasında olduğunu görmedim. Sanki genleriyle oynanmıs süper askerleri kontrol ediyorum. Grafikler güzel olabilir. Ama herşey grafik değil. Grafik ve sesler güzel ama geri kalanı vasat vasat vasat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surf21 -- 19 Ekim 2008; 8:38:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Surf21

Oyunun artıları var. Ama bence eksileri daha cok. Bir kere oyunu cok kısa yapmıslar. Ama neden biraz uzunmus gibi gözüküyo? Çünkü videoları gecemiyorsun. Abartısız oyun boyunca 1 saaten fazla video izliyorsun. Artık adamı bayıltma derecesine geliyo. Yapay zeka saçma sapan. Adamlar arabanın onunde durunca benim belden yukarımı görüryor fakat ateş etmiyorlar. Etselerde vuramıyorlar. Ama ates etmek için sağa ve sola eğildiğimde nerden geldiğini göremediğim yerlerden ates yemeğe başliyorum. Emrimdeki askere komut vermek için uygun bir yere geçmek zorunda kalıyorum. Eğer geçmezsem, adamlar kendilerini koruyarak değil. Resmen sperin ates almasını kendi vucutları ile engelliyorlar. Mesela bir kamyonun sağ tarafi ates aliyor sol tarafı almıyor. Ben sol tarafa yaslan emri veriyorum. Adamlar sağ taraftan dolaşarak sol tarafa geçiyorlar. Biz siper arkasından bir sürü adam vuruyoruz. Fakat ben daha kendi adamlarımın sper arkasında olduğunu görmedim. Sanki genleriyle oynanmıs süper askerleri kontrol ediyorum. Grafikler güzel olabilir. Ama herşey grafik değil. Grafik ve sesler güzel ama geri kalanı vasat vasat vasat.

Arkadaşım;bunu anlamak gerçekten zor;hadi acemi bir firma olsa yapan

• bizim askerler sperin arkasından ölmüyor olabilir ama sen olmasan onların askerleride ölmüyor yada nadiren ölüyorlar sen olaya el atmadıkça karşılıklı eşit bi şekilde çatışıyolar. Siperin arkasına senin dediğin gibi geçildiğine hiç rastlamadım.
    Ama oyunun eksikleri yok değil.mesela bizim askerler siperi basıp saldırmıyo acayip sinirim bozuldu buna.İlk iki oyunda vardı.Bence bu biraz brothers in arms havasından uzaklaştırmış.Bütün askerleri siz öldürmek zorundasınız gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhandeep

bi soru sordum bi allahın kulu çıkıp cvp vermedi nedeninide bilmiyorum...

oyunun ati kartlarla sorun yaşadığını söylüyor herkes fakat benim kartım 8800 gt amp ama oyunda daha oyuna giriş ekranında oyundan 7-8 fps alıyorum bununla ilgili bi çözüm önerisi olan varmı yani neden olabilir yada herkeste böylemidir...

bende merceranes2 aynı seyi yaşamiştim
    ilacı degiştir bende düzeldi yada ekran kartı güncelle
  • arkadaşlar oyunu 1900 x 1200 bütün ayarlar en yüksek olacak şekilde ayarladım ama bu çimler falan yakınlaştıkça aniden ortaya çıkıyor. bunun sebebi nedir?
  • Yağmurlu yerde reseti yedi
  • Arkadaşlar bilgisayar tam oyunun en başında "click to continue" yazısını görünce resetliyor.Bir defa ilk bölümü yükledi videoyu gösteriyordu ki yine resetledi. Bir sürü oyun yüklü Spore,pes2009 demo v.b. hiçbirinde sorun yok.Bunu açmak isteyince resetliyor...Hevesim kursağımda kaldı.

HD2600XT Amd2600 1gb ram 160gb hdd benim antik bilgisayar..

Driver, dx hepsi yenii....

Aradım çözüm bulamadım...

YARDIM!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Oyun gerçekten güzel ve takımınızın yönetimi oldukça kolay.

Ben beğendim oyunu şu sıra oynanabilecek en iyi oyunlardan
  • quote:

Orjinalden alıntı: MadWolf

Arkadaşlar bilgisayar tam oyunun en başında "click to continue" yazısını görünce resetliyor.Bir defa ilk bölümü yükledi videoyu gösteriyordu ki yine resetledi. Bir sürü oyun yüklü Spore,pes2009 demo v.b. hiçbirinde sorun yok.Bunu açmak isteyince resetliyor...Hevesim kursağımda kaldı.

YARDIM!!!!!!!!!!!!!!!!!

???

• Oyunu bitirdim ve ekran kartım ATI olmasına rağmen yağmurlu bölümde grafik hatası almadım sadece orada tank kullanırken sonlara doğru bomba çıkan yerin ucu sağa sola oynuyo gibi duruyordu onun dışında oyunu çok rahat oynadım.

Oyun genel olarak güzel şöyle puanlar verdim:

Grafik:85
    Ses:85
    Oynanabilirlik:90

Oyunda yapay zeka hataları,sonra askerlerimiz konuşurken ağızlarının konuşmaya uygun biçimde açılmaması,uzun süren videolar benim dikkatimi çeken eksilerdi.
  • Arkadaşlar bende de ati 4850 ekran kartı var. Son yağmurlu bölümde hata veriyor. Oyundan atıyor. Bunun için bir patch çıktı mı? Yoksa hala beklemedemiyiz. Bitiremedim oyunu bir türlü.
  • grafikler güzele benziyo baya
  • ah ah bitirmek istiyorum oyunu :S spoiler vermeyin la
  • oyun grafik açısından bioshock veya crysis'den üstün olmasa da kasıyor. umarım bi patch ile düzelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MadWolf

Arkadaşlar bilgisayar tam oyunun en başında "click to continue" yazısını görünce resetliyor.Bir defa ilk bölümü yükledi videoyu gösteriyordu ki yine resetledi. Bir sürü oyun yüklü Spore,pes2009 demo v.b. hiçbirinde sorun yok.Bunu açmak isteyince resetliyor...Hevesim kursağımda kaldı.

YARDIM!!!!!!!!!!!!!!!!!

yok mu yardım edecek....?????!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşlar oyunu 1900 x 1200 bütün ayarlar en yüksek olacak şekilde ayarladım ama bu çimler falan yakınlaştıkça aniden ortaya çıkıyor. bunun sebebi nedir?

• quote:

arkadaşlar oyunu 1900 x 1200 bütün ayarlar en yüksek olacak şekilde ayarladım ama bu çimler falan yakınlaştıkça aniden ortaya çıkıyor. bunun sebebi nedir?
    Bunun tek sebebi 2280000 dir.Fakat eyerki kusura bakmayın arkadaşlar ben yanlış yazdım doğrusu 1920x1200 olacaktı diyorsan o zaman bunun sebebi 2304000 dir.
  • güzelmi oyun oynanırmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurmurat360x

quote:

Bunun tek sebebi 2280000 dir.Fakat eyerki kusura bakmayın arkadaşlar ben yanlış yazdım doğrusu 1920x1200 olacaktı diyorsan o zaman bunun sebebi 2304000 dir.

Bu yazdığın rakamların bir anlamı var mı peki?
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.