Şimdi Ara

Bronzdan Çıkamamak Falan Yalan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bronz kümedeki herkesin dediği laf hep her oyun afk her oyun feeder var yoksa platlık adamımdır. Bunu herkes bilir yani. Ama asıl sorun bence sizde. Günde 5-6 oyun atarak 1 haftaya bronz 5 ten çok rahat gümüş olabilirsin. Yaptığınız tek hata oyunda küfür etmek nprmal hiç hatanız olmasa bile feederlere küfür ediyosunuz. Bende yapıyodum sonuç olarak lose oluyodu. Bikere kendi lanenizi kazandınız ama atıyorum bot feedledi direk küfür etmiyeceksiniz adam moral vermeye çalışın gidin gank atın kill salın farmını yapsın adam gibi neladar kötü oynasada az bişey kassa kafidir tflerde en azından bi işe yarar ama biz direk küfür ederek hem takımın hemde adamın moralini bozup oyunu kaybediyoruz. Bu yazdıklarımı bi dikkate alıp deneyin işinize yarayacaktır ben bu tatikle kimseyle dup girmeden 1 ayda bronz 4 ten altın 3 olabildim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sayende cilingir oldum sagol qnq

• Yalan tabi ben ilk 10 macta 3win aldim sil er 2 atti 4 gunde plat 3 oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: Red Down

sayende cilingir oldum sagol qnq

Sadece yardımcı olmaya çalıştım. Dalga geçmene gerek yoktu.

• eyv qnq çilingir oldum xd şakası bi yana doğru diyosun küfür olmayan oyunlarda win daha çok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 senede çok pis yaşlandım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tmm

• Doğrudur

• Nick-Mesaj Uyumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

/>

ali kırcanın kardeşi
  • küfür ve troll olmayınca daha zevkli oluyor. bu bilimsel bir gerçek. fakat şöyle bir sıkıntı var bazı oyuncular gerçekten çok yeteneksiz. lvl30 olup 16 champı tamamlayıp hemen dereceli oyunlara başlıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garip Biri

Bronz kümedeki herkesin dediği laf hep her oyun afk her oyun feeder var yoksa platlık adamımdır. Bunu herkes bilir yani. Ama asıl sorun bence sizde. Günde 5-6 oyun atarak 1 haftaya bronz 5 ten çok rahat gümüş olabilirsin. Yaptığınız tek hata oyunda küfür etmek nprmal hiç hatanız olmasa bile feederlere küfür ediyosunuz. Bende yapıyodum sonuç olarak lose oluyodu. Bikere kendi lanenizi kazandınız ama atıyorum bot feedledi direk küfür etmiyeceksiniz adam moral vermeye çalışın gidin gank atın kill salın farmını yapsın adam gibi neladar kötü oynasada az bişey kassa kafidir tflerde en azından bi işe yarar ama biz direk küfür ederek hem takımın hemde adamın moralini bozup oyunu kaybediyoruz. Bu yazdıklarımı bi dikkate alıp deneyin işinize yarayacaktır ben bu tatikle kimseyle dup girmeden 1 ayda bronz 4 ten altın 3 olabildim.

Sayende bronz 3den bronz 2 e çıktım ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExoHunTeR -- 20 Şubat 2014; 23:10:41 >

• Dikey ufolar cabuk isiniyor ya bu yonden hic begenmedim

• bil bakalım ne oldum
  • herkesin istediği lanei almasına izin ver ses etme madem platlıksın bronzeda her görevde oynayabilirsin. Adam kötü oynuyorsa bile destekle, gaza getir. support sona, annie bile bronzeda oyun taşıyabilecek hale geliyor veya ultileriyle takımın oynamasını sağlayabiliyor. Ha bazen adam ben peygamberim sizi sınamaya geldim diyor, ona da yapacak bir şeyin yok. En azından golda kadar çıkabilirsin eğer kendini PLATLIK görüyorsan
  • Bil bakalim ne oldum

• 1-Bir foruma üye ol
    2-Orda bir kac qnq bul bol bol post kas
    3-Elo boost yapıcak bırını bul forumdan

Gold oldun işte

Hemide beleş.Çok sızlanırsa para için sölersin qnq na çizik atar üstüne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garip Biri

Bronz kümedeki herkesin dediği laf hep her oyun afk her oyun feeder var yoksa platlık adamımdır. Bunu herkes bilir yani. Ama asıl sorun bence sizde. Günde 5-6 oyun atarak 1 haftaya bronz 5 ten çok rahat gümüş olabilirsin. Yaptığınız tek hata oyunda küfür etmek nprmal hiç hatanız olmasa bile feederlere küfür ediyosunuz. Bende yapıyodum sonuç olarak lose oluyodu. Bikere kendi lanenizi kazandınız ama atıyorum bot feedledi direk küfür etmiyeceksiniz adam moral vermeye çalışın gidin gank atın kill salın farmını yapsın adam gibi neladar kötü oynasada az bişey kassa kafidir tflerde en azından bi işe yarar ama biz direk küfür ederek hem takımın hemde adamın moralini bozup oyunu kaybediyoruz. Bu yazdıklarımı bi dikkate alıp deneyin işinize yarayacaktır ben bu tatikle kimseyle dup girmeden 1 ayda bronz 4 ten altın 3 olabildim.

bütün oyunlarımı sıfır küfür ile oynarım ama takımdakiler daha ban sırasında küfürleşmeye başlıyorlar. ama bazıları cidden hak ediyor. alacağımız oyunu veriyoruz. bazen fb veriyorsun hemen flame yapmaya başlıyorlar. bir başka olay adam son sırada first pick mid alacak ama adam trade girelim diyor ve solo alıyor. ama trade sırasında adama mid vermiyor? bunu ne yapacaksın. bazen insan kendini tutamıyor. adamları ne kadar yatıştırmaya çalışsan da olmuyor. neymiş jungle gang gelmedi? neden gelmedi adam lane'i öyle bir pushlamış ki gelsen kule altı dalman gerek. veya 0 ward ile oynayıp kill verince jung'a küfretmneye başlıyorlar. adc focus yazıyorsun chatte ve ping veriyorsun ama adamlar hala tank, solo top veya support peşinde. sen adc focus yapıyorsun. diğerleri rakibin pozisyonunu bozmak için hiç birşey yapmıyorlar. sanki rpg oynuyorlarda hurra kill alalım diyorlar. moba diyorsun, strateji ve refleks diyorsun ama anlamıyorlar. bizim tr serverın da bronz'dan çıkmak istiyorsan trolleyeceksin. yoksa olmaz. troll team oyunu kazanıyor. sen ne kadar oyunu taşımaya çalışsan da seninle uyumlu biri olmadığı sürece hiçbir şey olmaz. 4 kişide oyun taşıdım. 4 kişiyede oyun verdim. kısaca yanında oynamayı bilen varsa ve diğerleri de azcık bir gayret göstersin o oyun her türlü taşınıyor.

kısacası olay küfürde değil bizim serverdaki playerların tripleri, oyunu carryleme isteği veya beceremediği mid veya soloyu istemesi. stream'de gördüklerini yapmaya çalışması. adam carrylemeye çalışacağım diye feedliyor, küfrediyor, afk kalıyor vs. bazı takımların gruplarını takip ediyorum hepsi -18 veya daha düşük. yaş ortalaması böyle olunca oyunun hiç bir zevki kalmıyor.

• takım oyunu op nin yazı hali gibi geldi nedense bana
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.