Şimdi Ara

kick boksa gitmiş bir adam kickboks bilmeyen bir adamı rahat bi şekilde döcvebilr mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorum gayet net bu sporla ilgilenen arkadaşllar lütfen cevap atsın

• Sadece görüntü için kick boks yapanlar var, kendini korumak için yapanlar var. Kendini korumayı öğrenmek ve güvenliğini sağlamak için gidiyorsan ve işini ciddiye alıyorsan, kendi kilo-yaş civarındaki bir kişiyi teknik kullanarak etkisiz hale getirmen yüksek potansiyeldir.

edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkürlü Adam -- 31 Mart 2014; 13:06:23 >
  • Ben 5 ay muay thai yaptım kilo boy aynıysa dövebilir ama adamına göre değişir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin ilacın wing tsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MıkeTysonınYumruğu

Ben 5 ay muay thai yaptım kilo boy aynıysa dövebilir ama adamına göre değişir
    Salon ile sokak çok farklı alanlar fakat bu işin eğitimini almış bi kişi her zaman daha üstündür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopard2A6

Salon ile sokak çok farklı alanlar fakat bu işin eğitimini almış bi kişi her zaman daha üstündür.

Alıntıları Göster
    Diğer sporları bilemem, ancak Box ya da Kickbox bilen adamın karşısında (tecrübesine bağlı olarak kendisinden iri, hatta birden fazla kişi bile olsa), bilmeyen adamın hiç şansı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

Diğer sporları bilemem, ancak Box ya da Kickbox bilen adamın karşısında (tecrübesine bağlı olarak kendisinden iri, hatta birden fazla kişi bile olsa), bilmeyen adamın hiç şansı yok.

Muay Thaiciyim kendi boy ve kilomda 2 kişi rahat alırım sokaktan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoeXL

quote:

Bahsettiğim kişi de geldi.
  • quote:

quote:

quote:

Bahsettiğim kişi de geldi.

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR BEN DE SOKAKLARDA **** ÇOÇUKLARA DENK GELİYORUM ONLARI PARÇALAMAK İSTİYORUM SİZCE NEREYE YAZILMALIYIM ?

• quote:

Orijinalden alıntı: entelseven

ARKADAŞLAR BEN DE SOKAKLARDA **** ÇOÇUKLARA DENK GELİYORUM ONLARI PARÇALAMAK İSTİYORUM SİZCE NEREYE YAZILMALIYIM ?

Alıntıları Göster
    Boksörüm 5+ alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcankorkmaz

Boksörüm 5+ alırım.

Alıntıları Göster
    Salonda öğrenilen teknikiği sokakta pratiğe dökmek için bir de yürek lazım ortaya koymanız gereken,ondan yoksunsanız enva çeşit dövüş sporu bilsenizde boş.
  • quote:

Boksörüm 5+ alırım.

Alıntıları Göster
    dövüş filmi izleyip kursa gidip gaza gelenler sallarda normalde pek olmaz tamam sağlam sporcu alır 2-3 adamda gidip 3 ay salona gitmiş 2 şekil öğrenmiş adam gaza gelio.dövüştüğü kişiye bağlı hiç salona gitmemiş ama bileği çok sağlam adam koydummu geçirir kum torbasına yada belli hedefe vurmak gibi değil canlı kişiye vurmak 2-3 kişi olayında zaten direk tutup üstüne atlıolar adamın öyle maçtaki gibi sarıldımmı bırakma yada sürekli vurma çekilme olayı olmuyo kavgada direk yapışıolar ordada güçlü olan alıo.

• quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

Salonda öğrenilen teknikiği sokakta pratiğe dökmek için bir de yürek lazım ortaya koymanız gereken,ondan yoksunsanız enva çeşit dövüş sporu bilsenizde boş.

Alıntıları Göster
    Yüreksiz adam kick boxa gitse orda dayak yiye yiye yürekli olur zaten.7-8 ay kick box yada box yapmış bir insan sokakta 5-6 kişiyi rahat bir şekilde alır.Tabi vücut,boy gibi etkenleri göz önünde bulundurmadım.Bilen-Bilmeyen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sick kunt

Yüreksiz adam kick boxa gitse orda dayak yiye yiye yürekli olur zaten.7-8 ay kick box yada box yapmış bir insan sokakta 5-6 kişiyi rahat bir şekilde alır.Tabi vücut,boy gibi etkenleri göz önünde bulundurmadım.Bilen-Bilmeyen.

Alıntıları Göster
    tokat imanı deler valla neye uğradığını şaşırırsın bıçağı taktılarmı
  • 8 yildir boks yapmiyorum. Daha oncesinde de yapmadim, sokaktan 7 adami alirim benim kilom ve boyumdaysa. Evden de alirdim ama volkan aldirmis evden onlari alamiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshhead -- 31 Mart 2014; 14:14:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Muay Thai mi kick box mu?
  • quote:

Boksörüm 5+ alırım.

yok anasının gözü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makaer

quote:

quote:

Muay Thai diye yazmışım ya hocam

sokak dövüşü için muay thaiye gidin beyler kickboxu geçin boks içinse emek vermeniz gerekiyor hepsinden daha çok

• quote:

Orijinalden alıntı: comprehensive user guide

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Salon ile sokak dövüşü aynı değildir. Sokak dövüşü farklıdır Allah ne verdiyse dalırlar bazıları vardır eğitim almamış olan eğitim almışları parçalar biraz yürek

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Salon ile sokak dövüşü aynı değildir. Sokak dövüşü farklıdır Allah ne verdiyse dalırlar bazıları vardır eğitim almamış olan eğitim almışları parçalar biraz yürek

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende yürek var üstüne bu teknikleride öğrenirsem karşımda(kick boksa gitmeyen birisi) kimse duramaz gibi geliyo bana sokak dövüşü için may tay mı kick boks mu bunu da kararlaştıralım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.