Şimdi Ara

Bronzdan Çıkamamak Falan Yalan (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NOSCE TE IPSUM

1-Bir foruma üye ol
    2-Orda bir kac qnq bul bol bol post kas
    3-Elo boost yapıcak bırını bul forumdan

Gold oldun işte

Hemide beleş.Çok sızlanırsa para için sölersin qnq na çizik atar üstüne

Hatta başkalarının pc'lerini kendininmiş gibi gösterip egonu tatmin edersin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big Sight

quote:

Orijinalden alıntı: Garip Biri

Bronz kümedeki herkesin dediği laf hep her oyun afk her oyun feeder var yoksa platlık adamımdır. Bunu herkes bilir yani. Ama asıl sorun bence sizde. Günde 5-6 oyun atarak 1 haftaya bronz 5 ten çok rahat gümüş olabilirsin. Yaptığınız tek hata oyunda küfür etmek nprmal hiç hatanız olmasa bile feederlere küfür ediyosunuz. Bende yapıyodum sonuç olarak lose oluyodu. Bikere kendi lanenizi kazandınız ama atıyorum bot feedledi direk küfür etmiyeceksiniz adam moral vermeye çalışın gidin gank atın kill salın farmını yapsın adam gibi neladar kötü oynasada az bişey kassa kafidir tflerde en azından bi işe yarar ama biz direk küfür ederek hem takımın hemde adamın moralini bozup oyunu kaybediyoruz. Bu yazdıklarımı bi dikkate alıp deneyin işinize yarayacaktır ben bu tatikle kimseyle dup girmeden 1 ayda bronz 4 ten altın 3 olabildim.

bütün oyunlarımı sıfır küfür ile oynarım ama takımdakiler daha ban sırasında küfürleşmeye başlıyorlar. ama bazıları cidden hak ediyor. alacağımız oyunu veriyoruz. bazen fb veriyorsun hemen flame yapmaya başlıyorlar. bir başka olay adam son sırada first pick mid alacak ama adam trade girelim diyor ve solo alıyor. ama trade sırasında adama mid vermiyor? bunu ne yapacaksın. bazen insan kendini tutamıyor. adamları ne kadar yatıştırmaya çalışsan da olmuyor. neymiş jungle gang gelmedi? neden gelmedi adam lane'i öyle bir pushlamış ki gelsen kule altı dalman gerek. veya 0 ward ile oynayıp kill verince jung'a küfretmneye başlıyorlar. adc focus yazıyorsun chatte ve ping veriyorsun ama adamlar hala tank, solo top veya support peşinde. sen adc focus yapıyorsun. diğerleri rakibin pozisyonunu bozmak için hiç birşey yapmıyorlar. sanki rpg oynuyorlarda hurra kill alalım diyorlar. moba diyorsun, strateji ve refleks diyorsun ama anlamıyorlar. bizim tr serverın da bronz'dan çıkmak istiyorsan trolleyeceksin. yoksa olmaz. troll team oyunu kazanıyor. sen ne kadar oyunu taşımaya çalışsan da seninle uyumlu biri olmadığı sürece hiçbir şey olmaz. 4 kişide oyun taşıdım. 4 kişiyede oyun verdim. kısaca yanında oynamayı bilen varsa ve diğerleri de azcık bir gayret göstersin o oyun her türlü taşınıyor.

kısacası olay küfürde değil bizim serverdaki playerların tripleri, oyunu carryleme isteği veya beceremediği mid veya soloyu istemesi. stream'de gördüklerini yapmaya çalışması. adam carrylemeye çalışacağım diye feedliyor, küfrediyor, afk kalıyor vs. bazı takımların gruplarını takip ediyorum hepsi -18 veya daha düşük. yaş ortalaması böyle olunca oyunun hiç bir zevki kalmıyor.

Haklısın kardeşim bunlara yapacak bişey yok ama hele dün ranked girdim adam fp dedim yasuo banlamazdan sevnirim mid oynayacam dedim oda olmaz mid benim dedi tamam ozaman solo geçerim dedim takımda tam oldu herkes istediği lanede adam yasuo banladı daha ilk ban neden banladın dedim görmedim dedi tamam dedi telafi edeyim dedi ne alıcaksın ona göre counterini banlayım falan dedi bende nasus alırım dedim hop onuda banladı yani yapacak bişey olmuyo bazen cidden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karlo kullanıcısına yanıt
    tamam hocam yeter ama bugün gördüğüm 100 postun 40-50si hydrogena ile ilgili tamam dolandırıcı ve yalancı olabilir ama sıktınız.
  • Küfür etmemek önemli tabi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlo

quote:

1-Bir foruma üye ol

Gold oldun işte

son aşama evini su bastırt bi şekilde
  • herkes hak ettiği elodadır zaten bunu bilmeyen yok heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapper

herkes hak ettiği elodadır zaten bunu bilmeyen yok heralde.

var kardeşim. Adamın oyun bilgisi bronz 3 den bronz 2 ye çıkmaya yetmiyor. Bana gelip plat 5 hesabımı alıp plat 3 yapacağına söylüyor. Hep troller yüzünden çıkamıyormuş
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt
    aahahahahahashasfasda abi yok böyle bişey ya ne içmiş video link varmı abi bunedir yaaa ahsdajsdjahsjsdhakjshdjkashkdaksjh (yerlerdeyim)
  • Bence en mantiklisi pick ekraninda kufur eden biri varsa cikmak iyi oynayabilir ama oyunu dar ediyo bu tipler herseye kufur ona kufur buna kufur karsi takimdakilere sen lowsun sen noobsun bunelan direk cikip 3 puan feda ederim 20 p gitmesinden daha iyidir.

• abi mide ap tris oynayın bronzda taşıyamayacağınız oyun olmaz bu kadar basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big Sight

quote:

Orijinalden alıntı: Garip Biri

Bronz kümedeki herkesin dediği laf hep her oyun afk her oyun feeder var yoksa platlık adamımdır. Bunu herkes bilir yani. Ama asıl sorun bence sizde. Günde 5-6 oyun atarak 1 haftaya bronz 5 ten çok rahat gümüş olabilirsin. Yaptığınız tek hata oyunda küfür etmek nprmal hiç hatanız olmasa bile feederlere küfür ediyosunuz. Bende yapıyodum sonuç olarak lose oluyodu. Bikere kendi lanenizi kazandınız ama atıyorum bot feedledi direk küfür etmiyeceksiniz adam moral vermeye çalışın gidin gank atın kill salın farmını yapsın adam gibi neladar kötü oynasada az bişey kassa kafidir tflerde en azından bi işe yarar ama biz direk küfür ederek hem takımın hemde adamın moralini bozup oyunu kaybediyoruz. Bu yazdıklarımı bi dikkate alıp deneyin işinize yarayacaktır ben bu tatikle kimseyle dup girmeden 1 ayda bronz 4 ten altın 3 olabildim.

bütün oyunlarımı sıfır küfür ile oynarım ama takımdakiler daha ban sırasında küfürleşmeye başlıyorlar. ama bazıları cidden hak ediyor. alacağımız oyunu veriyoruz. bazen fb veriyorsun hemen flame yapmaya başlıyorlar. bir başka olay adam son sırada first pick mid alacak ama adam trade girelim diyor ve solo alıyor. ama trade sırasında adama mid vermiyor? bunu ne yapacaksın. bazen insan kendini tutamıyor. adamları ne kadar yatıştırmaya çalışsan da olmuyor. neymiş jungle gang gelmedi? neden gelmedi adam lane'i öyle bir pushlamış ki gelsen kule altı dalman gerek. veya 0 ward ile oynayıp kill verince jung'a küfretmneye başlıyorlar. adc focus yazıyorsun chatte ve ping veriyorsun ama adamlar hala tank, solo top veya support peşinde. sen adc focus yapıyorsun. diğerleri rakibin pozisyonunu bozmak için hiç birşey yapmıyorlar. sanki rpg oynuyorlarda hurra kill alalım diyorlar. moba diyorsun, strateji ve refleks diyorsun ama anlamıyorlar. bizim tr serverın da bronz'dan çıkmak istiyorsan trolleyeceksin. yoksa olmaz. troll team oyunu kazanıyor. sen ne kadar oyunu taşımaya çalışsan da seninle uyumlu biri olmadığı sürece hiçbir şey olmaz. 4 kişide oyun taşıdım. 4 kişiyede oyun verdim. kısaca yanında oynamayı bilen varsa ve diğerleri de azcık bir gayret göstersin o oyun her türlü taşınıyor.

kısacası olay küfürde değil bizim serverdaki playerların tripleri, oyunu carryleme isteği veya beceremediği mid veya soloyu istemesi. stream'de gördüklerini yapmaya çalışması. adam carrylemeye çalışacağım diye feedliyor, küfrediyor, afk kalıyor vs. bazı takımların gruplarını takip ediyorum hepsi -18 veya daha düşük. yaş ortalaması böyle olunca oyunun hiç bir zevki kalmıyor.

+1 aynılarını yaşıyorum.

• 10 maçta silver 3 attı pazartesi silver 3 tüm şimdi plat 5
  • kardeş bronz5lik oynayan bir adama sen ne kadar moral verirsen ver, ne kadar kill salarsan sal o adam bronz5liktir, bas küfürü rahatlarsın en azından.
  • /mute all - Elise jungle ile bronz5ten gold5e kadar çıktım silverdada thresh-vi oynadım o kadar zor bir şey değil bence.
  • Bil bakalım ne oldum?

• quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

/>

uhdsauadshausdjasa
  • geçen sezonu gold3, bir öncekini east'te silver 1 bitirmiştim. ranked kasan birisi değilim, hele ki tr server'ına geçtikten sonra ranked girmiyorum mümkün oldukça. çok fazla geriliyorum yaş muhabbetinin vakti geçti artık ama durum ortada, geçen west'e geçmek için rp çektim en azından makarasına girdiğim bir ekip olduğu için vazcaydım.

uzun lafın kısası istersin challenger ol, tr'de daha dün oxichampion diye bir streamer oyunuma geldi ve adam herkese küfür ederek hem lane'ini kaybetti hem de troll buildi yüzünden oyunu verdik. tabi tek sebebi bu değil. diyeceğim tek şey liglerin degil kafa yapılanın değişmesi lazım. keşke herkes oyunu o bilgisi kadar oynayabilse de oyun gerçekten zevkli olsa. bu sezon on maçlık placement serisinden sonra gold 1'e yerleştim plat çıkmanın bir getirisi olacağını bilsem seve seve zorlarım ama bu server'ın cok ciddi anlamda söylüyorum diamond oyuncularının dahi zihniyeti bu sekilde olduktan sonra böyle ufak tefek seylere takılmayın. girin ve kaliteli oyun oynayın kendiniz zevk alın.

ayrıca eloboost'u öneren öven arkadaşlar olmuş. diyelim ki eloboost yaptın, çıktın plat'a veya diamond'a. sonra? kendin girdiğinde o sen olmadan artmış MMR'nla karşına ve takımına gelecek adamlara uyum sağlayabilecek misin ki ranked giresin? çok şükür ki eloboost'u bir nebze önlemek için artık ligden düşmemeyi kaldırdılar. artık nerede olursan ol bronze 5'e kadar düşebilrisin. o yüzden siz hakkınızla oynayın oynadıgınız oyunun bi manası olsun. adı üstünde "oyun" çünkü. sen oynayamadıktan sonra neyine sahip olacaksın ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Karlo

quote:

1-Bir foruma üye ol

Gold oldun işte

Belki oyun oynayıp foruma'da bakmazsın artık
  • 10 dakkada 20 farm yapanların ligi orası az biraz dişini sıkıp farm yapsan zaten item farkını açarsın.
  • işte bu konuda soyliyecek en cook sozu olan insanlardanimdir heralde.. nerden baslasam nasil anlatsam bilemiyorumm ben bu oyunu cok uzun suredir oynuyorum yaklasik draven ciktigindan 2 ay once falan baslamistim oynamaya .. bir yilbasinda 30 level olmustum hangi yildi hatirlamiyorum zaten lanet olsun o yilbasina! oyun boyunca yaptigim en buyuk hatayi yapip 30 level olur olmaz 16 champim olmadigi ve ranked girmeyi o anlik heycanla cok istedigim icin 20 dolarlik rp cektim ve 16 champi tamamladim ve basladim oynamaya o zamanlar elo sistemi vardi ve henuz tr serveri yoktu euw playeriydim tabii kendimi 30 level olur olmaz tum lanelerde gelistiremedigim icin kotu oyunlar sergiliyordum itiraf ediyorum her mac giderek elom dustu o zamanlarki tabirle elo helle dusmustum maalesef sonra aklima geldi normal oyunlarla kendimi gelistirmek fakat is isten gecmisti.. sonra tr serveri acildi ve oraya aktardim hesabi.. kume sistemi geldiginde bronz olmustum sonra bizimkiler leptopa el koydu arada sirada net cafeden oynamalarla devam ettim ve o gun bugundur hala bronzum bikere netcafeden oynamalarla bronzdan cikilmaz neyse simdi size bronzdan aklima kazinan o igrenc olaylari anlatiymda biraz madem cok iyi oldugunu dusunuyorsun neden cikamiyorsuncular olmasin lane deyiz ben rakipten once 6 lv olmusum draven oynuyorum rakiple aramda hayvan gibi minyon farki var, minyonlarida pushlamak uzereyim lee sin gank geliyor kule altina FLASHLA herseyden once 10 saniye beklese minyonlar girecek kuleye ve flash atiyor neyse bunu goren yanimdaki sona flash atiyor kule altina ultiyi rakipin tam arkasina atiyor yani rakip onunde tam arkasina atiyor ultiyi ben arkadan desteklemeye calisiyorum ama nafile zaten skill dodgelama yetenekleri sifir double kill veriyorlar vayne e benim icin sorun degil ben yine oynarim fakat solodaki adam diyorki vayne feed omg ben afk.. benzer senaryolar 2 3 kez tekrarlaniyor ve vayne e killer gidiyor late de lee sin diyor ki bot feeder...... LAN 0 DEATH im var sen ne hakla bot feeder diyon farmda da ezmisim adami soyleyin bana ben bu adama kufretmeyip ne yapayim? insan bisey yazmadan once biraz bakar kimne yapmis diye.. bir macta malp solo oynuyordum tf gircez ultiyi 5 KiSiYE tuturuyorum giren yok.. biara jungle oynuyorum adc ve mid dusmus drake yapiyor adamlar hic calmayi denemedim bile adc diyor ki lan m*l sen jungle degilmisin calmaya calissana.. ama bu yaz takdir alirsam (soran olursa 10.sinifim) pc gelcek ve bronze to challanger yayini yapcam ilk hafta 7/24 yayin yapcam 1 ay sonunda challanger olcam istediginiz kadar laf atabilirsiniz bu cumleme. neyse bayaa yazdim sanirim gerci yazacak milyon sey varda mobilim parmaklarim yoruldu :D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.