Şimdi Ara

Broadway Alacağım Acil Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir broadway buldum 134 bin km'de. Dışında güneş yanıkları var sadece. İçi temiz görünüyor sürüşü motoru vs. Fiyatı 7 bin tl. Sahibi 6.600 TL almış 2 hafta önce. Al sat yapıp 200 300 tl kar yapmaya çalışıyorum diyor. Genellikle yatmış araba güneş yanıkları da o yüzden olmuş dediğine göre. Yarın motoruna baktıracağız bi sanayide bir sıkıntı çıkmazsa almalı mıyım sizce? 134 bin km de 1.4 araba 7 bin tl olması biraz garip geldi bana fikri olan var mı?

• Fiyat uygunmuş iyi baktır sonra al
  • Sen o 134 bin km nin üstüne bi o kadar daha ekle
  • Fiyat uygun. Km sıkıntılı olabilir sanki, iyice kontrol ettirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Model?

• Bizim burda 200 bin km deki araca 8 bin istiyorlar. Bana da şüpheli geldi. İyice bi baktırın bence.

• 200-300 tl için adam uğraşır mı al-sat a ? noter parası,sigortası bunlara da para veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Almam İçin Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • değişik. çünkü benim bi arkadaş borç temini için broadway geçmişti eline ve galeriye 8 e bırakmıştı yen'i kasa. sizin alacağınız hangi kasa?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • T stop murat 131 al daha iyi

• Yatan arabadan pek hayır gelmez. Eğer o araba sürekli park halinde duruyorsa ve arada bir kullanılıyorsa ne yağını değiştirmişlerdir ne suyuna bakmışlardır. Sadece kullanmışlardır. Alırsınız 2 bin lira masraf yaparsınız çiçek gibi olur.
  • Arkadaşlar yorumları tek tek okudum. Banada şüpheli geliyor.GT modeliymiş. amahttps://www.sahibinden.com/renault-r-9-1.4-gt?sorting=price_asc sahibinden sitesinde inceleyince GT modelleri olarak filtrelediğim zaman fiyatlar düşüyor aslındahttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-satilik-klimali-brodway-400743346/detay 6 ,500 e klimalısı var km de düşük. ve daha dusuk km olanlar da var 6 7 civarı ve daha aşşaya . sanki GT modellerinde normal gibi?

• Baktığın araba 87 modelse kesinlikle o para etmez. Bu kadar düşük modelde kilometreye bakmayın hiç biri doğru değildir. 5000'e temiz düzgün bulabilirseniz alınabilir.
  • 93 model hocam. Birdehttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-fransiz-r-9-407925514/detay bu arabayı inceledik bugün. yürürü güzel arabanın. motoru 2 mi 3 sene önce mi ne yenilenmiş. 16 yıllık sahibi adam. Avrupa modeliymiş buradaki modellerle kıyaslamayın dedi. Bagajı daha genişti diğer broadway modellerine göre. Tek sorunu 2 kapısı diz ile bastırınca açılıyor. Adam en son 8.500'e düşüyor. muayne 2018'e kadar. Bu paraya bu alınır mı sizce? 87 model.
  • Kaçinci 134binmis?

• 134 bine gerçekten inanıyor musunuz? Baktığınız araç 20 yaşın üzerinde. Bu yaşta arabada boyaya, kmye bakılmaz. Motoru sağlamsa, yağ yakmıyorsa, kaportasında çürük yoksa al ve bin. Broadway az yakan sağlam arabadır.
  • O araba alınmaz o zaman. Son attığım link hakkında ne diyorsunuz arkadaşlar
  • Araba dıştan diri ve bakımlı duruyor ama 30 yaşındaki arabaya 8500 çok bence. Biraz daha pazarlık yapıp indirmeye çalışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorlar

93 model hocam. Birdehttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-fransiz-r-9-407925514/detay bu arabayı inceledik bugün. yürürü güzel arabanın. motoru 2 mi 3 sene önce mi ne yenilenmiş. 16 yıllık sahibi adam. Avrupa modeliymiş buradaki modellerle kıyaslamayın dedi. Bagajı daha genişti diğer broadway modellerine göre. Tek sorunu 2 kapısı diz ile bastırınca açılıyor. Adam en son 8.500'e düşüyor. muayne 2018'e kadar. Bu paraya bu alınır mı sizce? 87 model.

Aşık oldum arabaya:) ici ve kasa cok hos duruyor hocam. Arabayi satacak olsam arabasiz kalmayim diye kacirmazdim. Eger motor iyiyse masraf acmayacaksa 8500 e alinir bence

• quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

quote:

Orijinalden alıntı: zorlar

93 model hocam. Birdehttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-fransiz-r-9-407925514/detay bu arabayı inceledik bugün. yürürü güzel arabanın. motoru 2 mi 3 sene önce mi ne yenilenmiş. 16 yıllık sahibi adam. Avrupa modeliymiş buradaki modellerle kıyaslamayın dedi. Bagajı daha genişti diğer broadway modellerine göre. Tek sorunu 2 kapısı diz ile bastırınca açılıyor. Adam en son 8.500'e düşüyor. muayne 2018'e kadar. Bu paraya bu alınır mı sizce? 87 model.

Aşık oldum arabaya:) ici ve kasa cok hos duruyor hocam. Arabayi satacak olsam arabasiz kalmayim diye kacirmazdim. Eger motor iyiyse masraf acmayacaksa 8500 e alinir bence

Üstüne 8,5 bin verse bile almam o arabayı. Canın kıymetli değil mi senin ? O arabaya yapacağın binlerce lira masrafı geçtim ufak bir kazada bile pert olursun. Bırak o yürüyen hurdayı, başka alternatiflere bak.

• Km olayı bazılarına düşük gelebilir. Ancak bizim unomuz vardı 95 model. 2005 de 78 bin km de almıştık. Aldığımız kişi bayan bir doktordu. 2016 da 142 binde hurdaya verdik. Yani herkesi kendiniz gibi kıyaslamayın bence. Hastası olur zor günde lazım olur diye bizim gibi alıp az kullananlar illa ki vardır diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.