Veteriner hekim olan var mı?
Bahçemizde gördükçe yiyecek verip beslediğimiz sokak kedilerinden birtanesinin 3 gün önce sol gözüne koyu perde indi. Veterinere götürdük korneasını incelediler gözünde bir hasar yokmuş ve 2 farklı damla verdiler (calendula ve moxai) daha 2 gün oldu kullanmaya başlayalı. Bugün ise iki gözü birden koyulaştı ve görüşü %80 azaldı (gözlemlediğimiz kadarıyla). Son zamanlarda 1 - 2 gün çiğ balık vermiştik. Bu konuyu araştırırken tesadüfen internetten tanıştığım balık çiftliğinde çalışan birisininde kedileri fazla balık yediği zaman aynı böyle oluyormuş gözleri balığı kesin düzelir dedi (internette tanıştığım sıradan vatandaş) Sanırım balıklar parazit yapıyor ve bir parazit buna sebep oluyor (tamamen tahmin) Bilgisi olan veteriner varmı acaba? Götürdüğümüz veteriner bazı maliyetli testlerin yapılarak bazı hastalıkların elenmesi gerektiğini bir sorun görünmezse göz cerrahına yönlendirebileceğini belirtti bu damla tedavisi işe yaramazsa.
İlk Gün - https://prnt.sc/1oklttfe8PCD
2 Gün sonra - https://prnt.sc/8QeDPXU6QF3K1
SAKARYA ÜNİ'de İnternet ve Ağ Teknolojileri önlisans bitirdim. DGS'ye girdim.ve amacım lisansa tamamlamak. Bu anlamda bazı sorularım var arkadaşlar cevaplayabilen olursa bilgisi olan memnun olurum.
1-Açıktan Anadolu üniversitesinde YBS düşünüyorum bir taraftan da Siyaset ve Kamu Yönetimi gibi bölümler de olabilir diye düşünüyorum siz ne önerirsiniz ve hangi üniversitede önerirsiniz? Ankara Üniversitesi'ni önerende oluyor. Eskişehir Anadolu Üni'yi, İstanbul Üni'yi önerende oluyor.
2-Tercih işlemini 2. üniversite olarak mı yoksa farklı türde mi yapmalıyım? Benimki hangi duruma uyuyor bilmiyorum.
3- 4 Yıllık olan YBS'yi daha önce önlisans'da gördüğüm dersleri saydırarak ne kadar kısaltabilirim yani 2 yıla düşer mi?
4- Bir yandan YBS okurken bir yandan da örneğin DGS ile Sakarya Üniversitesinde de bir önlisans bölümü daha okuyabilir miyim?
5- Bu fotoğraf DGS sonucum; https://prnt.sc/cb2thAVDmPf- gördüğünüz tabloya göre YBS kazanabilir miyim herhangi bir açık öğretim üniversitesinde?
Play console hesabı alınacak
Merhaba, play console hesabı alınacaktır. İletişime geçebilirsiniz.
RAM 1600 Mhz çıkartamıyorum.
Merhaba, h61m ds2 4.0 anakartım var. işlemcim i5 2400. Ram 8 GB 1600 Mhz. x.m.p aktif etmem gerekiyormuş sanırım Biosda x.m.p yok. (ıpdate de yaptım biosu) 1333 de çalışıyor.
2.el 1.000 1.300 tl arası telefon tavsiyesi verebilecek varmı özellikle siyah kasaya sahip telefonlar. Yiğene alacağım taktı siyaha:)
İngilizce hikaye ve gramer PDF lazım
Merhaba arkadaşlar ingilizce türkçe karşılıklı hikaye veya roman PDF arıyorum. Benim öğrenmeme aşırı yardımcı oldu. Gramer konusunda türkçe anlatılan piyasada en iyisi diyebileceğiniz bir gramer PDF arayışım var ayrıca. 2015 de bulmuştum bir sürü fakat şuan bulamıyorum. Çok teşekkür ederim şimdiden.
Vodafone arama geçmişimi nasıl alırım?
Merhaba arkadaşlar bir konu sebebiyle son 2 yıllık arama geçmişim gerekiyor. Faturalı hattım.vodafone sitesinden son 6 ay arama geçmişi çıkartıyor. Müşteri hizmetleri bayilerin son 2 yılı çıkartabildiğini söylüyor. Fakat iki bayi gezdim ikisi de biz çikartamiyoruz diyor. Bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mı? Teşekkürler.
TV Tavsiyesi Sizce?
|
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 130
İkinci El Bölümü Mesajları: 20
Konularının görüntülenme sayısı: 18.608 (Bu ay: 208)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket