Bildirim
broadway 450 kilo ile gidermi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Normaldir arkadasım. Yalnız yüksek viteste gazı kokliyecegin yerde hizini korumak icin yarım gaz bir düşük viteste gitmek hem motoru daha az yorar hemde yakit tasarrufu saglar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normal tabıkı hersey normal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstiap haddini belirleyen asıl şey motor değil süspansiyon ve fren kapasitesi. Pek çok araba 600-1000 kglık frenli römorklara izin verir. Daha yavaş gidilir, arkadaşın da yazdığı gibi bir düşük vites seçilir.
Süspansiyon kapasitesi üzerinde yüklenmiş arabayla sürat daha da tehlikelidir. O arabaların da istiap haddi tahmin ediyorum 450kg civarı olması lazım. Ben olsam yasal hızları geçmezdim. -
Daha ne olsun hocam,bence 3.vitese düşmediğinize dua edin.
Bahsettiğiniz güzergahta 5. viteste hızlanamama olayı bazen bizim 1.8 t 150 bg.lik passatımızda bile oluyordu,lpg li olduğu için epey hissettiriyordu.Araba yer yer 4.vitesi istiyordu. -
Hızlanmaması normal, ayrıca sizin yokuş yukarı aracı yüksek viteste zorlamanız da yanlış bir hareket.
Yokuşları düşük vites-yüksek devirle çıkmak daha doğrudur. -
İyi bile gitmişsiniz. -
nacizane tavsiye broadwatle 140 yapmayn -
quote:
Orijinalden alıntı: Blue_Knight
nacizane tavsiye broadwatle 140 yapmayn
+1 Allah korusun -
quote:
Orijinalden alıntı: MYılmaz4646
quote:
+1 Allah korusun
Maazallah kapılar kanat olur uçuşa geçer falan -
quote:
+2... -
gayet iyi gitmiş daha ne olsun dizel ekonomik araçlar vites küçültürdü bu durumda -
80 li-90 lı yıllarda üretilen Renault' lar birçok açıdan eleştirilebilir..Ancak, 1.4 1.6 hacimde ürettiği benzinli motorların yakıt tüketimi ve performansı, o yıların motor teknolojisi düşünüldüğünde çok başarılı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.McRae -- 18 Haziran 2012; 10:10:05 > -
Sorun yok. -
Onu taşıdığına şükür -
giderde durmaz...frenleri yük binince iyice gidiyor...
o arabanın tek sorunu zaten frenleriydi...
bir gun uskudar sahile inerken fren yaptıgım halde araba sollamıstım... arabada 7 kişi vardık... -
Turbo'da bir sıkıntı var galiba bir baktırın derim. Şaka bir yana 450 kg yükle araç tabiki belli bir yere kadar devrini koruyabilir gücünü aştığı durumlarda sadece belli bir hızda seyreder yavaş yavaş gaz yemeye başlar normal bir durum yani.
-
ben bu soruyu sorma mantığınızı anlamadım. ne yani, 72 hp lik broadwayin üzerinde 450 kg yük varken elmadağını 140 ile çıkmasını mı bekliyordunuz ?
ilginç -
quote:
Orijinalden alıntı: hakan0403
quote:
Orijinalden alıntı: MYılmaz4646
quote:
+1 Allah korusun
Maazallah kapılar kanat olur uçuşa geçer falan
broadway ile 140? vay be analar neler doğuruyor diyorum! :)
Benzer içerikler
- pirelli lastik nasıl
- sağdan gelen araç bana çarptı
- fiat fiorino otomatik vites sorunları
- opel astra ecn arıza kodları listesi
- polo 1.6 tdi kronik sorunlar
- seat fiyat listesi 2025
- citroen yeni logo
- audi a3 yeni kasa
- chery tiggo fiyat listesi
- toyota c-hr hybrid fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X