Şimdi Ara

Breaking Bad'in Çok Sıkıcı ilerlemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
11.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-166 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşların tavsiyesi ile bu diziye başladım fakat çok sıkıcı ilerliyor. 2. sezon 4.bölümdeyim. Bir tek Tuco sahnesi iyiydi. Sizce izlemeye devam edeyim kendini açar mı dizi yoksa finale kadar böyle mi devam eder ?

• hocam 2. sezonu doğrudur biraz sıkıcı. ama kesinlikle 3 den sonra rayına oturuyor. hele 4. ve 5. sezonlarda zirve yapıyor. bende 2. sezonda bırakmayı düşündüm ama sonlara doğru tempo artıyor. biraz daha sabır
  • quote:

Orijinalden alıntı: cidik

hocam 2. sezonu doğrudur biraz sıkıcı. ama kesinlikle 3 den sonra rayına oturuyor. hele 4. ve 5. sezonlarda zirve yapıyor. bende 2. sezonda bırakmayı düşündüm ama sonlara doğru tempo artıyor. biraz daha sabır

Aynen hocam şu ailevi meseleleri deli etti beni . Biraz aksiyon sever bir tipim ancak şöyle duygusal + aksiyon tarzı bir dizi için seçmiştim Breaking Bad'i. Bakalım sabredeceğim biraz daha senaryo güzel fakat şu karısı herşeyi sorgulamasa olmuyor yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: th3mpo

quote:

Orijinalden alıntı: cidik

hocam 2. sezonu doğrudur biraz sıkıcı. ama kesinlikle 3 den sonra rayına oturuyor. hele 4. ve 5. sezonlarda zirve yapıyor. bende 2. sezonda bırakmayı düşündüm ama sonlara doğru tempo artıyor. biraz daha sabır

Aynen hocam şu ailevi meseleleri deli etti beni . Biraz aksiyon sever bir tipim ancak şöyle duygusal + aksiyon tarzı bir dizi için seçmiştim Breaking Bad'i. Bakalım sabredeceğim biraz daha senaryo güzel fakat şu karısı herşeyi sorgulamasa olmuyor yani.

Alıntıları Göster
    bak sabret 2.sezonu bitir sonra diziyi bitirecen diyecen ki yavaş izleseydim de bitirmeseydim o dalda prison break ve breaking bad gelmiş geçmiş en iyi dizilerdir açık net.

• quote:

Orijinalden alıntı: x13

bak sabret 2.sezonu bitir sonra diziyi bitirecen diyecen ki yavaş izleseydim de bitirmeseydim o dalda prison break ve breaking bad gelmiş geçmiş en iyi dizilerdir açık net.

Alıntıları Göster
    Drama dizilerine çok şey yüklüyorsunuz, özellikle sıkıcılık konusunda. Breaking Bad hep öyle devam etmez sonraki sezonlarda gerek aksiyonu gerek heyecanını arttırarak devam ettirir.
  • Devam et pişman olmazsın.
  • Bitincede çok çabuk bitti keşke bitmeseydi diyeceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzft9

spartacus unutulmamalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Lagertha Lothbrok

quote:

spartacus unutulmamalı

Alıntıları Göster
    Gittim yanlışıkla spoiler yedim. Hem de ne büyük . Birşey olmaz umarım izlemeye devam ediyorum 2.sezon 6.bölümdeyim. Hank Taconun dişliğinin olduğu kutuyu denize attı bitti bölüm diğerine geçtim. Heycan geliyor biraz. Teşekkürler yorumlar için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lagertha Lothbrok

quote:

spartacus unutulmamalı

Alıntıları Göster
    Dizi yavaş yavaş açılıyor.Sonradan da nasıl bittiğini anlayamıyorsun.
  • Durağan geçer ilk başlarda. Belli ki aksiyonu seviyosun biraz daha dayan dostum sonrasında daha önceden niey izlemedim ben bu diziyi diceksin. Ve bitirdiginde keşke hafızam silinsede baştan izleyebilsem diyeceksin.

• Dizi dram agirlikli olsa da aksiyon açısından cogu diziyi geride birakir. Heyecan ariyorsan merak etme, son sezonlarda sıkıcı gecen bolum yok.

Edit: sinekli bolum haric

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of Light -- 8 Haziran 2014; 2:02:57 >
  • skyler her sahnede iğrenç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

skyler her sahnede iğrenç.
    O kadar konu açılıyor, dizinin ana konusu bilmem kaç yüz sayfa oluyor ve hala devam etmeli miyim diye soruyorsunuz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: SayisalMan

O kadar konu açılıyor, dizinin ana konusu bilmem kaç yüz sayfa oluyor ve hala devam etmeli miyim diye soruyorsunuz ya

Alıntıları Göster
    Keşke hiç izlememiş olsam da o sıkıcı dediğiniz ilk iki sezonu doya doya izlesem bir daha.
  • Ben de 2. Sezon 4'teyim. Halbuki bana pek sıkıcı gelmemişti. Bir de sinekli bölüm denip duruyor. Kaçıncı sezon kaçıncı bölüm o merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Komi

Ben de 2. Sezon 4'teyim. Halbuki bana pek sıkıcı gelmemişti. Bir de sinekli bölüm denip duruyor. Kaçıncı sezon kaçıncı bölüm o merak ettim.

3. sezon 10. bölüm zaten, dizinin o bölümün adı da Sinek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maicole

quote:

Ben de 2. Sezon 4'teyim. Halbuki bana pek sıkıcı gelmemişti. Bir de sinekli bölüm denip duruyor. Kaçıncı sezon kaçıncı bölüm o merak ettim.

Alıntıları Göster
    Benim 1 bölümü 2 günde izlediğim oluyordu, durdura durdura.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

13 bölüm değil mi 3. Sezon? Çok merak ettim bu kadar sıkıcı olacak bölüm ne olabilir diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

13 bölüm değil mi 3. Sezon? Çok merak ettim bu kadar sıkıcı olacak bölüm ne olabilir diye düşünüyorum.

Sezon 13 bölüm, adı Sinek olan bölüm 10. bölüm.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.