Şimdi Ara

Breaking Bad'in Çok Sıkıcı ilerlemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
11.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-166 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3.sezon ortalarina dogru aciliyor, Heisenbergin sakalinin cikmasini bekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllar yıllar önce(1 yıl)bu dizinin 1. sezonunu bitiren ben sıkılıp bırakmıştım diziyi. Yoğun istek üzerine tekrar başlayıp,bitirip,hayran kalmıştım ve şuan ikinci defa izliyorum.(5. sezon 6. bölüm) Kısacası sakın bırakma devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzft9

bak sabret 2.sezonu bitir sonra diziyi bitirecen diyecen ki yavaş izleseydim de bitirmeseydim o dalda prison break ve breaking bad gelmiş geçmiş en iyi dizilerdir açık net.

Yok forumdan ümidi kestim.
    Hocam hiç bir HBO yapımını izlediniz mi?
    Veya sadece Netflix'in yayınladığı dizileri?
    Matthew McConaughey'nin, Kevin Spacey'nin oynadığı dizileri?
    True Detective'i?
    OZ'u?

Hocam sanki tüm dram dizilerini izledinizde en iyi dizi diyorsunuz birde açık ve net yazmışsınz.

İstediğinizi yazabilirsiniz ama bence ibaresi koyun başına.

quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

Orijinalden alıntı: Komi

Ben de 2. Sezon 4'teyim. Halbuki bana pek sıkıcı gelmemişti. Bir de sinekli bölüm denip duruyor. Kaçıncı sezon kaçıncı bölüm o merak ettim.

3. sezon 10. bölüm zaten, dizinin o bölümün adı da Sinek.

13 bölüm değil mi 3. Sezon? Çok merak ettim bu kadar sıkıcı olacak bölüm ne olabilir diye düşünüyorum.

Hocam ben sıkılmadan izlemiştimde, herkes dayanamaz 45 dakika
    Walter White'ın saplantı-takıntısını ele alıyor biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professional Geek -- 8 Haziran 2014; 17:54:42 >

• Dizinin ilk sezonunu izlerken sıkıntıdan patlıyordum.10 dakika bölüm izleyip 10 dakika nette takılıyordum.Ondan sonra bölüme devam ediyordum.Sezon finali de beni gaza getirmemişti.Aradan 1 yıl geçti.Yoğun istek ve abartmalara karşın 2.sezondan itibaren başlamaya devam ettim.2x9.bölüme kadar sıkıldım.Sonrasında da karakterlere alıştığım için izlemeye devam ettim.OLaylar 3.sezondan sonra başlıyor.Ama ben diziyi nedense 5.sezonda sevebildim.
    Dizi güzel ama çok abartıldığını düşünüyorum.
    Tavsiyem izlemeye devam et,belki sende bu konudakiler gibi BB fanı olursun.
  • Ayni sekilde ben de sıkıcı buldum 2.sezondayim biraktim izlemeyi onun yerine film izlemeye basladim.Ama ilerde bos vaktim olursa fazla izlerim.

• Arkadaşlar şuan 3.sezona geldim ve dizi gerçekten zevk vermeye başladı. Boş zamanım olsa da izlesem diye düşünüyorum. O tuconun kuzenleri dehşet bakalım neler olacak
  • Ben yeni basladim 5 bolum bitirdim .Yavas ilerliyor ama benim hosuma gidiyor

• Bittikten sonra çok arayacaksınız değerini bilin.
  • Ben sinek bölümünde bile sıkılmamıştım
  • sinek bölümü en fiyaskosuydu herhalde
  • Eğer bırakırsan çok pişman olacaksın.

• Arkadaşlar 4.sezona geçtim. Herşey mükemmel ilerliyor hikaye oyunculuklar çok iyi. Herşey birbiriyle bağımlı. Tek sıkıntı duyduğum konu Walter'ın bu kadar itip kakılması. Bu adam sert olmayacak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hit-Man

Arkadaşlar 4.sezona geçtim. Herşey mükemmel ilerliyor hikaye oyunculuklar çok iyi. Herşey birbiriyle bağımlı. Tek sıkıntı duyduğum konu Walter'ın bu kadar itip kakılması. Bu adam sert olmayacak mı ?

Oha. Ne patronmuş bu 4.sezonun ilk bölümün son sahnelerinden bahsediyorum.
  • Bi türlü başlayamadık bu diziye
  • nedense benide ilk 2 sezon sarmıştı 3 ve 4de sararak izlemiştim

yeni bi imalatçıyı meksikalı kartellerle bu kadar çabuk yakınlaştıgını gorunce öeah demiştim 1 ve 2. sezondaki amatör ruh iyidi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bahago

Bi türlü başlayamadık bu diziye

Başla hocam başla da adam çok korkak mı desem pısırık mı desem. Karısı neler yapıyor hala peşinden koşmalar falan. Bakalim ne zaman atarı koyacak. O anı bekliyorum. Bir sahnede Hank'e atar koymustu asiri sevinmistim. Diger gun ozur diledi. Izle kisaca

• quote:

Arkadaşların tavsiyesi ile bu diziye başladım fakat çok sıkıcı ilerliyor. 2. sezon 4.bölümdeyim. Bir tek Tuco sahnesi iyiydi. Sizce izlemeye devam edeyim kendini açar mı dizi yoksa finale kadar böyle mi devam eder ?

bazı bölümleri skiple.
  • Art arda izlediğin için olabilir. Biraz ara ver sonra yeniden izle.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cidik

hocam 2. sezonu doğrudur biraz sıkıcı. ama kesinlikle 3 den sonra rayına oturuyor. hele 4. ve 5. sezonlarda zirve yapıyor. bende 2. sezonda bırakmayı düşündüm ama sonlara doğru tempo artıyor. biraz daha sabır

Aynen hocam şu ailevi meseleleri deli etti beni . Biraz aksiyon sever bir tipim ancak şöyle duygusal + aksiyon tarzı bir dizi için seçmiştim Breaking Bad'i. Bakalım sabredeceğim biraz daha senaryo güzel fakat şu karısı herşeyi sorgulamasa olmuyor yani.

hocam bende seninle aynı tipim ve bende sıkılmaya başlamıştım banada asla bırakmamamı söylediler bugün 2.sezonu bitirdim 2.sezonun son 2-3 bölümü tuco sahnelerinden daha fazla sardı diğer sezonlar daha iyi olacağı kesin :)

• skyler ve walter jr. (namı değer flynn 'e) dayanabilirsen bir daha bırakamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pabliato -- 11 Haziran 2014; 19:28:04 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.