Şimdi Ara

Breaking Bad'in Çok Sıkıcı ilerlemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
11.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-166 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • diziyi bi bitirde bakalim o zamanda boyle diyecek misin ?
  • bendemi bi gariplik var anlamadım ama ben en çok skylerin olduğu sahneleri seviyordum 4x11de walterin skylar'a bağırması,i am the one who knocks sahnesi vb..
  • dostum ne yaptın bıraktın mı, devam ediyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

dostum ne yaptın bıraktın mı, devam ediyor musun?

Bitirdim diziyi 1 hafta onceye kadar ama sana yemin ediyorum ki etkisi hala kalkmadi. Bu kadar etkilenecegim hayatta aklima gelmezdi. Yemekte bile cok kotuyum diyorlar ne bu halim. O son sahnenin aklima gelmedigi dakika yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sıkıcılık ölçütünü ne olarak aldığına bağlı. Nedense supernatural, prison break gibi tamamen aksiyon üzerine kurulu dizileri izleyip breaking bad'e başlayanlarda böyle ilginç bir bıkkınlık oluşuyor. Herkes diyor ki dizi çok yavaş ilerliyormuş. Kardeşim holywood aksiyon filmi değil ki bu. Sen bu diziyi mission impossible izler gibi izlemeye çalışırsan olmaz o iş. Breaking Bad dram, suç, polisiye ve akıl oyunları da içeren oldukça gerçekçi bir dizidir. O aile yaşantılarını sana öyle bir yedirerek anlatıyor ki belki 2. sezonda bıkıyorsun ama diziyi bitirince bir bakmışsın aklına walter jr. ın tepkileri, skyler white'ın waltla konuşmaları geliyor. Diziyi bitirdiğinde bu diziyle aranda öyle bir bağlantı oluştuğunu hissediyorsun ki uzun süre başka dizi izleyemiyorsun. Dizide hiçbir şey yapmacık veya doğa üstü değil. Çok özgün bir konusu var. Öyle yüksek bütçeli fantastik sahneler de yok bir tane bile. Yine de millet izleyip beğenmiş ki imdb'de uzuun zamandır birinci. Ki birinci olmaya da layık zaten. Şu diziden fantastik şeyler beklemeyin artık lütfen.

Bu arada diziyi hatırlattığın için sağol ya. Son bölümler aklıma geldi derin düşüncelere daldım yine...

Edit: Görmemiştim son mesajları diziyi bitirmişsin Şimdi yukarıda yazdıklarım konusunda bana hak veriyorsundur muhtemelen. Bitirip beğendiğine çok sevindim. Bu arada etkisi biraz olsun azalsın dersen sherlock izle derim. Bana iyi gelmişti İzlemediysen tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi von Hohenheim -- 26 Haziran 2014; 2:28:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

Bu sıkıcılık ölçütünü ne olarak aldığına bağlı. Nedense supernatural, prison break gibi tamamen aksiyon üzerine kurulu dizileri izleyip breaking bad'e başlayanlarda böyle ilginç bir bıkkınlık oluşuyor. Herkes diyor ki dizi çok yavaş ilerliyormuş. Kardeşim holywood aksiyon filmi değil ki bu. Sen bu diziyi mission impossible izler gibi izlemeye çalışırsan olmaz o iş. Breaking Bad dram, suç, polisiye ve akıl oyunları da içeren oldukça gerçekçi bir dizidir. O aile yaşantılarını sana öyle bir yedirerek anlatıyor ki belki 2. sezonda bıkıyorsun ama diziyi bitirince bir bakmışsın aklına walter jr. ın tepkileri, skyler white'ın waltla konuşmaları geliyor. Diziyi bitirdiğinde bu diziyle aranda öyle bir bağlantı oluştuğunu hissediyorsun ki uzun süre başka dizi izleyemiyorsun. Dizide hiçbir şey yapmacık veya doğa üstü değil. Çok özgün bir konusu var. Öyle yüksek bütçeli fantastik sahneler de yok bir tane bile. Yine de millet izleyip beğenmiş ki imdb'de uzuun zamandır birinci. Ki birinci olmaya da layık zaten. Şu diziden fantastik şeyler beklemeyin artık lütfen.

Bu arada diziyi hatırlattığın için sağol ya. Son bölümler aklıma geldi derin düşüncelere daldım yine...

Edit: Görmemiştim son mesajları diziyi bitirmişsin Şimdi yukarıda yazdıklarım konusunda bana hak veriyorsundur muhtemelen. Bitirip beğendiğine çok sevindim. Bu arada etkisi biraz olsun azalsın dersen sherlock izle derim. Bana iyi gelmişti İzlemediysen tabi.

Gerçekten düşüncelerimi yazmışsın, bize diyecek bir söz bırakmamışsın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

Bu sıkıcılık ölçütünü ne olarak aldığına bağlı. Nedense supernatural, prison break gibi tamamen aksiyon üzerine kurulu dizileri izleyip breaking bad'e başlayanlarda böyle ilginç bir bıkkınlık oluşuyor. Herkes diyor ki dizi çok yavaş ilerliyormuş. Kardeşim holywood aksiyon filmi değil ki bu. Sen bu diziyi mission impossible izler gibi izlemeye çalışırsan olmaz o iş. Breaking Bad dram, suç, polisiye ve akıl oyunları da içeren oldukça gerçekçi bir dizidir. O aile yaşantılarını sana öyle bir yedirerek anlatıyor ki belki 2. sezonda bıkıyorsun ama diziyi bitirince bir bakmışsın aklına walter jr. ın tepkileri, skyler white'ın waltla konuşmaları geliyor. Diziyi bitirdiğinde bu diziyle aranda öyle bir bağlantı oluştuğunu hissediyorsun ki uzun süre başka dizi izleyemiyorsun. Dizide hiçbir şey yapmacık veya doğa üstü değil. Çok özgün bir konusu var. Öyle yüksek bütçeli fantastik sahneler de yok bir tane bile. Yine de millet izleyip beğenmiş ki imdb'de uzuun zamandır birinci. Ki birinci olmaya da layık zaten. Şu diziden fantastik şeyler beklemeyin artık lütfen.

İzlemedim hocam ama bana tedavi olacağını hiç sanmıyorum. Keşke hiç başlamasaydım. Saul goodmanın diziyi izleyeceğiz artık ama çok kötüyüm. Bu dizinin bir bölümündeki emek ve zeka belirtileri ile 20 sezon Akasya Durağı çekilir.

• izlemediysen Boardwalk Empire'ye başla ben bb'den sonra onu izlemiştim alternatif tedavi olarak The Tudors
    24 diziside full aksiyon bir dizidir izlemediysen 24'ü öncelikle öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.