Şimdi Ara

Bozulmuş Hard Disk'ten Veri Kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Bir Hard Disk Var Manyetik Kaplı Disk (Hard Disk'in İçindeki CD Gibi Birşey) bozulmuş Bunun Tamiri Mümkün Mü? İçindeki Dosyaların Kurtarmam Lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugges -- 26 Temmuz 2010; 19:59:43 >

İletişim = Bugges@hotmail.com.tr
  • Hard Diskin içindeki cd gibi şey o kadar kolay bozulmaz. Ancak okuma kafasının değerek nokta şeklinde bozuklara neden olabilir. Onlarda düzeltilemez. Bunlara bad sector denir. Bu bad sectorlar kapatılarak sonuca varılır.

DH PSP Topluluğu

Intel e5200 2.5ghz 800mhz fsb onboard ekran kartı 2gb ram Asus p5kpl-am (1600 O.C.) 250gb samsung pata 100 8m cahce hdd
  • Bahsettiğim Hard Disk 10 Yıl Rahat Kullanıldı Bad Sector Hatası Değil Ayrıca Hard Disk'i Takınca Bilgisayarın Açılış Ekranında Hard Disk Hatası Veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Bugges

Bahsettiğim Hard Disk 10 Yıl Rahat Kullanıldı Bad Sector Hatası Değil Ayrıca Hard Disk'i Takınca Bilgisayarın Açılış Ekranında Hard Disk Hatası Veriyor

hdd nin altında bulunan kontrol kartını aynı model sağlam hddninki ile değiştir. öyle dene. muhtemelen içerisinde bulunan diskler sağlamdır.. kafa saymıyor demişsin

İkinci kez dönüp baktığım her şey ilgi alanımdır.
  • 500 $ + kdv den başlıo bozuk hddden veri kurtarmak bnm bildiqim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrySystem

quote:

Orijinalden alıntı: Bugges

Bahsettiğim Hard Disk 10 Yıl Rahat Kullanıldı Bad Sector Hatası Değil Ayrıca Hard Disk'i Takınca Bilgisayarın Açılış Ekranında Hard Disk Hatası Veriyor

hdd nin altında bulunan kontrol kartını aynı model sağlam hddninki ile değiştir. öyle dene. muhtemelen içerisinde bulunan diskler sağlamdır.. kafa saymıyor demişsin

Malesef, Denendi Ve Yine Görmedi :(

quote:

Orijinalden alıntı: jorki

baska bi pcye (kendi hddsini boot yapan bi bilgisayara) tak belki oradan gorebilirsin ben bi kere ole halletmiştim ama sende işe yarar mı bilmiyorum.

Denendi Oda İşe Yaramadı :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugges -- 3 Ağustos 2010; 21:11:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RAW Formatli HDD'den Veri Kurtarma
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: djd3f4c3rt

500 $ + kdv den başlıo bozuk hddden veri kurtarmak bnm bildiqim

yok yau mecidiyeköyde bu işi yapan yerler var 100tl ye falan yapıolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lahanaa -- 3 Ağustos 2010; 21:33:47 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.