Şimdi Ara

Bozuk Lcd Monitör Bir İşe Yarar Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde kullanılmayıp bir köşede duran bir lcd ekran var. Görüntü vermediği için kullanılmıyor. İçinde diğer elektronik devrelerde kulanılmak üzere sökebileceğim bileşenler var mı?

• çoğu smd malzeme zaten zor sökülüyo öylece kalsında .. sen tamir etmeye çalış.
  • dostum ekran kırık degilse tamir olur. ekran kırık oldugunda da olurda parasına degmez.
  • Ben neden bozulduğunu bilmiyorum komşunun monitörü. Kendi tanıdıkları bir tamirciye götürmüşler kömürü yandı demiş, lcd'nin içinde kömür ne arar ! Tamir masrafı çok tutar yenisini alın demiş, onlarda yeni almışlar. Diğer bozuk olanda öylece duruyo bir köşede.
    Not: Önceden aşırı ısınma yapıyordu, ekrana görüntü gelmiyor ve " no signal" gibi bir yazı bile yazmıyor, ekran üzerindeki tuşlarda menü, select gibi tuşlar hiç çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_yavuzy_

Ben neden bozulduğunu bilmiyorum komşunun monitörü. Kendi tanıdıkları bir tamirciye götürmüşler kömürü yandı demiş, lcd'nin içinde kömür ne arar ! Tamir masrafı çok tutar yenisini alın demiş, onlarda yeni almışlar. Diğer bozuk olanda öylece duruyo bir köşede.
    Not: Önceden aşırı ısınma yapıyordu, ekrana görüntü gelmiyor ve " no signal" gibi bir yazı bile yazmıyor, ekran üzerindeki tuşlarda menü, select gibi tuşlar hiç çalışmıyor.

buradan afaki zor olur, bir bilenin eline geçmesi lazımki son durumu belli olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.