Şimdi Ara

Boyner İade Hakkında (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Boynerden bi ayakkabı siparişinde bulunmuşdum internet sitesi üzerinden üzerinden 1 hafta geçti ama ayağımda çok feci derecede yaralar oluşturdu bende iade etmek için 13. gününde firmaya geri götürdüm onlarda nike firmasına gönderdiler 3 hafta sonra onlar değil ben arıyarak öğrendimki olumsuz çıkmış karar yani iade edemiyorum.Halbuki kendileri internette 30 gün içinde koşulsuz iade etme hakkı bulunduğunu yazıyolardı.Şimdi ne yapabilirim hakem heyetine başvursam sonuç çıkar mı ? Koşulsuz iade olduğuna dair görsel kanıtta atıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhornek -- 22 Ocak 2017; 21:58:56 >

Anakart:MSI H110M PRO-VD ///İşlemci:Intel Core i3 6098P ///Ekran Kartı:ASUS GeForce GTX1050 Ti ///Ram:CORSAIR 8GB Vengeance Kırmızı DDR4 2400MHz CL16 ///Harddisk:WD 1 TB BLUE ///PSU:CoolerMaster 500W ///Kasa: ZALMAN Z3 PLUS MidT ATX ///Monitor:ASUS 21.5" VP228TE Full HD 1ms GAMING MONİTÖR

• Yapay Zekanın Yanıtı

Boyner İade Hakkı Konusunda Yardım

Boyner'den satın aldığınız ürünleri, belirli koşullar dahilinde iade edebilirsiniz. Bu koşulları ve iade sürecini aşağıda bulabilirsiniz:

Boyner İade Koşulları

• Ürünler, satın alma tarihinden itibaren 14 gün içinde iade edilebilir.
    • Ürünler, orijinal ambalajı ve tüm aksesuarlarıyla birlikte iade edilmelidir.
    • Ürünler kullanılmamış, hasarsız ve satılabilir durumda olmalıdır.
    • İade edilen ürünler, "Ürün İade Formu" ile birlikte mağazaya veya kargo yoluyla Boyner'e teslim edilmelidir.

Boyner Ayakkabı İade Süresi

Ayakkabılar da diğer ürünler gibi 14 gün içinde iade edilebilir. Ayakkabıların giyilmiş olmaması ve tabanlarının hasarsız olması gerekir.

Boyner İade Süreci

• Satın aldığınız ürünü Boyner mağazalarına iade edebilirsiniz.
    • İade için "Ürün İade Formu"nu doldurmanız gerekmektedir.
    • Ürünü iade ederken fatura veya fişinizi ibraz etmeniz istenecektir.
    • Kargo yoluyla iade etmek isterseniz, Boyner'in anlaşmalı olduğu kargo şirketlerini kullanabilirsiniz.

Boyner Ürün İade Adresi

Boyner Karşıyaka Lojistik Merkezi Sakarya Caddesi No:19 (Hyundai Assan Karşısı) Karşıyaka/İzmir

Boyner Ayakkabı Değişim Süresi

Boyner'den satın aldığınız ayakkabıları da 14 gün içinde değiştirebilirsiniz. Ayakkabının farklı bir beden veya modelle değiştirilmesi mümkündür.

İade veya değişim hakkında daha detaylı bilgi almak için Boyner müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Koşulsuz iade kullanılmama halinde geçelidir muhtemelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Quake 3 arena master

When I was your age, i rocket jumped all the way to school, both ways....
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Bu resimdeki ilk paragrafı okurmusun.
    Anakart:MSI H110M PRO-VD ///İşlemci:Intel Core i3 6098P ///Ekran Kartı:ASUS GeForce GTX1050 Ti ///Ram:CORSAIR 8GB Vengeance Kırmızı DDR4 2400MHz CL16 ///Harddisk:WD 1 TB BLUE ///PSU:CoolerMaster 500W ///Kasa: ZALMAN Z3 PLUS MidT ATX ///Monitor:ASUS 21.5" VP228TE Full HD 1ms GAMING MONİTÖR
  • hhornek kullanıcısına yanıt
    Ürün kullanıldığı için iade almazlar ama konuyu hukuki boyuta taşırsan sonuç değişebilir.
  • Ben Boyner'den ürün alıp hiç kullanmadan iade etmiştim.
    Baktım benim paramı 8 TL eksik yatırmışlar.Sebebini öğrenmek için 5-6 kere mail attım hiç birine cevap vermediler.

Bende Tüketici Hakem heyetine gittim.7 ay bekledim ve kazandım.Parayı yatırdılar sonunda.
    Tüketici hakem heyeti Boynerden savunma istemiş.Boyner cevap vermemiş ona bile.

Şimdi de D&R adlı siteyi Tüketici hakem heyetine verecem.Yaklaşık 13 lira para kaptırdım.Hiç bir şekilde ulaşılamıyor bunlara.Sosyal medya hesaplarını okuyun herkes şikayetçi.Geç gelen kargolar,eksik ürünler,şirkete ulaşamama,para iadesi...her konuda şikayet var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.