Şimdi Ara

Boyner.com'da fiyat dalgalanmaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
5
Favori
20.580
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boyner.com'da takip ettiğim bazı ürünlerde ani fiyat dalgalanmaları oluyor. Vakti olan baksın muhakkak kafasına göre birşeyler bulur. Teb kampanyasıyla da birleştirince fiyat yerlerde sürünüyor. Bir kaç örnek vereyim.(%70 indiriminde dahi fiyatları sabitti, şu an indirimde ve teb kodlarıyla da alınabiliyor.)
    1. Linkteki jack jones pantolonu 59.99 tl'lik fiyatıyla satın almak için sepete eklemiştim. Sabah satın almak için baktığımdaysa fiyatının 26.99'a indiğini gördüm.https://www.boyner.com.tr/jack-jones-pantolon-429008
    2. Şu an boyner.com'dan kalkmış görünüyor ya da ben bulamadım, ama morhipo'da var mavi marka erkek kolsuz gömlek 19.90 idi.https://www.morhipo.com/kampanya/detay/19049481/61696/020322-20794-kisa-kol-keten-gomlek-gece
    3. Jack jones gömlek önce 39.90, ardından 79.90, bugün ise 44.90' dan satışta.https://www.boyner.com.tr/jack-jones-gomlek-556118
    Bunlar sadece bedenime uyan ve takip ettiğim ürünler. Daha takip etmediğim ama fiyatlarıdaki bariz değişimleri fark ettiğim birçok ürün mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysbawer -- 30 Ağustos 2017; 10:7:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen perşembe siparişim oldu daha dün faturasını oluşturdular, kargo gelmeside 1 haftayı alır... sanki AliExpress den ürün alıyoruz, bir daha uzak kalsın bu vasıfsız firma.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son 6 ayda 2 sipariş verdim 2sinde de 2 hafta sonra aramaya bile tenezzül etmeyip stok yok bahanesiyle siparişi iptal ettiler.Evideayı bile daha çok seviyorum bunlardan o derece yani

• karacaardıç kullanıcısına yanıt
    Malesef, kargolama süreleri çok uzun, 2 ile 7 gün arası diyorlar ama çoğu üründe 5 günü geçiyor kargolama süresi. Gerçi şu andan itibaren sipariş verilen ürünün eylülün 7' sinden önce alıcısına ulaşması imkansız da, satıcı hangi mağaza olursa olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysbawer -- 30 Ağustos 2017; 10:19:9 >
  • Siparişin hazır gel mağazadan al diye hem sms hem de mail gönderdiler

15 dakka sonra mağazaya gittim "Henüz depoya yeni girmiş sen bi git dolaş akşama tekrar gel" dediler.

• geçen gün 9 TL'ye aldığım ürün şu an 35 TL. acil ihtiyaç olmaması durumunda fiyat konusunda pusuya yatmak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

Siparişin hazır gel mağazadan al diye hem sms hem de mail gönderdiler

15 dakka sonra mağazaya gittim "Henüz depoya yeni girmiş sen bi git dolaş akşama tekrar gel" dediler.

Bana da öyle dediler sonra madem gelmiş depoya zahmet edip getirir misiniz dedim dediğin gibi mağazada dolaşın siz biraz ben size getireyim dedi 15-20 dakika sonra ürünle geldi.

Depolar cogunlukla avm nin en alt katinda oluyor heralde. Ben gittigimde hemen arka odaya gecip getirdi hanimefendi bir de teslim alacak kisiye kendi adimi yazmama ragmen uyelik ismi annemin ismiydi .. .. nin adina gelmis dediklerinde uyelik siparisten teslim alacak kisinin boyle girildigini soyledim zaten sorun cikarmadan teslim etti hanimefedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mayıs haziran aylarında büyük markarlarda dahildi kelebeğe artık dahil etmiyolar new balance - underarmor - columbia gibi markalardan piyasa fiyatının çok altına kelebek + 600/200 kampanyasını birleştirirek almıştım.. artık neden yapılmıyor bilmiyorum her ay takip ediyorum arkadaşın konusuna geldim özellikle kelebek indiriminin son 2 günü çok kritik arkadaşında belirttiği gibi inanılmaz fiyat dalgalanmaları oluyor..

konu için teşekkürler..

şubat ASK2017 koduyla 1080 TL lik columbia ürünleri olan alışverişi 551 liraya yapmıştım.. 1 bot 1 outdor ayakkabı 2 sweatpolar
    aldığım bot zaten 540 a halen satılıyor..https://www.boyner.com.tr/columbia-bot-383600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 30 Ağustos 2017; 11:3:37 >

• Arkadaşlar ürünlerin geç ulaştırıldıği bariz bir gerçek de, adamlar gerçekten de fiyatının %50si 60ı indirimli ürün satıyorlar. Şu greyder botun 40 numarasını teb kodu ve world kampanyasıyla 110 liaya aldım. Greyder mağazasında fiyatı 289 tl Internetten en ucuzunu aradığınızda dahi 219 tl.
    https://www.boyner.com.tr/greyder-ayakkabi-87902 (boynerin fiziki mağazasında dahi 289 tl)

Yine şu dockers ayakkabı 70 liraya geldi. Bence çok da kalitelihttps://www.boyner.com.tr/dockers-ayakkabi-108547 floda 149 tl idi. Ha bunlar 5 güne gelse ne farkeder 1 aya gelse ne farkeder. Zaten minimum 2, 3 ay sonra için satın alıyorum. Demek istediğim biraz dolanırsanız internet mağazasında acaip fiyatlara ürünler bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysbawer -- 30 Ağustos 2017; 11:17:39 >

• snl_ S kullanıcısına yanıt
    Sweatshirtleri bedavaya almışsınız desem az kalır. Şuan o model yok da sanırsam, farklı modeller de 150'nin altında değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysbawer -- 30 Ağustos 2017; 11:37:37 >
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam link yok malesef konunun başında bahsettim bunları mayıs ve haziran kelebek indirimi aylarında aldım zaten bu durumdan bahsediyorum boyner artık nike new balance under armor gibi markarları kelebeğe dahil etmiyor! birkaç ay evvel yapmıştı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 30 Ağustos 2017; 11:38:2 >
  • baysbawer B kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam konunun başında bahsettim bunları mayıs ve haziran kelebek indirimi aylarında aldım zaten bu durumdan bahsediyorum boyner artık nike new balance under armor gibi markarları kelebeğe dahil etmiyor! birkaç ay evvel yapmıştı.. o model şuan kelebek %70 e dahil değil..
  • Anlamadığım nokta önceden alınmış şeyler neden paylaşılıyor? Burası sıcak fırsatlar, anlık olarak bir fırsat varsa paylaşılır. Güncel olarak cepteteb kuponu dışında kombo yapılabilecek bir şey va mı? Bir de bu cepteteb kodundan istediğimiz kadar alıp kullanabiliyor muyuz? Teb sitesinde sanki istediğimiz kadar alıp kullanabiliriz gibi yazmışlar..
  • alfista A kullanıcısına yanıt
    Kargoların geç geldiği konusunda yakınanlara fiyat kozunu göstermek için ürün paylaşımlarını yaptım, diğer arkadaşta heralde bunu onaylamak içim mayıs ayındaki siparişini paylaştı. Benim paylaştığım ürünlerin hepsi sıcak fırsatta ayakkbıların bedeni bitmiş (dün 40 numara olanlardan 5 adet mevcuttu.) Cepteteb kodunu istediğin kadar kullanabilirsin ister aynı sepette tek kod kullan istersen farklı sepetlerde, ama siparişin 100 lirayı geçmesi şart. 100 lira ve katlarına misli oranda indirim yapıyor. 100e 25, 200e 50, 300e 75.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysbawer -- 30 Ağustos 2017; 11:59:17 >
  • Ben ayakkabi bakiyordum aynisi basima geldi. Hatta daha once mont alirkende aynisi oldu.

Stokta 1 adet urun var Fiyat bi artiyor bir dusuyor. Cok ilginc yani.

• baysbawer B kullanıcısına yanıt
    Docker güzelmiş.

Teb kodu bulunabiliyormu halen

• geçen hafta 180tl'lik alışveriş yaptım. 6 liraya aldığım ürün 20 lira şuan. aldıklarımı bugün alsam herhalde 250tl'yi geçer.
    dün kargoya verdiler. ne değişti ki, bayramı bekliyecez. kargo konusunda yavaşlar.
  • 2013 ekim ayında 22 liraya aldığım nike şimdi 300 lira bir de indirimliymiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    kardes sen sicak firsatlarin nirvanasisin, 2013 yilindaki alisverisi hatirlaman bizi gururlandirdi.

• https://www.boyner.com.tr/nike-gunluk-ayakkabi-581609-2004 şu ayyakbı çok hosuma gitti ama fiyatı cepteteb ile 270 geliyor sizce deger mi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.