Şimdi Ara

Boyner.com'da fiyat dalgalanmaları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
5
Favori
20.582
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Quidditch06

K9YYUKTZT => Boyner kodu

Hocam, dün yazamadım kusura bakma. Kodu ben kullandım, teşekkür ederim. Hakkını helal et.

İsim kısmına not aldım, ilerde bir gün benim de sana bir faydam olur inşallah.
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Mutlaka düşüş olur da bayram sonrası durgunluğu geçiştirmek için, ama ne kadar olur indirim o bilinmez, ayrıca teb kodu da kullanılamayacak, o da hesaba katılmalı. Zaten bu indirimlerin sebebi de bayram öncesi stokları eritmek, o aralar insan bayram furyasına elinde olmadan kapılıyor. Bayram sonrasında kemerleri baya gevşettim denerek tutuculaşılır, bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysbawer -- 1 Eylül 2017; 14:3:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 3 gundur tedarik ediliyor diyor bayramdan sonra yollarlar heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: Quidditch06

K9YYUKTZT => Boyner kodu

Hocam, dün yazamadım kusura bakma. Kodu ben kullandım, teşekkür ederim. Hakkını helal et.

İsim kısmına not aldım, ilerde bir gün benim de sana bir faydam olur inşallah.

Ne demek hocam. Helal olsun tabiki. Karşılık beklediğim için paylaşmadım içiniz rahat olsun.

Hayırlı bayramlar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nc.nc

60 liraya aldığım skecherslarda 239 tl olmuş! Son kelebek olduğunu söylemişlerdi. Kodla birleşmesiyle daha gelmez böyle indirim sanırım

hocam ben bir kaç ürün aldım bu kampanyadan da skechers ayakkabı falan hiç görmedim. Kelebek indirimi kampnayasına tıklayarak mı aldın ? Bir de hangi ayakkabıymış merak ettim linkini yollar mısın?
  • joker00 J kullanıcısına yanıt
    Quidditch06 Q kullanıcısına yanıt
    Çocuk ayakkabıları vardı ilk sayfalarda. Ondan bahsedyor muhtemelen.

@Quidditch06 :
  • Bir ayakkabı ihtiyacım var, bu fazlaca olan indirimi yakalamanın bir yöntemi var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • baysbawer B kullanıcısına yanıt
    Güzel parça hocam klasik bot bildiğiniz varmı ucuzundan.afyonda yaşıyorum bu bot kurtarmaz beni

• Beyler siparişi tedarik edilen var mı ?
  • kelmange kako kako kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim yok da filtreleme seçeneğini kullanarak seçim8nizi kolaylastırabilirsiniz. Renk beden, marka vs.

• 45 tl ye kot pantolon aldım fabrıkaya çekle bu fıyata geldi

bu fıyata pazarda sallama urunler alıyor mıllet..

gerçekten takıp etmek onemlı...ındırımler gerçekten ındırım...

3 siparişimdeki butun urunlerden memnunum..

yıne beklemedeyız
  • bende Morhipo'dan bayram öncesi 95 TL ye 2 adet BEYMEN pantolon aldım. Şaka gibi fiyatlar oluyor bazen.

Geçen ay 41,90 TL ye NETWORK gömlek aldım 1 hafta sonra 119 TL oldu fiyatı

Boyner.com'da fiyat dalgalanmaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemanci07 -- 6 Eylül 2017; 17:36:26 >
  • Lazim olan varsa 200 lira ustu %25 indirim kodu var bende.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    kökeni nedir hcm?
  • benim sebagolar bekliyor aşamasında. neyi bekliyor bunlar çözemedim hala
  • Aldığım ayakkabı 43 numaraydı, 44 göndermişler. Kutusunda da 43 yazıyor. Müşteri hizmetlerine sordum "bize gönderirseniz direk iade alırız, mağazalara sorun stokta varsa değişim yaparlar" dedi. Sitede ürün tükenmiştir yazıyor, mağazadan da çıkmayacak muhtemelen. İlla bi problem çıkıyor şansımıza:(

• akrok A kullanıcısına yanıt
    Bikac magazasini gezdim tüm numaralar vardi bence kontrol ettirin hangi ilde varsa gönderiyorlar

• Bu fiyat dalgalanmalarını sitenin outlet kısmından mı takip ediyorsunuz?
  • indirimleri takip etmek önemli.

kelebek + cepteteb 100/25 ile almıştım bunları. 180 lira ödedim. şu an kuponsuz yaklaşık 509 lira yapıyorlarmış.

diyeceğim odur ki arkadaşlar, bu siteyi takip edin. bu yaz böyle yaklaşık 300-400 liralık alışveriş yapmışımdır. kardeşime, bana, babama. memnunuz fiyatlar uygun ürünler kaliteli. çok kaliteli. pazarda yok bu fiyatlar. tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogudeg -- 6 Eylül 2017; 23:24:14 >

• Benim siparişlerde ki ürünleride tek tek kargoya veriyorlar. Y.içi kargoyla ahbap olduk artık.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.