Şimdi Ara

Böylede reklam olmazki kardeşim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün aston villa- chelsea maçını izliyodum. Bi tane reklam çıktı maç oynanırken. Ekranın sağ tarafında bi tane futbolcu top sektiriyor. Sonra o topu ekrana vuruyor. Ekranın her tarafı çamur oluyor top izi şeklinde(Bu sırada maç oynanıyor ve aston villa atak yapıyor) ve o çamurun ortasında "Çak İstediğin Yere" yazıyor. Ya bu kadar da abartılmazki. Resmen ekranı kapladı maç oynanırken. Bu olay FOX da oldu ve 2-3 kere daha oldu. Yuh diyorum artık

• ( millli ekibi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaio -- 3 Eylül 2007; 15:25:34 >

• içimde kalmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne kardeşim heryerde.siyaset
    3 yıl önce açıldı
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "Çak istediğin yere."

aston villa nın 2. golü güzeldi bayaa
  • ayrıca karnım çok acıktı ya
  • eskiden de tüp çıkardı kocaman
    12kg'luk tüpü koyuyorkardı ekrana
    seyret seyredebilirsen maçı ondan sonra.
  • Hayır dikkat ediyorum ne zaman bir korner atışı yapılacaksa, ne zaman bir frikik atışı yapılacaksa reklamı veriyorlar ! Deliye dönmemek elde değil !
  • ╔╗╔═╦╗
    ║╚╣║║╚╗
    ╚═╩═╩═╝
  • Arda o arda

O kadar banlanacak bir durum değil abartmayın 1 2 saniye diye... Top durunca çıkıyor genelde .
  • biz ankarada şu federasyon kupası mı ne bi kupadaki maçları eurosporttan izledik show tv ekranın %50'sine yayılan logo melodi pajdar yaz ajdarın polofonik melodisi sana g.rsin. possuruk yaz. telefonun polofonik ossursun tarzı reklam koyuyordu.

• quote:

Orjinalden alıntı: Metalli Head

pajdar yaz ajdarın polofonik melodisi sana g.rsin. possuruk yaz. telefonun polofonik ossursun tarzı reklam koyuyordu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.