Şimdi Ara

Böyle sinavlari ciddiye aliyorsaniz g.o:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle sinavlari ciddiye aliyorsaniz g.o:)

Bune abi? Sabahtan aksama kadar bu çöp deneme için mi konular açiyorsunuz? Kendinizi boyle dandik klasik sorularla deniyorsaniz gecmis olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam nerden buldun pdf'yi. Bana da atar mısın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ne olm ashahshaha

• Olm bundan sonraki sayfalardaki sorular gayet iyi

• KAÇ NET YAPTIN LA BU SINAVDA BÖYLE KONUŞUYORSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pansehir -- 18 Şubat 2019; 22:13:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pansehir

KAÇ NET YAPTIN LA BU SINAVDA BÖYLE KONUŞUYORSUN
    SEN NEDEN SÜREKLİ BÜYÜK YAZIYON

• Sen ne boş beleş adamsın ya. Valla helal olsun bu kadar boş olmak gerçekten büyük başarı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • madem bu kadar kolay 80 de 80 yapın da görelim

• sorular böyle devam ediyorsa sorular kolay değil fakat klasik. Hemde baya klasik.
  • Pdf varmı knk ayt nin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş pdf yolla
  • Geçen sene ayt çok yeni nesildi ya. Buna laf atıyorsunuz

• Her sınavda illa herkes yapabilsin diye 4-5 tane kolay soru koyuyorlar zaten :D? ayrıca geri kalan soruların aşırı bir kolaylığı yoktu

• Gayet kaliteli sınavdı. Soru sorudur eğer oraya yazıldıysa çözülmesi gerekir. Beğenmiyorsan eğer girmemelisin dostum. Eğer bu yorumu yapıyorsan fullemiş olman gerekir. Kolaylık veya soru beğenmeme kişiden kişiye göre değişir. Fikirlerini daha iyi bi biçimde paylaşabilirsin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: barbarmuzo

madem bu kadar kolay 80 de 80 yapın da görelim
    Bu konudan çikardiğin sonuç bumu? Gercekten gecmis olsun dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerhalacoglu

Gayet kaliteli sınavdı. Soru sorudur eğer oraya yazıldıysa çözülmesi gerekir. Beğenmiyorsan eğer girmemelisin dostum. Eğer bu yorumu yapıyorsan fullemiş olman gerekir. Kolaylık veya soru beğenmeme kişiden kişiye göre değişir. Fikirlerini daha iyi bi biçimde paylaşabilirsin :)
    Hocam artik ayt de rasyonel ve koklu sayilar gibi mat-1 konulari tarih oldu + ayt de artik sekilli sukullu sorulmaya baslayacak yani gereksiz bir deneme bunlar zaman kaybidir

• deliemre34 kullanıcısına yanıt
    Kendin de diyorsun “başlayacak.” seninle bu konu hakkında tartışmak istemiyorum. Sınava girdiysen umarım hepsini çözüp bu yorumu yapıyorsundur aksi takdirde üzgünüm senin adına, daha iyi bir eleştiri yapabilirdin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerhalacoglu

Kendin de diyorsun “başlayacak.” seninle bu konu hakkında tartışmak istemiyorum. Sınava girdiysen umarım hepsini çözüp bu yorumu yapıyorsundur aksi takdirde üzgünüm senin adına, daha iyi bir eleştiri yapabilirdin.
    Gecen sene ön hazirligi oldu okyanusun ayt matematik denemesine bir bak.Ayt de sayilar cikartan sinav çöptur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliemre34 -- 18 Şubat 2019; 21:57:8 >
  • deliemre34 kullanıcısına yanıt
    Bu yorumları yaptığına göre büyük olasılık 12. Sınıf bi arkadaşımızsın. Umarım iyi yerlere gelirsin. İyi çalışmalar

• hocam tamam çok kaliteli bi sınav olduğu söylenemez ok ama ilk 4 soru olduğunun farkındasındır inşallah. İntegraldeki ab li soru, alan sorusu, türevdeki max sorusu geometrideki sorular hiç de fena sorular değillerdi şimdi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.