Şimdi Ara

...[ BOYA KORUMA / İÇ-DIŞ temizlik / pasta cila ]... (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.389
Cevap
62
Favori
906.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emre.

    gentor tşk bilgiler için.söylediklerine katılmakla birlikte,o verdiğin özellikle kalite belgesi kuruluşlarının bir gün bunlara da kalite belgesi verecek kadar ticari kuruluşlar olduğunu belirtmek isterim.
    örnek dersen bakınız çin mallarına..o plastiklere CE vermenin başka hiçbir manası yok.
    hiçbir firma görmedim ki kalite belgesi sayesinde üretim kalitesini üst seviyelere çıkardı.

    bu tarz şeyler zararlıysa zararlıdır.kalite malite hiç bakmam.



    Bir ürüne CE yazmak çok kolaydır.

    CE tamamen kendi deklarasyonundur, yani bir denetleme veya belgelendirme kuruluşu tarafından onaylanması zorunlu değildir. Benim ürünüm CE'li dersin, altına imzayı atarsın.

    Ama bir gün CE koşullarını sağlamadığın ortaya çıkarsa, ağır tazminatlı davalar açılabilir.

    Bu yüzden üzerinde CE gördüğünüz her malın kesinlikle CE koşullarını karşıladığına inanmayın. Eğer bir belgelendirme kuruluşu (BVQI, TÜV ilk aklıma gelenler) tarafından onaylı ise CE güvenilirdir. Bu firmaların da ticari firmalar oldukları konusunda haklısınız, ama ciddi çalıştıklarını söyleyebilirim, minimum gereksinimleri sağlamadan kendi isimlerini tehlikeye atmazlar.

    Konu biraz dağılmış oldu, konu sahibinden bu konuda özür dilerim.


    Şöyle bağlayayım, aracınızı fırça ile yıkatmayın, ne olduğu belli olmayan kimyasallar ile yıkanmalarına da göz yummayın.

    Kaliteli yıkama, kaliteli kimyasal ve kaliteli uygulama ile olur.
  • arkadaslar bu tip uygulamalar için talep edilen paralar bence astronomik otesi ya ben aracımı 4-6 sene arası kullanıp satacaksam paslanma satarken fiyatını en fazla 500 hadi olmadı 1000 YTL dusurur ee ben niye bi ton parayı bu koruma uygulamalarına vereyim. Bırakın bu işleri burası Türkiye bu fiyatı vermek için adamın ya durust bi işadamı (ne yazık ki cogu değil), ya arabasına aşık bir adam ya da hırsız olması gerekir. Yuh artık nerede ise ise tam koruma için arabayı satmam lazım. Ee insanlar 160.000 euroyu goz kırpmadan salak salak arabalara gomerlerse (bu paraya satılıp hakkını veren araclar hakkında konusmuyorum) boya koruma sistemide 400 dolar olur tabi (zift attırma da 199 dolar mıydı neydi belki baska işlemlerde yapıyolardır ama sonucta zift attırmak sorunu cozuyor) hakketen yuh artık diyorum ben burdan yetkililere.
  • aynen dostum sana katılıyorum.fiyatlar çok uçuk.ben 6000 ytl değerindeki araba neredeyse 6dabiri para harcamam gerekiyor.malzemesini kendim alıp yaparsam çok daha ucuza geliyor...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: qntrl

    aynen dostum sana katılıyorum.fiyatlar çok uçuk.ben 6000 ytl değerindeki araba neredeyse 6dabiri para harcamam gerekiyor.malzemesini kendim alıp yaparsam çok daha ucuza geliyor...


    6000 TL.lik arabayı korusan ne olur, korumasan ne olur? şaka

    Ben geçen ay Sonax'ta boya koruma yaptırdım. Bahçelievler T-Rex 80 TL.ye yaptı ancak bu fiyat tanıdık aracılığı ile indirimli. Kullandığı malzeme 10-15 TL.lik bile olsa yapılan işçiliğe ve harcanan emeğe bu parayı çok bulmuyorum. Zaten aracı da iç-dış güzelce yıkadılar ki bunun için zaten yerine göre 10-15TL para alıyorlar.

    Ben sonuçtan gayet memnunum, araba galeriden çıktığı günden daha parlak oldu ve hala da öyle. Bir de benim arabanın renginden olsa gerek üzeri toz bağlasa bile yeni yıkanmış gibi duruyor.
  • walla araba 6000ytl ama her ay dıaşrıda düzenliolarak içdışyıkatıyorum.paratı esirgemem ama.boya koruma vs gibi uygulamalar çok pahalı.İnsan kendi yapınca daha birmutlu oluyor(ama yoruluyor)

    Birde bu işiöğrenmek hiçde zor değil.ikiüç denemeyle cila yapmasını,pasta yapmasını,boya koruma yapmasını öğrenebiliyorsunuz



    iş malzemeyi doğru seçmekte
  • bu yaptırdığın korumanın ömrü ne kadarmış, kimisi 6 ay kimisi 12 ay diyorlarda..
    quote:

    Orjinalden alıntı: oflazca


    quote:

    Orjinalden alıntı: qntrl

    aynen dostum sana katılıyorum.fiyatlar çok uçuk.ben 6000 ytl değerindeki araba neredeyse 6dabiri para harcamam gerekiyor.malzemesini kendim alıp yaparsam çok daha ucuza geliyor...


    6000 TL.lik arabayı korusan ne olur, korumasan ne olur? şaka

    Ben geçen ay Sonax'ta boya koruma yaptırdım. Bahçelievler T-Rex 80 TL.ye yaptı ancak bu fiyat tanıdık aracılığı ile indirimli. Kullandığı malzeme 10-15 TL.lik bile olsa yapılan işçiliğe ve harcanan emeğe bu parayı çok bulmuyorum. Zaten aracı da iç-dış güzelce yıkadılar ki bunun için zaten yerine göre 10-15TL para alıyorlar.

    Ben sonuçtan gayet memnunum, araba galeriden çıktığı günden daha parlak oldu ve hala da öyle. Bir de benim arabanın renginden olsa gerek üzeri toz bağlasa bile yeni yıkanmış gibi duruyor.
  • 6 sonra yenilemek gerektiği söylenmişti. Yenilemeyi %50 fiyata yapıyorlarmış. Ancak verilen garanti belgesinde (bayiye özel değil, tüm Sonax'lara ait) 4 ayda bir yenilenmelidir falan diyor. Biraz karışık yani :)

    Bir de not: Genelde çok konuşulan kuş pisliği ve kimyasal maddeler (örn. köpülke yıkamalar) garanti dışı bırakır diye yazıyor.
  • Hafif çizik giderici pasta kullanan oldu mu? Ben bugün arexos hafif çizik giderici pasta aldım. Ufak bir çizik oldu arabada. Komşunun oğlu sanırım elindeki mandalla çiziktirdi. Gece yaptım meraktan, sabah göreceğim oldu mu oldu mu? Ama cila dalga dalga yapıyor, temizlemesi güç. Renk de siyah olunca...
  • SELAMLAR,

    "ÖMÜR BOYU GARANTİ. AMA BEDELİ MUKABİLİ HER YIL YENİLEMEK ŞARTIYLA."
    Nasıl ömür boyu garanti bu. Anlayan varsa açıklasın allah aşkına.
    Hem boya koruma veya benzeri bir uygulama yaptıracağım, hem de her yıl aynı firmaya gitmeye
    mecbur bırakılacağım. Üstelik ekstra bedel ödeyerek. Bari ömür boyu garanti deme.
    Açık açık; bize gelin ki her sene paranızı alalım de.
    Üstelik gitmezsen bir sene sonra boyanın görüntüsü daha da kötü olabiliyor.
    Son bir şey daha ufak bir vurukta o bölgeyi boyattığınızda kesinlikle boya koruma yapılan yerin
    rengini tutturamıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UZATTİ -- 12 Haziran 2006; 6:32:55 >
  • Ben fırçasız süngersiz yıkama olayına sıcak bakmıyorum... En güzeli oto şampuhanı ile süngerle yıkamak ve güzel bi bezle kurulamak. Boya için en ideali budur...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 12 Haziran 2006; 13:42:01 >
  • ztn fırcasız sungersız yıkama ii degıl..onlar kırı cıkarmak ıcın kımyavı bır madde kullanıoo tmm cok gsl ama o kır ckarken boyanın bır cılasınıda alıorr veya boyayı ınceltıorr o yzdenn ıı degıll...Bız Sonax Beylıkduzu (MBT) olarak hadımkoy metro grossmarketın karsısındaa acıldıkk...

    Tel: 0212 886 24 25 - 26

    bılgı almak ısteyen arkadaslar arayabılrr ve yenı acıldıgımızdan dolayıı %20 - 25e varn ındırımlerımızde vardırr..

     ...[ BOYA KORUMA / İÇ-DIŞ temizlik /  pasta cila ]...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gentor -- 15 Haziran 2006; 11:09:30 >
  • Dış Bakımla İlgili İpuçları

    Aracınızı düzenli olarak yıkamanız ve cilalamanız otomobilinizin YENİ görünmesini sağlayacaktır. Toz ve kir boyanın çizilmesine neden olur, ağaçlardan dökülen serpintiler ve kuş dışkıları doya üzerinde kalıcı hasarlara yol açabilir.

    1. İPUCU

    Aracınızı gölge bir ortamda yıkamanızı tavsiye ediyoruz. Eğer aracınızı güneşin altına park ettiyseniz, gölgeye çekiniz ve boyanın parlaklığını yitirmesini önlemek için, aracınızı yıkamaya başlamadan önce dış gövdenin soğumasını bekleyiniz.

    2.İPUCU

    Boyanın en üst katmanında cila bulunur ve boyayı, güneşin, hava kirliliğinin ve benzeri durumların etkilerinden korur. Bundan dolayı, aracınızı yeni iken cilalamanız önerilir.

    3.İPUCU

    Aracınızı yaz mevsiminde cilalarken, boya üzerinde lekeler oluşmasını önlemek için cilayı dış gövdenin soğumasının ardından gölge bir yerde sürmeniz tavsiye edilir.

    4.İPUCU

    Camların içini ve dışını silmek için 1'e 10 oranında sirke-su karışımı kullanabilirsiniz. Bu camların iç kısmında meydana gelen buğuyu önleyecektir. (Arka cam rezistansı camın içerisine yerleştirilmiştir. Camı temizlerken çok bastırmayınız ve yatay yönde siliniz)

    5.İPUCU

    Kış mevsiminde yollarda kullanılan aşındırıcı maddeler tuz içerdiği için paslanmaya yol açabilirler. Aracınızın alt kısmını temizlemek için yüksek basınçlı su kullanmanızı tavsiye ederiz. Bu işlemi, nemli iklime sahip ve havası tuzlu olan bölgelerde de uygulamak iyi bir yöntemdir.


    alıntıdır.
  • DİKKAT! FIRÇASIZ SÜNGERSİZ YIKAMA DEDİKLERİ!
    Zaman, personel, enerji tasarrufu sağladığı iddia edilen bir uygulama şekli
    bu. Otomotiv sitelerinin birçok forumuna da konu oluyor son zamanlarda.



    Araç üzerine sıkılan ürünün bir süre bekledikten sonra durulanması ile
    yapıldığı söylenen bu işlem için üretici (veya ithalatçı) tüm firmalar sağlığa
    zararlı değildir diyor. Ama herhangi bir belge ISO9000, TÜV, Sağlık Bakanlığı
    vb. malesef yok. Ve malesef bu konuda denetim yapan da yok.



    Konu ile ilgili taraf olmadan yorum yapmak istiyorum sadece...



    Araç üzerinde kirin en yoğun olduğu bölgeler jantlardır ve jant
    temizleyiciler her zaman en zor en özel üründür. (Hala daha birçok yıkamacı ve
    oto kuaför, jantları tuz ruhu ile temizlemeye çalışıyor) Türkiye'de satışa
    sunulmuş olan jant temizleyicilerin de çok büyük bölümünün (%90'ın üzerinde)
    kanserojen madde olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bu ürünün çok daha ötesi
    Endüstriyel Toz Temizleyicidir. Her iki ürünü de aracın sadece jantlarına değil
    hangi bölgesine püskürtüp bir süre daha bekledikten sonra basınçlı su tutarsanız
    çok iyi bir temizlik elde edersiniz.



    Şimdi soru şu? Aracınızı jant temizleyici gibi çok güçlü bir kimyasalla temizlemek istermisiniz?



    Hiçbir ürüne ISO9000, TÜV, Sağlık Bakanlığı gibi sertifikalar alınamamışken
    böyle bir kimyasalın insan sağlığına zarar vermediğini kim söyleyebilir?



    Bu ürünlerin aracın kaporta boyası üzerinde tahribat oluşturmadığını kim
    iddia edebilir.



    Belki de en önemli soru şu...



    O zaman nedir bu tarz bir otomobil yıkamayı cazip kılan şey? Aracıma Fırça
    Sürdürmedim psikolojisi mi? Keşke fırça kullanılsa...



    Otomobil cilalı şampuan ve sünger ile 2 ayrı kova (üst kısım ve alt
    kısım için ayrı ayrı) kullanılarak yıkanmalı araç nemli iken Formel 21 ile
    yıkama sonlandırılmalıdır... Kendiniz bu işlemi yapmak yada yıkamacınıza
    yaptırmak istiyorsanız zincir marketlerden SONAX CİLALI ŞAMPUAN, Formel 21
    olarak da SONAX HIZLI CİLA alabilir veya en yakın SONAX bayine gidipp bu urunlerı kullandırarak aracnıızı temızletebılırsınız...

     ...[ BOYA KORUMA / İÇ-DIŞ temizlik /  pasta cila ]...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gentor -- 15 Haziran 2006; 11:17:11 >
  • benim arabayı yıkattığım yerde 2 ytl fark verirseniz aracınızı cilalı şampuanla yıkıyorlar, bu cilalı şampuan nası faydalı bişeymi bari??
  • cilalı sampuan tabıkı ıı bıseyy.bız SONAX MBT olarak ztn tum yıkamalarımızda ozel cılalı sampuanlarımızı kullanıorzz..
    Cılalı sapmuanın yararlarına gelırsek :

    -Sonax Cilalı Sampuan arac uzerındekı kırlerı derınlemesıne temızler.
    -Boya uzerınde koruyucu bır tabaka olusturur.
    -Boyanın sureklı parlamasını saglarr...

    tabıkı Sonax Cılalı Sampuanı ıcın gecerlı bu ozellkler,dıgerlerı ıcın bısey dıyeememm..

     ...[ BOYA KORUMA / İÇ-DIŞ temizlik /  pasta cila ]...
  • ARKADAŞLAR...........ANKARADA BİR KAÇ DEFA ARABAMI YIKATTIM VE AYRICA ALTIN BAKIM DEDİKLERİ ŞEYDEN YAPTIRDIM...ben aslında arabama kıyıpta heryere bırakamam ama burada ortam güzel ve arabaya gözleri gibi bakıyorlar!!!!....araba resmen sıfır OLDU.... O KADAR PARLAK VE TEMİZ OLDU Kİ...AYRICA CAM FİLMLERİDE VAR.....DURUUN BEN SİZE Bİ ADRES VEREYİM BİR GİDİN GÖRÜŞÜN..

    Çiğdem Mah. 29. Cad. Atrium Çarşısı No: 12/47 Karakusunlar ANKARA
    Tel: 0312 287 52 27

    İSTERSENİZ BURDAN Bİ ÖN BİLGİ FALAN ALIN:www.olmoankara.com



    ALMAN FİRMAYMIŞ................ADI _____ OLMO


    ayrıca yukarda bir uyarı yapılmış bu firmaının sitesinde yayınlarıdğı sertifikalarıda var ve ayrıca sertifikalı personelle çalışıyolarmış zaten!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bal974


    quote:

    Orjinalden alıntı: emre.

    gentor tşk bilgiler için.söylediklerine katılmakla birlikte,o verdiğin özellikle kalite belgesi kuruluşlarının bir gün bunlara da kalite belgesi verecek kadar ticari kuruluşlar olduğunu belirtmek isterim.
    örnek dersen bakınız çin mallarına..o plastiklere CE vermenin başka hiçbir manası yok.
    hiçbir firma görmedim ki kalite belgesi sayesinde üretim kalitesini üst seviyelere çıkardı.

    bu tarz şeyler zararlıysa zararlıdır.kalite malite hiç bakmam.



    Bir ürüne CE yazmak çok kolaydır.

    CE tamamen kendi deklarasyonundur, yani bir denetleme veya belgelendirme kuruluşu tarafından onaylanması zorunlu değildir. Benim ürünüm CE'li dersin, altına imzayı atarsın.

    Ama bir gün CE koşullarını sağlamadığın ortaya çıkarsa, ağır tazminatlı davalar açılabilir.

    Bu yüzden üzerinde CE gördüğünüz her malın kesinlikle CE koşullarını karşıladığına inanmayın. Eğer bir belgelendirme kuruluşu (BVQI, TÜV ilk aklıma gelenler) tarafından onaylı ise CE güvenilirdir. Bu firmaların da ticari firmalar oldukları konusunda haklısınız, ama ciddi çalıştıklarını söyleyebilirim, minimum gereksinimleri sağlamadan kendi isimlerini tehlikeye atmazlar.

    Konu biraz dağılmış oldu, konu sahibinden bu konuda özür dilerim.


    Şöyle bağlayayım, aracınızı fırça ile yıkatmayın, ne olduğu belli olmayan kimyasallar ile yıkanmalarına da göz yummayın.

    Kaliteli yıkama, kaliteli kimyasal ve kaliteli uygulama ile olur.


    CE BELGESİ BİR KALİTE BELGESİ DEĞİLDİR. CE İŞARETİ, KULLANMA TALİMATINA UYULDUĞU SÜRECE SÖZKONUSU ÜRÜNÜN İNSAN SAĞLIĞINI VE GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKACAK NİTELİKTE OLMADIĞININ İŞARETİDİR.

    AVRUPA BİRLİĞİ SINIRLARI İÇİNDE TİCARETİ YAPILAN TÜM ÜRÜNLERİN ÜZERİNDE BU İŞARET OLMASI ZORUNLUDUR. YAKINDA ÜLKEMİZDE DE ZORUNLU HALE GELECEKTİR.

    ÜRÜN ÜZERİNE CE İŞARETİ KOYMAK TABİKİDE KOLAYDIR. ANCAK ULUSLARASI TİCARETTE-ÖZELLİKLE TARAFLARDAN BİRİ VEYA HER İKİSİ AVRUPA ÜLKESİ İSE-ÜRÜNÜN ÜSTÜNDEKİ STICKER'A DEĞİL YETKİLİ BİR ULUSLARARASI BELGELENDİRME KURULUŞU TARAFINDAN ONAYLANMIŞ CE BELGESİNE BAKILIR.

    ÜLKEMİZDEDE BELGELENDİRME KURULUŞLARI VARDIR ANCAK BUNLAR ULUSLARASI KURULUŞLARLA ORTAK ÇALIŞMAKTADIRLAR VE KENDİ KAFALARINA GÖRE BELGE VERME YETKİLERİ YOKTUR.

    SANAYİCİ OLDUĞUM İÇİN BİLİYORUM,DÜZELTMEK İSTEDİM. SAYGILAR,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackal78 -- 15 Haziran 2006; 13:16:25 >
  • *OLMO temizleme ve boya koruma ürünleri bu sektöre hizmet veren diğer sektörel elemanlarının aksine, aracın çok uzun yıllar boyanın bozulmadan kalmasını sağlar.
    *OLMO temizlik ve boya koruma ürünleri yanlış yıkatma sonucu boya üzerinde meydana gelen kılcal çiziklerin yok olmasında GARANTİLİDİR.
    *OLMO plastik ve vinil koruma ürünleri aracın lastik ve plastik aksamlarını zararlı güneş ışınlarından etkilenmesini, çatlamasını ve renginin solmasını önleyiciği özelliğe sahiptir.
    *OLMO özel jant temizleme ürünleri ile temizlenen jantların uygulama yapıldıktan sonra balata tozu ve kirin çok uzun süre jantlara yapışmaması yapılan analiz ve testler sonucu kanıtlanmıştır.
  • evet arkadaslar bende yaptırdım tabi benm olay biras daha ince hmn anlatayım ben tasarımcıyım(web) bi kaç gün önje aradım bunları konuşmadan sonra hem gelin vi arabayı inceleyelim hemde bi güzel yıkarız dediler kafama yattı gittim. konuşmalarımızın ardından web sitelerinin eksik bulduğumu söyledim ve anlaşdık. dün bnm arabamı iç dış motor boya bagaj ++++ devam edio 4 paketleri war o 4 paketide yaptılar dün kesinlikle görüşlerim adamlar süper arabamdaki birsürü o kılcal be belli olan cizikciklerin hepsi iptal ki kesinlikle geçmez dediğim ciziği bile gözümün önünde yok ettiler sabah saat 9:30 civarlarında arabayı götürdüm ve başlandı akşam saat 18:30 civarında bitti tabi ben bu süre içerisinde sürekli adamların yanındaydım.. yaptıkları işlemleri tek tek anlatayım önje arabayı bi güzel iç dış yıkadılar koruyucu kremlerle sonra arabaya cila sürdüler ardından bi süre sonra bidaha yıkadılar sonra sprel benzeri dönen bi aletle kesinlikle elle deil pasta vrdular ve bu pasta işleminde tk bi nokda bile kalmadı ardından. normal boya korumayı gecdiler sonra bi süre bekledikden sonra nano korumayı gecdiler o nano krouma 1 saat kadar bekledi o arada motor kaputunu acıp tamamiyle motor korumayı ince ince o kullandıkları bi kutu bitene kadar uğraşdılar ve bütün motor korumaya alındı. o arada nano korumada kurudu ve bi bez dicemde bez deil böyle cins bi bez toz felan tutmayan bişey di çünkü üstüne toz atıolardı üflemeden hepsi kendi kendine dökülüodu bana uygulamalı olarak gösterdiler.. nese o bezimsi şeyle sildiler sonra arabanın içine başladılar önje ön göğüslük koruma yapdılar sonra torpido ardından full kapılar ve geriye kalan heryer emin oluncaya kadar koruma yapdılar sonra koltuk korumalarına başladılar tam olarak bi sinek ilacı spreyleri warya o kutu boyunca bi kutu spreyi bitirdiler (ki ben hediye olarak ziebart dan koltuk koruma almışdım onunla adamlar minik bi cam suyu gibi bi fiskiyeyle 2 dakkada halletiler) sonra ardından bi saat geçmesini bekledik koltuk korumanın kuruması için kurudukdan sonra ben merak ettim dedim diyosunuz şöyle etkisi war böyle etkisi war ama bi görelim dedim aldım bi bardak suyu koltuğa dökdüm arkadaslar gercekden şoku o anda yaşadım su damlacıkları böyle cıva gibi yuvarlak yuvarlak koltuğun üstünde oynuodu kesinlikle koltuk bi damla ıslanmadı sildkden sonra bakdığımızda...

    izmir sonax alsancak şubesini kesinlikle tavsiye ederim nedn derseniz cok profesyonel bi ekipleri war adamlar bnm arabanın o kapı içlerindeki lastik yerler warya oraya kdr bi spreyle sıkıp temizlediler sordum korumaymış o catlamayı engelliomuş

    vede sahibi erden bey tam olarak bi müşteri memnuniyeti işi yapan biri ndn derseniz ben bi noktayı beğenmedim gibi oldu böyle aklımda bi soru işareti kaldığını belirttim hemen bi kutu daha bi ilaç gibi bişey acıp aynı noktayı bir daha aynı titizlikle bana göstere göstere yapdılar ve gördümde o benm pinpirikliliğimmiş

    hatta giderseniz bnm adımı bile werebilirsiniz benm arabaya yaptıklarını anlattıklarında emin olun şoke olucaksınız bu arada bugun kurudu ve elimi boya üzerinde gezdirdiğimde cok müthiş bi kayganlık ve yumuşakklık hissettim

    (- arkadaslar biras parca parca oldu ama kusra bakmayın aklıma gelen herşeyi yazdım sizlerde faydalanın die)


    şimdi benm arabanın bitmiş halinin fotoğrafları Sonax dan erden bey mailme atıcak mail geldiğinde fotoğrafların hepsini sizlerle paylaşmaya calışcam
  • quote:

    Orjinalden alıntı: HeaDMasH

    evet arkadaslar bende yaptırdım tabi benm olay biras daha ince hmn anlatayım ben tasarımcıyım(web) bi kaç gün önje aradım bunları konuşmadan sonra hem gelin vi arabayı inceleyelim hemde bi güzel yıkarız dediler kafama yattı gittim. konuşmalarımızın ardından web sitelerinin eksik bulduğumu söyledim ve anlaşdık. dün bnm arabamı iç dış motor boya bagaj ++++ devam edio 4 paketleri war o 4 paketide yaptılar dün kesinlikle görüşlerim adamlar süper arabamdaki birsürü o kılcal be belli olan cizikciklerin hepsi iptal ki kesinlikle geçmez dediğim ciziği bile gözümün önünde yok ettiler sabah saat 9:30 civarlarında arabayı götürdüm ve başlandı akşam saat 18:30 civarında bitti tabi ben bu süre içerisinde sürekli adamların yanındaydım.. yaptıkları işlemleri tek tek anlatayım önje arabayı bi güzel iç dış yıkadılar koruyucu kremlerle sonra arabaya cila sürdüler ardından bi süre sonra bidaha yıkadılar sonra sprel benzeri dönen bi aletle kesinlikle elle deil pasta vrdular ve bu pasta işleminde tk bi nokda bile kalmadı ardından. normal boya korumayı gecdiler sonra bi süre bekledikden sonra nano korumayı gecdiler o nano krouma 1 saat kadar bekledi o arada motor kaputunu acıp tamamiyle motor korumayı ince ince o kullandıkları bi kutu bitene kadar uğraşdılar ve bütün motor korumaya alındı. o arada nano korumada kurudu ve bi bez dicemde bez deil böyle cins bi bez toz felan tutmayan bişey di çünkü üstüne toz atıolardı üflemeden hepsi kendi kendine dökülüodu bana uygulamalı olarak gösterdiler.. nese o bezimsi şeyle sildiler sonra arabanın içine başladılar önje ön göğüslük koruma yapdılar sonra torpido ardından full kapılar ve geriye kalan heryer emin oluncaya kadar koruma yapdılar sonra koltuk korumalarına başladılar tam olarak bi sinek ilacı spreyleri warya o kutu boyunca bi kutu spreyi bitirdiler (ki ben hediye olarak ziebart dan koltuk koruma almışdım onunla adamlar minik bi cam suyu gibi bi fiskiyeyle 2 dakkada halletiler) sonra ardından bi saat geçmesini bekledik koltuk korumanın kuruması için kurudukdan sonra ben merak ettim dedim diyosunuz şöyle etkisi war böyle etkisi war ama bi görelim dedim aldım bi bardak suyu koltuğa dökdüm arkadaslar gercekden şoku o anda yaşadım su damlacıkları böyle cıva gibi yuvarlak yuvarlak koltuğun üstünde oynuodu kesinlikle koltuk bi damla ıslanmadı sildkden sonra bakdığımızda...

    izmir sonax alsancak şubesini kesinlikle tavsiye ederim nedn derseniz cok profesyonel bi ekipleri war adamlar bnm arabanın o kapı içlerindeki lastik yerler warya oraya kdr bi spreyle sıkıp temizlediler sordum korumaymış o catlamayı engelliomuş

    vede sahibi erden bey tam olarak bi müşteri memnuniyeti işi yapan biri ndn derseniz ben bi noktayı beğenmedim gibi oldu böyle aklımda bi soru işareti kaldığını belirttim hemen bi kutu daha bi ilaç gibi bişey acıp aynı noktayı bir daha aynı titizlikle bana göstere göstere yapdılar ve gördümde o benm pinpirikliliğimmiş

    hatta giderseniz bnm adımı bile werebilirsiniz benm arabaya yaptıklarını anlattıklarında emin olun şoke olucaksınız bu arada bugun kurudu ve elimi boya üzerinde gezdirdiğimde cok müthiş bi kayganlık ve yumuşakklık hissettim

    (- arkadaslar biras parca parca oldu ama kusra bakmayın aklıma gelen herşeyi yazdım sizlerde faydalanın die)


    şimdi benm arabanın bitmiş halinin fotoğrafları Sonax dan erden bey mailme atıcak mail geldiğinde fotoğrafların hepsini sizlerle paylaşmaya calışcam





    Maliyet?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.