Şimdi Ara

...[ BOYA KORUMA / İÇ-DIŞ temizlik / pasta cila ]... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
4.388
Cevap
62
Favori
907.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR BU SİTEDE NEDEN Bİ TEK FİRMADAN BAHSEDİLİYOR ANLAMADIM!!! DİĞER FİRMALARI YOK SAYIYORSUNUZ!!.....EN AZINDAN HAKKINDA KONUŞTUNUZ FİRMALARIN YAPTIĞI İŞTEN HABERİNİZ VARMI.......SİZİN YAPTIĞINIZA TEKELLEŞME DENİR!!.....BURASII YOKSA BU FİRMANIN YERİMİ...?? NEDNE BİRTEK ONUN REKLAMI YAPILIYOR....BİR TEK O ÖNPLANA ÇIKARILIYOR....HALBUKİ BİR ÇOK FİRMAYI KIYASLAYARAK......BİRBİRLERİNİN ÖZELLİKLERİNİ ÖNPLANA ÇIKARILARAK DOĞRUYU BULMAK DAHA İYİ OLUR SANIRIM!!.


    LÜTFEN....DAHA TARAFSIZ OLAMLIM..VE BÜTÜN FİRMALARIN YAPTIKLARI İŞE SAYGI DUYALIM!!.....UMARIM YAZDIKLARIMI ÖNEMSERSİNİZ!!!
  • hayır arkadasım bu forum insanların deneyimlerini ii ve kötü yanlarını paylaşdıkları bilgilerini aktardıkları bir bilgi paylaşım noktasıdır ben ve benm haricimdeki diğer arkadaslar demekki o firmayı tercih etmişlerki o firma hakkındaki deneyimlerini paylaşıyorlar....

    + diğer firmalar dediğiniz yerede gittim ben emin ol aynı işlemi ordada yaptırdım sana direk yapdıkları arasındaki farkı anlatayım

    ziebart : elimde bana aracımı aldığımda werilmiş olan koltuk döşeme koruma kuponuyla gittim ve elindeki cam sik fısfısları şekildeki bişey le 2 yada en cok 3 sefer sıkdıkdan sonra eliyle o sıkmış olduğu sıvıyı dağıttı ve 45 dakika sonra bittiğini söyledilr


    sonax: bi sinek ilacı spreyi boyundaki bi spreyle tek tek bütün koltuklara sıkıldıkdan sonra içinde kalanı bidaha ön koltuklardan başlayarak tamamiyle bitirene kdar bütün koltuklara sıkılarak (elle dağıtılarak deil) sprey bitirildi


    işte bu benim deneyimimdir ve ben bundan memnun kaldığım için o firmayı kendimce fikrimce överim herkesin secimi kendinindir benden önermesi...




  • Merhabalar,



    İzmir'de Polytop uygulama merkezini bu hafta açıyorum. 2-3 aydır yer arıyordum. Son 3 haftadır da inşaat işleriyle uğraşıyordum. Kısmetse yarın kendi otomobilimle uygulamalara başlayacağım. Bitirince fotoğraflarını buraya da koyarım.

    İlk aşamada uygulayacağımız işlemler

    Boya parlatma
    Boya koruma
    Detaylı iç temizlik
    Döşeme, Deri Vinil koruma sistemi
    Motor temizlik
    Motor koruma
    Cam su itici sistemi

    En kısa zamanda devreye girecek işlemler
    Güvenlik filmleri
    Ön kaput filmleri
    Göçük tamiratı
    Cam tamiratı
    Deri, vinil, döşeme tamirati (sigara yanıkları, ön konsoldaki çatlaklar vs.)

    Kullanılan kimyasalların hepsi Almanya'da imal edilmekte, TÜV ve DIN EN ISO 9001-2000 kalite belgesine sahiptir. Doğaya ve otomobilinize kesinlikle zarar vermeyecek kimyasallar kullanılacaktır.

    Web sitesini henüz hazırlıyorum.www.polytopizmir.com adresini aldım. Şu an sitede hiçbirşey yok, fırsat buldukça üzerinde çalışıyorum. Öyle java veya macromedia uygulamaları ile yüklü bir site olmayacak, istenen bilgilere kolayca ulaşılabilen basit ama geniş kapsamlı bir site hazırlamaya çalışıyorum.

    Adresim : Fatih Cad., No:226, Mersinli-İZMİR
    Tel: 459 92 93

    İzmir'li herkesi beklerim, en azından çayımı içmeye...

    Salih ALPBAZ
    Makina Müh.
    Polytop İzmir
    (232) 459 92 93
    www.polytop.de
    www.polytoptr.com (polytop türkiye'nin web sitesi)
    www.polytopizmir.com (yakında...)

    Not: Burada da yazayım, yarın gazetede de ilanı çıkacak, bizimle çalışacak genç arkadaşlar arıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bal974 -- 25 Eylül 2006; 1:08:32 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: srhrt
    ARKADAŞLAR BU SİTEDE NEDEN Bİ TEK FİRMADAN BAHSEDİLİYOR ANLAMADIM!!! DİĞER FİRMALARI YOK SAYIYORSUNUZ!!.....EN AZINDAN HAKKINDA KONUŞTUNUZ FİRMALARIN YAPTIĞI İŞTEN HABERİNİZ VARMI.......SİZİN YAPTIĞINIZA TEKELLEŞME DENİR!!.....BURASII YOKSA BU FİRMANIN YERİMİ...?? NEDNE BİRTEK ONUN REKLAMI YAPILIYOR....BİR TEK O ÖNPLANA ÇIKARILIYOR....HALBUKİ BİR ÇOK FİRMAYI KIYASLAYARAK......BİRBİRLERİNİN ÖZELLİKLERİNİ ÖNPLANA ÇIKARILARAK DOĞRUYU BULMAK DAHA İYİ OLUR SANIRIM!!.

    LÜTFEN....DAHA TARAFSIZ OLAMLIM..VE BÜTÜN FİRMALARIN YAPTIKLARI İŞE SAYGI DUYALIM!!.....UMARIM YAZDIKLARIMI ÖNEMSERSİNİZ!!!




    arkadaşım doğru cümleler kuruyorsun da bu kadar tepkili olmaya gerek yok.sakin olalım.
    buradaki arkadaşlar tecrübelerini paylaşıyorlar.her şehirde de bunlardan başka firma da yok zaten,hatta bazı yerlerde bunlar bile yok.

    buradaki arkadaşlar da eminim tecrübelerini paylaşırken memnun kaldığını da memnun kalmadığını da dile getiriyor.
    zira senin dediğin gibi başka firmalara da gitselerdi onları da paylaşırlardı.

    topiği baştan sona okursan ziebart ve sonax üzerine paylaşımlar yoğunlukta.adamlar piyasada tekel zaten.

    ayrıca varsa senin bildiğin söyle öğrenelim.

    bursada selin oto yıkama var.hiçbirşehirde şubesi yok.5 para etmez bir yer.zaten pek ünlü bir yer de değil.bu bilginin de diğer insanların işine yarayacağını düşünmediğim için birkaç kez şans tanıdığım bu firmayı burada paylaşmadım.




  • Arkadaşlar bu işleri yapan ANTALYA 'da biryer yokmu ??? yoksa ben kendi cilamı kendim alıp yapacağım mecburen...
  • Selamlar,

    4.Levent-Maslak taraflarında sünger ile adam gibi yıkama yapan yer bilen var mı? Bizim ev arabayı yıkamak için çok ters kalıyor. Sokaklar hep işyeri, imalathane. Araba da çok çabuk kirleniyor. Okulda da yıkamak dert. Süngerle adam gibi yıkama yapan bir yer arıyorum. Arabaya zarar vermeyecek, işini özenli yapan bir yer. Böyle bir yer bulmanın zor olduğunu biliyorum ama mutlaka bilenler vardır. Bir de fiyat durumlarını belirtirseniz sevinirim

    Teşekkürler.
  • Olmo nun sitesine girip oradan iletişim bölümünden mail attım aynı gün az önce cevap geldi malesef Antalyada bayiileri yada bu işi yapan bilinen biryer yok dediler..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TatanQa


    Arkadaşlar bu işleri yapan ANTALYA 'da biryer yokmu ??? yoksa ben kendi cilamı kendim alıp yapacağım mecburen...



    http://www.polytoptr.com/antalya.htm
  • Polytop süper. Istanbul'da Güneşli'de var. Ben son derece memnun kaldım. Ziebart veya Sonax'dan çok daha üztün, çok daha ucuz. Teflon bazlı. Tavsiye ederim.
  • bal974 çooook teşekkür ederim çok makbule geçti doğrusu
  • Selamlar verdiğiniz linkteki telefonu aradım

    98 uno 70s için ortalama 250 ytl fiyat dediler GOLDEN PAKET için... yani tüm bakıma... kredi kartı komisyonuyla 8 taksite kadar imkanda sağlıyor..

    düşünüyorum kara kara ama arabamında heryerinin pırıl pırıl parlaması fikri beni çok cezbediyor doğrusu.....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TatanQa



    Selamlar verdiğiniz linkteki telefonu aradım

    98 uno 70s için ortalama 250 ytl fiyat dediler GOLDEN PAKET için... yani tüm bakıma... kredi kartı komisyonuyla 8 taksite kadar imkanda sağlıyor..

    düşünüyorum kara kara ama arabamında heryerinin pırıl pırıl parlaması fikri beni çok cezbediyor doğrusu.....


    Çok pahalı bence. Benim tercihim kampanya bekleyip Sonax veya Ziebart yaptırmak.
  • bizim yıkamacı süngerin boyayı fırçadan daha fazla çizdiğini söyledi sanırım toz zerreleri süngerin üstüne yapışıyormuş bana mantıklı geldi ne dersiniz?
  • Selam ben dün akşamki maceramdan size tecrübelerimi aktarayım...

    Arabamı shell istasyonuna soktum aklımad kesinlikle cila alıp kendi cilamı yapmayı koymuştum...

    Shell marketten Molderelo ( atıyorum M ile başlayan bir markaydı hatırlamıyorum ) oto cilası aldım içinde beyaz renkte koyu kıvamlı bir sıvı vardı.. arkasındakş açıklamayı okuduğumda temiz pamuk ile ince tabaka halinde sürün kurumasını bekledikten sonra temiz pamukla küçük dairesel hareketlerle silin diyordu.. bunun yanında 4 paket pamuk aldım.. bir şişesi 7,5ytl...

    tabi öncesinde arabayı yıkamam da gerekiyordu.. şimdi malzemeler şöyle :

    - Temiz yeni büyük sünger ( fırçaya karşıyım ve daha etkili ve yumuşak )
    - Kova
    - Araba Şampuanı
    - Temiz kuru bez
    - Cam Çek
    - Oto Cilası *
    - 4 paket pamuk

    yukarıda biryerde bir arkadaşın tavsiye ettiği gibi tavandan başladım ve parça parça köpükledim.. ve her bölümü 2 defa köpükleyip duruladım.. Yıkama işi uzun sürdü arabayı tertemiz yaptım.. Ayrıca gittiğimde saat 20.00 civar olduğundan güneş batmış ancak ortam aydınlıktı.

    Arac kuruduktan sonra cila işine geçtim.. Öncelikle bir hata yaptım ki buraya dikkat edin sizde yapmayın , ince tabaka halinde sürün dediği yerde motor kaputundan başlayayım dedim , şişeden kısım kısım direkt kaputa döktüm sonra pamukla yaydım çok aşırı oldu onu temizlemek için epey zaman harcadım çıkarana kadar 1 saat geçti.. neyse onu hallettim sonra acemi kafama dank etti temiz parça pamuğun üzerine az az dökerek kaportaya sürdüm , kuruyan yerleri temiz pamukla iyice sildim... toplam 3 saat kadar sürdü , o ilk acemlik olmasa 2 saat civarında olurdu...

    bu arada cilalarken arabam kırmızı olduğundan tüm pamuklar kırmızıya boyandı sanırım bu , cilanın bir kısım boyayı aldığını gösteriyor ki bir sonuç çıkarıyorum çok cila yapmak boyayı inceltiyor sanıyorum..

    neyse sonuçta işlemi bitirdiğimde sonuç görmeye değerdi o mat kırmızı renk gitmiş muhteşem parlaklıkta bir kırmızı aracım oldu... ferrari misali..

    resmi az sonra çekip buraya koyacağım...

    sormak istediğiniz olursa km den yada buradan sorabilirsiniz... ama sonuç olarak tüm o yorgunluğuma ve döktüğüm tere değdi...

    RESİM 1

    http://img205.imageshack.us/my.php?image=dsc007819hr.jpg

    RESİM 2

    http://img144.imageshack.us/my.php?image=dsc007820kd.jpg

    RESİM 3

    http://img144.imageshack.us/my.php?image=dsc007837vv.jpg

    bi türlü koyamadım şuraya resimleri bir sürü link var ancak bunları yapabildim üzerine tıkayın yeni sayfada açılır umarım beğenirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TatanQa -- 21 Haziran 2006; 15:25:55 >




  • ...birde bir sorum olacak..

    bu cilayı arabamın siyah olan özellikle tamponlarına sürsem iyi olurmu ?

    birde umarım bu cila öyle kolay kolay çıkmaz hani yıkamayla falan... ne bileyim köpükle yıkıyoruz çıkarmı acaba...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TatanQa


    ...birde bir sorum olacak..

    bu cilayı arabamın siyah olan özellikle tamponlarına sürsem iyi olurmu ?

    birde umarım bu cila öyle kolay kolay çıkmaz hani yıkamayla falan... ne bileyim köpükle yıkıyoruz çıkarmı acaba...


    Her işin bir acemiliği vardır. Hayırlı olsun. Sakın siyah bölgelere sürme, yoksa o siyah yerler bomboz olur ve boyamadan da düzelmez.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gamba

    quote:

    Orjinalden alıntı: TatanQa



    Selamlar verdiğiniz linkteki telefonu aradım

    98 uno 70s için ortalama 250 ytl fiyat dediler GOLDEN PAKET için... yani tüm bakıma... kredi kartı komisyonuyla 8 taksite kadar imkanda sağlıyor..

    düşünüyorum kara kara ama arabamında heryerinin pırıl pırıl parlaması fikri beni çok cezbediyor doğrusu.....


    Çok pahalı bence. Benim tercihim kampanya bekleyip Sonax veya Ziebart yaptırmak.



    arkadaşım ziebart ın fiyatları zaten uçuk ne kadar inmesini bekliyorsun ki?????




  • quote:

    Orjinalden alıntı: srhrt

    quote:

    Orjinalden alıntı: gamba

    Çok pahalı bence. Benim tercihim kampanya bekleyip Sonax veya Ziebart yaptırmak.


    arkadaşım ziebart ın fiyatları zaten uçuk ne kadar inmesini bekliyorsun ki?????


    arkadasim web sitelerinden takip et, arada %50 indirim yaptiklari oluyor. Mart veya Nisan civari Diamond Gloss %50 indirimliydi mesela.......
  • ya buranın tamamını okuyamadım bağışlayın işlerim var ama sorumu sorayım dedim geçenlerde birisi metalik boyaya pasta cila olmaz dedi kafamı karıştırdı gerçekten olmazmı olmazsa sebepleri nelerdir?
  • FIRÇASIZ SÜNGERSİZ YIKAMA

    sonax düştüğünüz bu halinize sadece gülüyorum
    nedir bu saçma sapan araştırma yapmadan ve bilgi sahibi olmadan yapılan karalama kampanyanız ?
    bu kadar açmı kaldı sonax bu kadarmı etkiledik ? isomuz veya TSEmiz yokmuş nereden biliyorusun olmadığını ? ve biz bü ürünün jantları temizlediğinide idda etmeiyoruz bu senin iddan sadece burada insanları yanlış yönlendirme ve kaldı ki belkide sen bilmiyorsun ama Sonax ta fırçasız yıkama çıkartıyormuş peki ona ne diyeceksin ve sizin şu olan iso ve tse leriniz nerede ?
    ben göremedimde sertifikalar bölümünüzde sertifika göremedimde , ben web sayfanızda yoksa kaldırıldımı olmayan sertifikalarınız ? beni bilgilendirirsen sevinirim tabi ki önce sen bilgi sahibi ol
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.