Şimdi Ara

...[ BOYA KORUMA / İÇ-DIŞ temizlik / pasta cila ]... (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.412
Cevap
63
Favori
918.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teşekkür ederim. Gazyağı, sirke gibi şeyler geçirmez mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Pasta cila sadece ince veya kalın pasta yapılır üzerine direk cika uygulaması yapılır.Ben şahsen yapmıyorum kimseye de tavsiye etmem çünkü aracınız ilk aldığınız da gayet parlak görünür en geç lakin 2. Yıkama da tekrar eski görüntüsüne döner boşuna para vermiş olursunuz bu sebeple tavsiye etmiyorum.Aşamalarını yazmız oluğum metnin tamamı yapılırsa tam sonuç alınabilir.

• Reppu kullanıcısına yanıt

hocam ne yaptınız

bende kendim yıkayacağım ama ahım şahım detail işine girmek istemiyorum

millet çok ince ayrıntılara girdi

bosch aquatak 120 aldım amazondan onla düzgün bi şekilde temizlemek istiyorum iç dış

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • yunusöztürk Y kullanıcısına yanıt
    Hocam çok güzel açıklamışsınız. Bayiden çıkmış sıfır araca boya koruma yaptırmak şart mıdır yoksa tercih midir? Aklımda hep 1 yıl kullanıp yaptırmak vardı.

Lakin sıfır araç da eğer imkanınız varsa ppf kaplama yaptırmanızı tavsiye ederim sonradan keşke demeyin diye söylüyorum.

Parça da yaptırabilirsiniz kaput,2 ön çamurluk,ön tampon vs dilediğiniz yerler kalan aksamlara da boya koruma veya seramik düşünebilirsiniz tamamen sizin tercihiniz hepsinin maliyeti değişiyor çünkü.

• İşler profesyonelleşmeden önce Farecle g3 diye bir markanın ürünleri sanayide çok popülerdi. Bir pastası ve wax ını almıştık. Babam alır makinayı kafasına göre gezdirir pasta cila yaptım diye gezerdi :)

Aslında hafta sonları başlayabileceğim hobi olarak belli bir seviyede yapabilir miyiz bilmiyorum babamın seviyelerine gelmek istemem :) Menzerna 4 lü setini gördüm. Farecle'de aynı ürün firmada devam ediyor. Ama hangisi kullanılır. Bu pasta cilada başlangıç seviye ürünleri vs olur mu olmaz mı bilemiyorum. Hafta sonları boş vaktilerimi değerlendirmek için bu tarz iç kozmetik ve dış kozmetiğini toparlamak istiyorum. Sık araç değiştirdiğim ve uğraşmayı sevdiğim için mantıklı geliyor.

İç temizlik için newmix kimya ve divortex ürünleri dikkatimi çekti. Plastik ve koltuk döşemeleri için bu tarz konsantre genel temizlik ürünleri iş görür mü bilmiyorum yada F/P ürünü nedir bu sektörde tavsiyesi olan varsa bilgi almak isterim.

• pckobat_78 kullanıcısına yanıt
    Sıvı grupların da divortex olabilir lakin mafranın ürünlerini ben şahsen tek geçerim.Pasta da ise kişiye göre birçok marka söylenebilir doğru kademe ve doğru işlem ile açıkcası tüm markalar da istenilen sonuca ulaşılır burada markaların kademelerini ve uygulamalarını iyi bilmek gerekir🤗

İç detay temizlik için F/P bir ürünle başlamak sonuçları görmek istiyorum. Yerli firmalardan birini tercih edeceğim gibi duruyor. Şu iki ürün dikkatimi çekti. İkisinden birini 5lt alıp deneyim diyorum iyi çıkarsa zaten sorun yok. Bir Accent blue aracımız var baya içeri döşemeleri altı vs toz dolmuş. Onun sebebine iyice heveslendim.
    Akbel:
    app.hb.biz
    Akbel Araç İçi Detaylı Temizlik 5 Kg+Uygulama Spreyi Fiyatı
    https://app.hb.biz/GIpRFheQHqQu

Divortex:
    app.hb.biz
    Vortex Araç Döşeme Temizleyici 5 kg Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://app.hb.biz/6Dp26353VzZt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckobat_78 -- 19 Ekim 2025; 23:26:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• pckobat_78 kullanıcısına yanıt

dene bakalım sonuç nasıl olacak

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.