Şimdi Ara

Boy Uzatma Programı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
17
Favori
4.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba, 2010 dan beri bu foruma üyeyim tanıyan tanır. 18 Yaşına geldim ve uzun zamandır kafama taktığım boy uzama mevzusuna artık bir çözüm bulmaya karar verdim. Günlerce netten araştırma yaptım videolar izledim.. Sonunda 3 ayda 5 cm uzama diye bir video ile karşılaştım ve bir kaç kişide programı uygulamış netten gördüğüme göre, 5 cm uzadıklarını iddia ediyorlar. 17 Yaşımdan beri kickboks yapıyorum, 1 yıl kadarda fitness ile uğraştım. Kaslarımızı esneterek maksimum 4 cm kadar uzamanın mümkün olduğunu biliyorum, ancak 21 yaşında altındaysanız gelişim çağınız henüz bitmediyse bu sayı dahada artabilir.

Şimdi arkadaşlar esneme, hoplama zıplama, kısacası spor büyüme hormonunun daha fazla salgılanmasını sağlıyor. Bende bunları gözününde bulundurarak kendime bir program hazırladım, hergün 2 kez düzeli olarak esneme, germe egzersizleri yapıyorum ve asılı kalıyorum tabi bunları süreli sayılı yapıyorum. Bunu kafama koydum.. Çok acı çekiyorum ancak sonunda 5 cm uzayacağımı biliyorum, çünkü bilimsel olarak kasları esneterek 4 cm uzamak mümkün ben henüz gelişim çağını tamamlamış değilim eminim daha fazla uzayacağım.

Şu an boyum 1,69, 3 ay sonunda en az 5 cm uzamış olarak çıkacağım karşınıza ve bu 3 ay içerisinde asla boyumu ölçmeyeceğim moralimi bozmamak için. Programımı bir ara burada editleyeceğim sormak istedikleriniz varsa elimden geldiğince cevaplarım. Mesaj bırakırsanız 3 ay sonunda sizi haberdar edeceğim.

Edit: Öncelikle netteki programları uçuk buldum, kickboks ve fitness yaptığım içinde çok ağır bir program uygulamıyorum. Bu programı günde iki kez uygulamaya çalışıyorum. Bu arada bu programa bağlı kalmıyorum sadece ancak bunları mutlaka yaparım.

İp atlama en az 230
    Zıplama en az 25 (ulaşabildiğim yere kadar yükseğe)
    Yukarı doğru tabanları kaldırmadan esneme, ulaşabildiğim yere kadar en az 1 dakika
    Aşağı doğru esneme ayaklardan yada parmak uçlarından tutup en az 1 dakika
    Barfiks demirine asılı kalma durabildiğim kadar (omuzlardan güç almak yok mümkün olduğunda bırakın kendinizi çok acı çekmeniz lazım)
    Spor salonunda çekebildiğim kadar barfiks çekiyorum

Not: Arkadaşlar bu programdaki sayıları sürekli artırıyorum sayıları en aşağıdan verdim genelde, zaten her geçen gün esnekliğimde artıyor. Özellikle bacak kasınızı esnetmek çok önemli, genelde yeni hareketler ekliyorum beslenme çok önemli hergün gerekli vitaminleri almaya çalışıyorum, sabah kahvaltısını sağlam yapmaya çalışıyorum, her gün iki bardak süt yada süt ürünlerini tüketiyorum. Uykuda çok önemli özellikle saat gece 12 den 3 e kadar büyüme hormonunun en çok salgılandığı saattir bu saatte uykuda olmaya çalışın.

Edit: Arkadaşlar çalışırken dikkatli olun, henüz kaslarınız alışık olmadığı için her gün 2 kez aynı kasları ağır şekilde esnetmek sakatlık çıkarabilir, benim bu aralar ağrılarım arttığı için günde 1 defaya düşürdüm. Kendimi iyi hisettiğim gün tekrar artıracağım..

1 Ay Sonra Edit: Arkadaşlar programa başlayalı bir ay oldu, programı aynen uygulamıyorum günde bir kereye düşürdüm, kickboks ve fitness yapıyorum, tek dikkat ettiğim her gün mutlaka esneme yapıyorum. Bazı günler ara verdiğim oluyor bu gelişimimi olumlu etkiler diye düşünüyorum, sonuçta kasların dinlenmeye de ihtiyacı var. Şu ana kadar asla boyumu ölçmedim, ancak evdeki herkes boyumun uzadığını söylüyor, bu beni çok mutlu ediyor tabiiki. Bu gün kickboks antremanında bacakları iyice açtım bugünlük esnetmeme gerek yok. Haziranın 10'unda editleyeceğim tekrar. Kalın sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 15 Nisan 2015; 21:35:48 >

• 1- Egzersizlerinizi günlük ne kadar süreyle yapacağınızı,saat kaçta yapacağınızı vb. detayları yazarmısınız zahmet olmazsa.

2- Asılı kalma olayını tam olarak nerede yapıyorsunuz. Barfiks çubuğunda mı ?

Bende başlamak istiyorum çok önceden okumuştum zıplama vb. egzersizlerle gerçekten de 5-6 cm uzayabiliyormuş boy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naber Patron

1- Egzersizlerinizi günlük ne kadar süreyle yapacağınızı,saat kaçta yapacağınızı vb. detayları yazarmısınız zahmet olmazsa.

Bende başlamak istiyorum çok önceden okumuştum zıplama vb. egzersizlerle gerçekten de 5-6 cm uzayabiliyormuş boy.

Hocam ayriyetten kickboks ve sporda yapıyorum hepsini yazacağım müsait olduğum bir zaman, internette çok uçuk programlar var maazallah sakatlık çıkabilir.. Yani uzun uzun yazacağım size programımı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

quote:

1- Egzersizlerinizi günlük ne kadar süreyle yapacağınızı,saat kaçta yapacağınızı vb. detayları yazarmısınız zahmet olmazsa.

Hocam ayriyetten kickboks ve sporda yapıyorum hepsini yazacağım müsait olduğum bir zaman, internette çok uçuk programlar var maazallah sakatlık çıkabilir.. Yani uzun uzun yazacağım size programımı..

Teşekkür ederim hocam bende sizle birlikte başlarım o zaman 3 ay sonunda umarım değişiklik olur.

• Benle de paylaşırsan sevinirim detaylı bir şekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende.kitabı var bunun pc Ye geçince atarım unutmazsam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu güzel takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: universiteadayi

Konu güzel takip
    3 ay sonra bakıcam bakalım umarım pes etmezsin
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim hocam bende sizle birlikte başlarım o zaman 3 ay sonunda umarım değişiklik olur.

Hocam genelde sabit bir programım yok aslında ancak bunları mutlaka yapıyorum editledim.

• Nerden indiriyoz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı günlerde aynı kasları çalıştırıp uzayacağım diye kendini sakatlama, dikkatli ol.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

Aynı günlerde aynı kasları çalıştırıp uzayacağım diye kendini sakatlama, dikkatli ol.
    Ben de boy uzatma programıma 2-3 hafta önce başladım. ama önemli olan beslenme tabii, gravity boots ile ters asılma da yaparsan müthiş olur tabi ilk başlarda yardımlı yapmak gerekebilir benim 2. haftam şimdi rahatlıkla ters asılı kalıp ters mekik falan çekebiliyorum. Özellikle Squat hareketinden hemen sonra ters asılmak büyüme hormonlarını kullanarak ve yer çekimine de karşı çıkarak harika bir etki olur diye düşünüyorum.
  • Enes4125 kullanıcısına yanıt
    inşAllah uzarsın abi.Benim de yaşım 15 ve 165 boyundayım.Daha ne kadar uzayabilirim çok merak ediyorum.inşAllah ben de 175'i geçerim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: qadrack

inşAllah uzarsın abi.Benim de yaşım 15 ve 165 boyundayım.Daha ne kadar uzayabilirim çok merak ediyorum.inşAllah ben de 175'i geçerim :)

Kardeşim genetiğine göre bu yaştan sonra ne kadar uzayacağın belli olmaz. Bi spora başlamanı tavsiye ederim yüzme, basketbol vs..

@BizimHerif

Dostum ters asılı nerede kalıyorsun evde barfiks demirine ters asılmaya çalıştım ancak başaramadım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 15 Mart 2015; 12:36:56 >
  • quote:

quote:

Kardeşim genetiğine göre bu yaştan sonra ne kadar uzayacağın belli olmaz. Bi spora başlamanı tavsiye ederim yüzme, basketbol vs..

@BizimHerif

Dostum ters asılı nerede kalıyorsun evde barfiks demirine ters asılmaya çalıştım ancak başaramadım ?

Alıntıları Göster
    Umarım boyunuz uzar hocam. Konu için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatwxe

Umarım boyunuz uzar hocam. Konu için teşekkürler.

Hocam çok sağol denemekten zarar gelmez.
  • quote:

quote:

@BizimHerif

Gravity boots adlı ayağa takılan aparatlar var şu şekilde.

Boy Uzatma Programı

Tabi ilk 1 hafta yardımlı yaptım birden asılı kalmak pek sağlıklı olmaz heralde direk kan beyne gittiği için zaten kendiliğinden alışıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: BizimHerif

quote:

quote:

@BizimHerif

Gravity boots adlı ayağa takılan aparatlar var şu şekilde.

Boy Uzatma Programı

Tabi ilk 1 hafta yardımlı yaptım birden asılı kalmak pek sağlıklı olmaz heralde direk kan beyne gittiği için zaten kendiliğinden alışıyorsun.

Alıntıları Göster
    İnşallah boyunuz uzar. Bende 16 yaşımdayım. 1,73 boyundayım. 1,80 olmak istiyorum. Konuyu takip edeceğim. 3 ayda 3 cm bile uzasan bende başlayacağım. Ayrıca kickboks geçmişim var.

• quote:

Orijinalden alıntı: CharlieSelim

İnşallah boyunuz uzar. Bende 16 yaşımdayım. 1,73 boyundayım. 1,80 olmak istiyorum. Konuyu takip edeceğim. 3 ayda 3 cm bile uzasan bende başlayacağım. Ayrıca kickboks geçmişim var.

Alıntıları Göster
    Bende aynı dertten müzdaribim. Şuandan itibaren başlıyorum yaş 17 inşallah iyi bir sonuç verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawnshadow

Bende aynı dertten müzdaribim. Şuandan itibaren başlıyorum yaş 17 inşallah iyi bir sonuç verir.

Alıntıları Göster
    230 ip atlama demişsin ama videoda da ip atlamanın boya etkisi olmayacağını söylüyor?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.