Şimdi Ara

Boy Uzatma Programı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
17
Favori
4.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frevor6547

230 ip atlama demişsin ama videoda da ip atlamanın boya etkisi olmayacağını söylüyor?

Videodaki çoğu şeyi yanlış öylüyor zaten, günde 300 kez zıplayın diyor hemde squat pozisyonunda, bu akla mantığa aykırı, onun söylediklerini yapıpta sakatlanmamak elde değil. Ben sadece hareketleri gösterdiği için falan paylaştım ve defalarca da uyardı video hakkında. İp atlamann kesinlikle olumlu yönde faydası vardır.
  • Enes4125 kullanıcısına yanıt
    Evet söylediği program bana da çok uçuk geldi ne kadar profesyonel olsan da bunları uygulaman hiç ama hiç kolay değil ama squat pozisyonunda zıplamayı 3x15 yapabilirsin o daha sağlıklı bence en azından programdan soğutmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frevor6547

Evet söylediği program bana da çok uçuk geldi ne kadar profesyonel olsan da bunları uygulaman hiç ama hiç kolay değil ama squat pozisyonunda zıplamayı 3x15 yapabilirsin o daha sağlıklı bence en azından programdan soğutmaz.

Ben her gün 1 kez esneme yapıyorum, zıplamada günde 20 defa falan 3 ay sonunda bakalım değişimi göreceğiz.
    Yüzmeyi de unutma her fırsatta yüz
  • Takip bende 19 yaşındayım boyum uzar mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bane

Takip bende 19 yaşındayım boyum uzar mı ?

Dedim ya hocam kasları uzatarak uzamak mümkün diye, ben uzman değilim birde böyle sorular sormayın.
    Kasın değil kemiklerin uzaması lazım oda ancak epifiz plakları kapanmamışsa olabilir

• Kardeş daha yaşın genç emin ol uzayacaksın ama bunlar sayesinde değil. Gelişimin hala devam ettiği için. Ben 21 yaşıma kadar uzamıştım.

• Arkadaslara boyumdan açık ekilde rahatsiz oluyorum. Daha yeni 19 yasima girdim boyum 1.67 falan acaba 1.75 falan olabilir miyim??

• quote:

Orijinalden alıntı: BörekingBad

Arkadaslara boyumdan açık ekilde rahatsiz oluyorum. Daha yeni 19 yasima girdim boyum 1.67 falan acaba 1.75 falan olabilir miyim??

Dostum ben her gün 1 defa esneme zıplama falan yapıyorum 3 ay sonunda bakalım ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

quote:

Orijinalden alıntı: BörekingBad

Arkadaslara boyumdan açık ekilde rahatsiz oluyorum. Daha yeni 19 yasima girdim boyum 1.67 falan acaba 1.75 falan olabilir miyim??

Dostum ben her gün 1 defa esneme zıplama falan yapıyorum 3 ay sonunda bakalım ne olacak.

İyi hocam bende yapayim bakalim ne kadar degisekecek. İnsallah uzariz

• Devam eden var mı beyler?

Ben o günden beri eksiksiz yapıyorum. Çok yoruluyorum ama hep üzerine 5 - 10 saniye ekleyip devam ediyorum esnemede. Daha bir artış yok ama hayırlısı bakalım.
  • Benim bu konu hakkında bir konum var girip bakabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: dawnshadow

Devam eden var mı beyler?

Ben o günden beri eksiksiz yapıyorum. Çok yoruluyorum ama hep üzerine 5 - 10 saniye ekleyip devam ediyorum esnemede. Daha bir artış yok ama hayırlısı bakalım.

Boyunuz ne kadar uzadi ? Ben sanirim ergenlige geç girdim. Ortason-lise1 arasi kisaca lise1 diyelim. Ben liseden oncede gayet uzundum belki suanda uzunum ama beni boy konusunda kafa yormamin sebebi akrabam.. Liseden once benden 3 cm kisaydi simdi 5+ cm uzun ve uzamaya devam ediyor.. Ben ise işte 2013 aralikta sirf bu sebepten boy olcmeye basladim. Başta 1.71-1.72 arasiydim. Bu aralikta 1.76-1.77 şimdi ise 1.77-1.79 arasiyim. Bi yilda 5 cm atmisim azmi ? Belki degil ama daha ne kadar uzarim bilmiyorum. O akrabayi gordukce kendimden utaniyorum. Normalde baba tarafinda en uzun bendim taaki o beni gecene kadar. Anne tarafjnda daha uzun 1 kisi var ama bu akraba onuda gecmek uzre ben napsamda buna ulassam diyorum.. Zamaninda banadeseler bu seni gececek hayatta inanmazdim ama iste.. Bu arada yaşim haziranda 17 olacam. O akrabam benden bi kaç ay sanirim 3 ay buyuk.

• quote:

Orijinalden alıntı: KötülükLordu darkReakToru

Boyunuz ne kadar uzadi ? Ben sanirim ergenlige geç girdim. Ortason-lise1 arasi kisaca lise1 diyelim. Ben liseden oncede gayet uzundum belki suanda uzunum ama beni boy konusunda kafa yormamin sebebi akrabam.. Liseden once benden 3 cm kisaydi simdi 5+ cm uzun ve uzamaya devam ediyor.. Ben ise işte 2013 aralikta sirf bu sebepten boy olcmeye basladim. Başta 1.71-1.72 arasiydim. Bu aralikta 1.76-1.77 şimdi ise 1.77-1.79 arasiyim. Bi yilda 5 cm atmisim azmi ? Belki degil ama daha ne kadar uzarim bilmiyorum. O akrabayi gordukce kendimden utaniyorum. Normalde baba tarafinda en uzun bendim taaki o beni gecene kadar. Anne tarafjnda daha uzun 1 kisi var ama bu akraba onuda gecmek uzre ben napsamda buna ulassam diyorum.. Zamaninda banadeseler bu seni gececek hayatta inanmazdim ama iste.. Bu arada yaşim haziranda 17 olacam. O akrabam benden bi kaç ay sanirim 3 ay buyuk.

1-2 cm.

Ayrıca senin boyun gayet iyi boşuna sıkıntı etme.

• quote:

quote:

1-2 cm.

Haci dogru diyosun ama simdi ben bunu gordukce bi kotu oluyorum.. Alismisim bundan uzun olmaya ayrica bende ego sorunu yoktur. Ben uzunken oyle havalara girmedim ama devran donunce onun tavirlari biraz koyuyor...

Simdi ben 2014-2015 arasi bi 4 cm falan uzadigima gore sence 2015-2016 da ne kadar uzarim ??_ bu elemana yetişsem yeter oyle yuzum goklerde olmasin zaten fazlasi zarar.

Edit: sen 15 gunde 1-2 cmmi attin ? hakikaten durum boyleyse bende bolca ziplamaya basliyorum. Ayrica et falan da yeriz ayran içsem sütün yerini tutarmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4308AE4A3 -- 1 Nisan 2015; 4:11:27 >

• quote:

quote:

quote:

1-2 cm.

Haci dogru diyosun ama simdi ben bunu gordukce bi kotu oluyorum.. Alismisim bundan uzun olmaya ayrica bende ego sorunu yoktur. Ben uzunken oyle havalara girmedim ama devran donunce onun tavirlari biraz koyuyor...

Simdi ben 2014-2015 arasi bi 4 cm falan uzadigima gore sence 2015-2016 da ne kadar uzarim ??_ bu elemana yetişsem yeter oyle yuzum goklerde olmasin zaten fazlasi zarar.

Edit: sen 15 gunde 1-2 cmmi attin ? hakikaten durum boyleyse bende bolca ziplamaya basliyorum. Ayrica et falan da yeriz ayran içsem sütün yerini tutarmi ?

Ya dostum konuma yaptığın her yorumda güldürüyorsun beni . Boyun zaten iyi neden böyle saçma şeyleri tkaıyorsun ki kafana? Hayatı bu kadar ciddiye alma, boy uzaması genetik bir mesele. Aile boy ortalamasına falan bakarak boyunu aşağı yukarı kestirebilirsin istisnalar dışında. Squat Pozisyonundan yukarı doğru zıplama, her gün esnemeni falan tavsiye ederim, 1-2 cm uzama çok kısa sürede olabiliyor sonra yavaşlıyor ama.

• quote:

Devam eden var mı beyler?

Hocam ben devam ediyorum, fitness ve kickboks birlikte yaptığım için günde 1 kereye düşürdüm programı. Bazen zıplama falan yapamıyorum ancak devam.
  • Takip hocam sonuçlarını bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla boy uzunluğu = Ozguven(Benim için)
    Yaş tam 16 boy 174cm(elhemdullulah)ama akranlarım + 180 boyunda ( tek tuk 160 boylarında erkek var.)ve bende nedense boy kompleksi var onların yanında kendimi ezik gibi hissediyorum.Ama notlarım onların 2-3 katı.Hocalar daha çok beni sever.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.