Sinerji'nin büyük hatası (GAINWARD RTX 5080 PHANTOM)
Öncelikle belirteyim ekran kartını değişim için göndereceğim yarın. Kargo kodu verdiler fakat bugün yetişemedim kargoya.
Cumartesi günü sinerjiden ekran kartını sipariş geçtim zaten 1 tane stoklarda kalmış ben sipariş verdikten sonra sipariş verilemiyordu daha. 3 gün takip no gelmesini bekledim bugün işyerinde elime ulaştı. kutuyu açtığımda ekran kartının kendi kutusunun daha önce açıldığını farkettim izole bant çekmişler üzerine. Kutuyu açmadan sinerjiyi aradım, normalde böyle bir şey olamayacağını ekran kartının paketini kontrol etmemi söylediler. Tamam dedim açayım tekrar ararım dedim. Kutuyu açtım ekran kartının olduğu paket de açıktı.
Kutunun üzerinde kalemle veya başka bir cisimle bastırılarak yazılmış "Açık ürün montajda kullanılacak" diye ibare var dikkatli bakınca gözüküyor. Bunun üzerine tekrar aradım iade veya değişim yapalım dediler yarın göndereceğim bakalım inşallah sıkıntısız değişim olur şu an stoklarda görünüyor ekran kartı.
Sinerji gibi firma bu hatayı nasıl yapmış anlayamadım.
Düzenleme : Stoklarda kalmamış para iadesi yaptılar. Böyle de bir tecrübe edinmiş olduk.
Fotoğraflar:
üzerinde izole bant vardı

"Açık ürün montajda kullanılacak" yazısı

Ekran kartı paketi de açıktı

silinebilir
silinebilir
Kredi kartı alışverişe kapanması
|
Tv ayarı ve Nvidia denetim masası hakkında
|
8gb tekli ramin yanına aynı model 2x4 ikili ram
|
İşlemci Soğutucu hakkında tavsiye (i7 8700k)
|
Bu Aras Kargodan bıktım artık!
Ps3move slımde çalışıyor Proda çalışmıyor
|
Para ekleme ve Satın alma sorunu
|
|

Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 942
İkinci El Bölümü Mesajları: 70
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 436)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.030 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic