Şimdi Ara

Boy uzatma ameliyatı olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Varsa riskleri neler? Kaç cm uzama oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5 cm uzama oluyor galiba ama düzgün yürüyrbilmen için 1 sene gerekiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam manyak mısın boyun 175, çok iyi bi boy. bruno mars 1.63, justin bieber 1.71. şimdi de boydan kaybediyorum falan ağlamaya hiç başlama. fiziğin iyi, kızlara yapıştığından dolayı kaybediyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundercry

hocam manyak mısın boyun 175, çok iyi bi boy. bruno mars 1.63, justin bieber 1.71. şimdi de boydan kaybediyorum falan ağlamaya hiç başlama. fiziğin iyi, kızlara yapıştığından dolayı kaybediyorsun.
    Kızlar umurumda değil artık yav. Sporda iyi bir yere gelmek istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: central CEE

5 cm uzama oluyor galiba ama düzgün yürüyrbilmen için 1 sene gerekiyor
    5 cm ise değmez ya bu ne.

• Ne istiyorsun hocam 175 adami porzingise mi donustursunler?

• quote:

Orijinalden alıntı: agacakakan

Ne istiyorsun hocam 175 adami porzingise mi donustursunler?
    185 olsaydık iyiydi. 220 zaten istemem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ameliyat olmadım ama Reddit'te olanları okudum, öyle enlarge your penis gibi olmuyor boy uzaması, direk 5 cm istiyorum diyince 5 cm uzatmıyorlar, önce kemik yapına falan bakıyorlar, ona göre kemiklerin için en uygun miktarda uzatıyorlar, ve ameliyat sonrası yabancı drama filmlerindeki yatalak karakterler gibi bir süre yürüyemiyorsun, 1 yıl civarı sanırım bu süre, süre bittikten sonra kemik oturuyormuş ve yürümekte sıkıntı yokmuş zaten.
  • Kardeşim şöyle saçma şeylere yönelmeyin ya.Kemiğe müdahele ederek boy uzatmak nedir abi yazık etmeyin kendinize,yalandan yere ömrünüzü kısaltmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: thundercry

hocam manyak mısın boyun 175, çok iyi bi boy. bruno mars 1.63, justin bieber 1.71. şimdi de boydan kaybediyorum falan ağlamaya hiç başlama. fiziğin iyi, kızlara yapıştığından dolayı kaybediyorsun.
    Justin bieber 1.75 boyunda ve dünya stari Bu arkadasimiz ne justin bieber ne bruno alves ne de dünya stari yani böyle absurd cahil örnekler vermeyin

• Konuya gelirsek Boy uzama 5-12cm arasi diye biliyorum benim boyum 183 ve bende düsündüm Bu konuyu düsünün artik Ama degmez git kendine airmax tarzi ayakabi al zaten boyun 178-179 olur kardesim

• Ya olum 1.75 ideal bir boy saçma sapan bir takıntı yüzünden sağlığından olma.

• sporda iyi bir yere gelmek istiyorum diyor kemiklerini zorladığın bir ameliyattan sonra o vücudun ağırlık kaldırmaya dayanabilceğini mi sanıyorsun.

• Hocam 3 ayda 7 cm uzuyor

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Reklamları hep arşına çıkıyodur o hapları içersen 1 ayda 5 cm kazandırırsın 2cm de kalınlaşır
  • Wesker0005 W kullanıcısına yanıt
    183 boyundayım diyorsun, manyak mısın olm ne ameliyatı?
  • Wesker0005 W kullanıcısına yanıt
    hocam bir şey bilmediğiniz hâlde hakaretli konuşmayın ve bilginizi, türkçenizi teyit edin. justin bieber'in asıl boyu 1.71, medyada pompalıyorlar kısa gözükmesin diye. bunu tartışan insanlar oldu ve asıl boyu ortaya çıktı. kamerada perspektifi bile alttan alıyorlar uzun gözüksün diye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 192yim o yüzden araştırmadım hiç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wesker0005

Justin bieber 1.75 boyunda ve dünya stari Bu arkadasimiz ne justin bieber ne bruno alves ne de dünya stari yani böyle absurd cahil örnekler vermeyin

Alıntıları Göster
    bruno alves

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.