Şimdi Ara

Boş port sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar öncelikle ben DsmartNet abonesiyim hız düşüklüğü sebebiyle taahütüm bitmiş internetimi iptal edicem Türknete geçmek istiyorum buraya kadar sorun yok. Ama alacağım hızı öğrenmek istediğimde altyapı yok diyor araştırdım port olmadığı için böyle diyormuş Türkneti arayıp sordum hizmet numaramızdan altyapımıza baktı 16 mb alabilirsiniz diyor az ama tamam dedim daha başvuru yapmadım, türk telekoma gidip sorduğumda sizin portunuzu dsmartnete kiraladık bunun haricinde bir firmaya geçemezsiniz dedi port olmadıgından ama Türknette diyorki biz sizin portunuzu kimseye vermeden size ayırıcaz diyor benim babam öğretmen 1 gün bile kesinti yaşamamamız lazım napabilirim sizce Türknete geçmeli miyim?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim adresimde de port yok sorunu vardı. Tabi bende adsl kullanıyordum vdsl hatta geçebilmek için başvurduğumda port yok diyorlardı. Gittim müdürlüğe dilekçe verdim, cimer gibi yerlerden port açılması için başvuru yaptım. 1 ay sonra gelip porta geçiş yaptılar hattımı. Sonra Türk telekomu kapatmadan Türknete geçiş yaptım bir sorun yaşamadım.

  • Ali-123 kullanıcısına yanıt

    sıkıntı portta değil geçiş yaparken portumu kaybeder miyim bunu öğrenmek istiyorum eğer kaybedersek 2 3 ay port bulamayız babam öğretmen oldugu icin online ders yapıyor bitirir beni açıkcası :D

  • Demek istediğim kapatmadan geçiş yaptığınız için portunuzu kaybetmemeniz lazım. Ben TT kullanırken eğer kapatsaydım aboneliğimi bir daha internet bağlatamazdım. Onun için geçiş yaptılar bende bir sorun yaşamamıştım. Umarım sizde yaşamazsınız.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ali-123

    Demek istediğim kapatmadan geçiş yaptığınız için portunuzu kaybetmemeniz lazım. Ben TT kullanırken eğer kapatsaydım aboneliğimi bir daha internet bağlatamazdım. Onun için geçiş yaptılar bende bir sorun yaşamamıştım. Umarım sizde yaşamazsınız.

    peki iptal işlemini biz mi yapıyoruz şuanki kullandıgımız internetinkini

  • Ben geçiş yaparken TT ile işim olmadı. Türkneti aradım geçiş yapmak istiyorum dedim. Onlar benim adıma her şeyi halletiler. 1 haftada geçişim sağlandı.

  • Bulaşma babanla aran bozulur :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DariusVictusS

    Bulaşma babanla aran bozulur :)

    neden öyle dedin

  • profos1903 P kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    hocam normal şartlar altında geçiş başvurusu yapınca portunuz değişmiyor diye biliyorum ancak babanız öğretmen ve bikaç gün bile internet olmaması büyük sorunlar yaratır. Eğer mevcut ISS'de kalabiliyorsanız bir süre daha devam edin derim. @TurkNetDestek daha net bilgi verecektir.

  • Arkadaşlar merhaba, ben yeni taşındım. Taşınıdigim adreste daire içine kadar fiber altyapı var. Abonelik için türk telekom a başvurdum, başvurumu alıyorlar fakat gelen ekipler bina veya daire ici tesisat yetersizliği nedeniyle başvurunuz onaylanmamıştır diye mesaj geliyor. Gelen ekipler ile irtibata geçtim, splitter arızası nedeniyle bağlantı veremediklerini iletti. Bununla ilgili ne yapmam gerekiyor dedigimde, sorunun türk telekom kaynaklı olduğunu söylüyorlar fakat çözüm bulmuyorlar. Ben bu konuda ne yapabilirim, türk telekom müdürlüğüne gittim, ordan da bisey çıkmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, altyapı bağlantıları için yerleşik operatör saha ekipleri geliyor ve bu nedenle port değişikliği yaşanabiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, altyapı bağlantıları için yerleşik operatör saha ekipleri geliyor ve bu nedenle port değişikliği yaşanabiliyor.

    halihazırda kullandıgım bir port var size geçiş yaparken bu portu kaybeder miyim bunu öğrenmek istedim. Türk telekomdakiler dedilerki o portu dsmarta kiraladık başka bir operatöre geçiş yapamazsınız ama türkneti aradığımda sorun olmaz diyorlar kesin bi cevap istiyorum

  • profos1903 P kullanıcısına yanıt
    İlgili birimimizden bilgi aldım ve geçiş işleminde port değişikliği olmadan aynı şekilde devam edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.