Şimdi Ara

Borusan, 6 tane Aston Martin One-77 siparişi aldı(5.258.000TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
15.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Borusan, 6 tane Aston Martin One-77 siparişi aldı(5.258.000TL)

Ekim ayında Auto Show fuarıyla birlikte Türkiye’de resmi olarak satışa sunulacak Aston Martin’den daha şimdiden 6 tane satıldı..

Aston Martin’in Türkiye temsilciliğini alan Borusan Otomotiv şu ana kadar 246 bin ile 485 bin Euro arasında değişen 2 adet DB9 Coupe, 2 adet V8 Vantage Coupe ve 1 adet V8 Vantage Roadster’i sattı. Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Eşref Biryıldız, yıl sonuna kadar bu sayının 12’yi bulacağını 2011 yılı hedeflerinin ise 22 olduğunu söyledi
    Borusan, Aston Martin’in sadece 77 adet üreteceği One-77 modelinden ise Türkiye’de siparişe bağlı olarak satacak. 550 beygirlik bu aracın Türkiye’de fiyatı vergilerle 2.2 milyon poundu (5 milyon 258 bin TL) bulacak. One-77, bu fiyatla Bugatti Veyron’un 5.1 milyon TL’lik fiyatını bile geride bırakıyor. Biryıldız, “Türkiye’de belki 10 milyon dolarlık garajı olan Ali Ağaoğlu bu araçtan isteyebilir” dedi.

• Hatta o ilk 6 kişi Türkiyedendir. Ve memlekette kriz var öyle mi?. Tebrikler, bravo!!!!

2005 Renault Clio Symbol 1.4 8V-75 HP - A.C/Authantique
    İstanbul - 1975
  • 5.258.000TL üff paraya bak be

Orijinalden alıntı: yusuf

Ekim ayında Auto Show fuarıyla birlikte Türkiye’de resmi olarak satışa sunulacak Aston Martin’den daha şimdiden 6 tane satıldı..

Aston Martin’in Türkiye temsilciliğini alan Borusan Otomotiv şu ana kadar 246 bin ile 485 bin Euro arasında değişen 2 adet DB9 Coupe, 2 adet V8 Vantage Coupe ve 1 adet V8 Vantage Roadster’i sattı. Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Eşref Biryıldız, yıl sonuna kadar bu sayının 12’yi bulacağını 2011 yılı hedeflerinin ise 22 olduğunu söyledi
    Borusan, Aston Martin’in sadece 77 adet üreteceği One-77 modelinden ise Türkiye’de siparişe bağlı olarak satacak. 550 beygirlik bu aracın Türkiye’de fiyatı vergilerle 2.2 milyon poundu (5 milyon 258 bin TL) bulacak. One-77, bu fiyatla Bugatti Veyron’un 5.1 milyon TL’lik fiyatını bile geride bırakıyor. Biryıldız, “Türkiye’de belki 10 milyon dolarlık garajı olan Ali Ağaoğlu bu araçtan isteyebilir” dedi.

bu araçtan değil 6 tane sipariş dikkatli okuyun lütfen...

• quote:

Orijinalden alıntı: brkcad34

Hatta o ilk 6 kişi Türkiyedendir. Ve memlekette kriz var öyle mi?. Tebrikler, bravo!!!!

70 milyon insan yaşıyor, 6 tane lüks harcamaya 6 milyon lira yatıracak adam çıkmazsa Etiyopya'dan farklı bir ülke değiliz demektir.
    Zamanında başbakan pinpon topu üzerinden enflasyon hesabı yapıyordu. Sen de koca bir ülkenin ekonomisini 6 kişi üzerinden değerlendiriyorsun.
    Üniversitelerde boşuna iktisat bölümü var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Masaüstü arka planımı süsleyen muhteşem arabayı Türkiye de canlı olarak görebilecem harika bir haber bu.

al bir tane de aston sahibi adam tanıyoruz deriz

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

Masaüstü arka planımı süsleyen muhteşem arabayı Türkiye de canlı olarak görebilecem harika bir haber bu.

Alırsam foruma yazmam zaten aldım diye sonra forum daki kendini maliye müfettişi sanan arkadaşlar bu parayı nerden kazanıyorsun diye sorguya çekiyorlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

Alırsam foruma yazmam zaten aldım diye sonra forum daki kendini maliye müfettişi sanan arkadaşlar bu parayı nerden kazanıyorsun diye sorguya çekiyorlar.

ben de eksik yazdım zaten, aston sahibi tanıyorum ama one 77 sahibi tanımıyorum haliyle. one 77 al diyecektim ötekileri yanında çocuk menüsü oyuncağı tadında kalıyor

• başlık yanlış arkadaşlar klasik sallamasyon türk gazete haberciliği örneği ile karşı karşıyayız.

başlıkta 6 tane one 77 satıldığı yazılıyor ama yazının içeriğinde 6 tane one 77 satılmış diye birşey yok. 6 tane aston marin satılmış, isteyenede one 77 siparişi alıyoruz denmiş. tahminim aston martin bunlara 1 adet one 77 kotası verip parayı peşin aldı bunu satın dedi şimdi ona müşteri arıyorlar buda onun haberi.

ayrıca one 77 550bg değil 710bg dir. toplamda 77 adet üretilecek bu aracın geçen ay 55 tanesi satılmış durumdaydı. yurt dışı fiyatı bile 1.5 milyon paund olan ve en hızlı aston martin olmasından başka bir numarası olmayan bu arabaya türkiye'de o kadar para veren olurmu emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Platinium -- 2 Ağustos 2010; 12:51:14 >
  • 5 milyonluk ne varmış araçta merak ettim

Orijinalden alıntı: cnryldz

5 milyonluk ne varmış araçta merak ettim

sadece 77 adet üretilecek aston modeli
    7 toz 1 one-77

Orijinalden alıntı: Platinium

başlık yanlış arkadaşlar klasik sallamasyon türk gazete haberciliği örneği ile karşı karşıyayız.

başlıkta 6 tane one 77 satıldığı yazılıyor ama yazının içeriğinde 6 tane one 77 satılmış diye birşey yok. 6 tane aston marin satılmış, isteyenede one 77 siparişi alıyoruz denmiş. tahminim aston martin bunlara 1 adet one 77 kotası verip parayı peşin aldı bunu satın dedi şimdi ona müşteri arıyorlar buda onun haberi.

ayrıca one 77 550bg değil 710bg dir. toplamda 77 adet üretilecek bu aracın geçen ay 55 tanesi satılmış durumdaydı. yurt dışı fiyatı bile 1.5 milyon paund olan ve en hızlı aston martin olmasından başka bir numarası olmayan bu arabaya türkiye'de o kadar para veren olurmu emin değilim.

Doğru,ben de 77 adet üretilcek diye biliyorum,bunun 7'sini TR'ye vermezler,verirlerse de en fazla 1 tane gelir.

• Bu aracın haberini ilk defa 2009 yılında okumuştum, Türkiye'de alan olması bence pekte anormal değil.

Dünya'nın 17. büyük ekonomisi, 10'un üzerindede dolar milyarderi var...

pahalılık konusunda hep vw yi eleştirecek değiliz ya
  • arkadaşım başlıkla haber uyuşmuyor, değiştir başlığı
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.