Şimdi Ara

LCW , COLİNS , LOFT vb.Yerlerde Çalışmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
12.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar LCW , COLİNS , LOFT vb. yerlerde bu yaza kadar veya daha uzun süre çalışma düşüncesindeyim.Buralara başvurusunu iş bulma sitelerinden yaptım ama geri dönüş hiç olmuyor.Mağzalara gidip cv mi elden mi versem acaba? Bu ve benzeri giyim sektöründe çalışan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

LCW, Colins ve Loft'ta Çalışmak

LCW, Colins ve Loft gibi perakende şirketlerinde çalışmak, çeşitli fırsatlar ve zorluklar sunar. Bu metin, bu şirketlerde çalışma koşulları, maaşlar ve çalışan yorumları hakkında genel bilgiler sağlayarak bu konuda bilinçli karar vermenize yardımcı olacaktır.

Çalışma Koşulları

• LCW: Esnek çalışma saatleri, çalışan indirimleri ve sağlık sigortası gibi olanaklar sunar.
    • Colins: Rekabetçi maaşlar, eğitim fırsatları ve kariyer gelişimi için destek sağlar.
    • Loft: Yaratıcı ve dinamik bir çalışma ortamı, esnek çalışma seçenekleri ve çalışan indirimleri sunar.

Maaşlar

• LCW: Mağazadan mağazaya değişmekle birlikte, genellikle asgari ücretin üzerinde maaşlar öder.
    • Colins: Deneyim ve pozisyona göre değişen rekabetçi maaşlar sunar.
    • Loft: Yine deneyim ve pozisyona bağlı olarak, endüstri ortalamasının üzerinde maaşlar öder.

Çalışan Yorumları

• LCW Çalışan Yorumları: Çalışanlar genellikle esnek çalışma saatlerini ve çalışan indirimlerini olumlu değerlendirirken, yoğun çalışma saatlerinden ve düşük maaşlardan şikayet ederler.
    • Colins Çalışan Yorumları: Çalışanlar genellikle kariyer gelişimi fırsatlarını ve rekabetçi maaşları takdir ederken, yüksek iş yükünden ve sınırlı terfi fırsatlarından şikayet ederler.
    • Loft Çalışma Şartları: Çalışanlar genellikle yaratıcı çalışma ortamını ve esnek çalışma seçeneklerini övgüyle karşılarlar, ancak düşük maaşlardan ve zorlu müşterilerden şikayet ederler.

Yukarıda belirtilen bilgiler, LCW, Colins ve Loft'ta çalışma koşulları, maaşlar ve çalışan yorumları hakkında genel bir bakış sunmaktadır. Spesifik pozisyonlar ve mağazalar için çalışma koşulları değişebilir, bu nedenle başvurmadan önce ilgili şirketle iletişime geçmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben 3senedir bu işin içindeyim eğer tecrüben yok ise biraz zor alırlar lcw kolaydır tahminen girmek orada müşteriyle ilgi yok reyonla ilgi var o kadar sana ilk tavsiyem iş görüşmesine giderken sacın düzgün olsun sakal olmasın kesinlikle sinek kaydı olsun colins ve loft aynı firmaya bağlı lcw yada colinsin çalışma şartlarını bilmiyorum senin için koton firmasıda olabilir başlangıc için iyidir ben bu dediğin hiç bi markayı nasıldır bilemem ilk iş tecrübemi taksim istiklal caddesinde yapmıştım ardından levis firmasına gecdim bırakdım levisi ardından taksime geri döndüm tekrar bırakdım su anda başka bi firmaya geciş yaptım bayan giyimdeyim ama bu işi yapma benden sana tavsiye eğer öğrenciysen yap cok ihtiyacın varsa yap ama normalde yapma kesinlikle tavsiye etmem binbir türlü insanla uğraşırsın müdür artiz çıkar yok şefti kordinatördü uğraş dur
  • Diğerlerini bilmiyorum ancak LCW'da tanıdık olması çok önemli. Çok yetkili birisi olmasına da gerek yok. Normal bir part time eleman bile olsa müdür ile sizin için görüşürse çok faydası olur. Onun dışında bu tip iş yerlerine hem netten yüzlerce başvuru yapılıyor, hem de mağazada yüzlerce form dolduruluyor.
  • up
  • cetinkaya-ender-mudo
    zara olacaktı ama mülakatına gidemedim maalesef

Tek kelime ile yapılacak bir iş degil.
    Parası güzel ama 6. gün calışıyorsun c.tesi pazarın yok.
    10 da işe gidiyorsun tamam uyuyorsun ama 9'dan önce eve gelemiyorsun.

Full kalman tamamen müdürün psikolojisine baglı.
    Tek güzel yönü kızların cok olması ve kafanın sürekli olarak dagılması.

Yapılacaksa müdür yada yardımcılıgı yapılmalı aksi takdirde bir meslek olarak asla!
  • quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

cetinkaya-ender-mudo

Yapılacaksa müdür yada yardımcılıgı yapılmalı aksi takdirde bir meslek olarak asla!

cetinkayada calisilirmi ya asla calismam orada .d pazar tarzi mudo ve zara guzeldir ama dediginiz gibi bu bi meslek degil sizdemi magazacisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

cetinkaya-ender-mudo

cetinkayada calisilirmi ya asla calismam orada .d pazar tarzi mudo ve zara guzeldir ama dediginiz gibi bu bi meslek degil sizdemi magazacisiniz

hayır degilim su an bir fabrikada kalite kontrol departmanında calışıyorum üniversite mezunuyum :)

cetinkaya bakırköy subesinden calıştım.Parasına göre gayet rahattı öyle demeyin

Ama mudo başka :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Defacto'da çalışmak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende part time başvurusu yaptım marmarapark beylikdüzü şubesi hayırlısı bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.