Bursa/Sakarya/Muğla/Manisa Cengde okuyan?
-
-
Kaç k sıralamanız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
bence kalite olarak sakarya/bursa - manisa - muğla
_____________________________ -
Sıralamam 53071. Yüzde yüz burslu da yerler yazıcam. Ama bu 4 ilin sıralamasını oluşturamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bursa ve sakarya ceng hakkında ben de bilgi alabilirim listemde yer vermeyi düşünüyorum
Kocaeliyide listeye dahil edersek nasıl olur peki??? Aralarındaki sıralama farkına bakarak(zaten düşük) yorum yapmak doğru olmaz zaten
Kocaeliyi zaten yazıcam. Burda yazdıklarımın dışında da yazacağım çok fazla yer zaten😂 sadece siralayamadigim bu 4 üniversite hakkında görüş almak istedim :)
Hangisini öne yazacaksın? Sıralaman kaç? Hangi üniversitenin yorumları daha olumlu okuyanlarla konuştuysan?
sakaryadayım güzel bura ya .
Şehri ben hiç beğenmiyorum ya :(
Eğitimi iyi mi?
quote:
Orijinalden alıntı: 1abcdefŞehri ben hiç beğenmiyorum ya :(
Eğitimi iyi mi?
Şehir yobaz kocaeliyle başı çekerler ama bu şehirde 120bin öğrenci var o yüzden daha iyi.
eğitimi belli standartlarda ne beklediğine bağlı değerlendirrisen çok iyi şekilde şeyler yapabilirsin çünkü seni kısıtlayacak şeyler yok . Aşırı ödev yükü sürekli sınav modu yok kararında ayarlanmış bunlar. Bu kanalda mesela saü´nün derslerinin bir kısmı mevcut . Tabi okulda daha detaylı oluyor. Burada 40 dakika olan video 2 saatte oluyor burası daha yüzeysel ama en azından eğitimi hakkında bilgin olur. Bu kanala girmedim diyen bilgisayar mühendisliği öğrencisi yoktur. Mesela devre çalışırken de emin üçerin kanalına girmeyen yoktur ;) kafanda bi bilgi olsun en azından az çok neyle karşılacağını bilirsin.
youtube
Bilgisayar Mühendisliğine Girişhttps://www.youtube.com/playlist?list=PLDUOF2Be-kzl26MD5sf-bz1Sf2U4UZrmH_____________________________
-
ben sakaryayı çok duyuyorum bu aralar

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt