Şimdi Ara

Bomboş otobüste kız yanıma oturdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
5
Favori
9.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abaza biri değilim.Ama tuhafıma gitti.Iett otobüsündeyim toplasan 3-4 koltuk dolu.Bende ortanın arkasında cam kenarında boş bir yere geçtim camdan dışarıyı seyrediyorum.Benim yaşlarımda güzel bir kız bomboş otobüste geldi yanıma oturdu.Yani aynı şeyi ben yapsam sapık damgası yerdim.Yolculuk boyunca cool görünmeye çalışıp, her gün trafiğin kilitlendiği yolda tekrar trafiğin kilitlenmesi için dua ettim ama lanet yolda araba bile yoktu.Yol boyunca muhabbet kursam mı kurmasam mı diye düşünürken yol bitti.Bu olayın meali nedir şimdi?.

Edit:ineceğim durak geldiğinda içimi bir hüzün kapladı.Sanki ygs denemesinden 0 net çıkarmış gibi hissettim kendimi.Pardon geçebilirmiyim derken resmen içim acıdı.Sonrada otobüsün arkasından baka kaldım.Keşke bir kaç durak sonra inseydim diye bile düşündüm.

Burdan forumdaki kızlara duyurum.Yapmayın böyle şeyler ne olur.Olay sizin için çok basit olabilir ama bizim için çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polene Alerjisi Olan Arı -- 24 Aralık 2013; 23:57:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kız orada oturduğunu fark etmemiştir bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doğru söyle.Koltuğu deldin dimi?

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi
  • Biraz konuşsaydın bari.

Orijinalden alıntı: melihcskn

Boş otobüste benim yanıma benden 3-4 yaş büyük bir erkek gelip oturmuştu

• quote:

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

Abaza biri değilim.Ama tuhafıma gitti.Iett otobüsündeyim toplasan 3-4 koltuk dolu.Bende ortanın arkasında cam kenarında boş bir yere geçtim camdan dışarıyı seyrediyorum.Benim yaşlarımda güzel bir kız bomboş otobüste geldi yanıma oturdu.Yani aynı şeyi ben yapsam sapık damgası yerdim.Yolculuk boyunca cool görünmeye çalışıp, her gün trafiğin kilitlendiği yolda tekrar trafiğin kilitlenmesi için dua ettim ama lanet yolda araba bile yoktu.Yol boyunca muhabbet kursam mı kurmasam mı diye düşünürken yol bitti.Bu olayın meali nedir şimdi?

Hocam tipin düzgünse böyle şeylerin olması normal. Kızlar bazen tipi düzdün erkekleri yanına bilerek oturuyorlar ki otobüse herhangi bir kro binerse gelip rahatsız etmesin. Banada oluyor arada sırada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Manchester United

• quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

"Abaza değilim." diyorsun yanına kız oturdu diye heyecandan altına etmediğin kalmış bir.

Bomboş bir otobüste güzel bir kız yanına otursa heyecanlanmaz mısın?Heyecanlanmıyorsan sorun var demektir.

Edit:Şu an kafamı duvarlara vuruyorum.Nasıl konuşamadım ben o kızla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polene Alerjisi Olan Arı -- 20 Aralık 2013; 19:37:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

"Abaza değilim." diyorsun yanına kız oturdu diye heyecandan altına etmediğin kalmış bir.

Bomboş bir otobüste güzel bir kız yanına otursa heyecanlanmaz mısın?Heyecanlanmıyorsan sorun var demektir.

Edit:Şu an kafamı duvarlara vuruyorum.Nasıl konuşamadım ben o kızla.

Heyecanlanmam dostum. Zaten sizin gibiler heyecanlandığı için kızların egoları böyle tavan ve ulaşılmaz görünüyorlar..

Sen kafanı duvarlara vurmak istiyorsun ama o kızın senin varlığından bile haberi yok. Takılmayın böyle şeylere çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarışın Genç

Boş otobüste ayakta gitseydi daha mı iyi olurdu sence ha?

Onun farkli bi meali var ama

• ineceğim durak geldiğinda içimi bir hüzün kapladı.Sanki ygs denemesinden 0 net çıkarmış gibi hissettim kendimi.Pardon geçebilirmiyim derken resmen içim acıdı.Sonrada otobüsün arkasından baka kaldım.Keşke bir kaç durak sonra inseydim diye bile düşündüm.

Burdan forumdaki kızlara duyurum.Yapmayın böyle şeyler ne olur.Olay sizin için çok basit olabilir ama bizim için çok zor.

Orijinalden alıntı: VVISDOM

tek boş koltuk benim yanım olduğu halde ayakta giden kız oluyo bazen bana da

+1

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.