Şimdi Ara

Bomboş otobüste kız yanıma oturdu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
5
Favori
9.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VVISDOM

tek boş koltuk benim yanım olduğu halde ayakta giden kız oluyo bazen bana da

sorma kardeşim ya . o duygu var işte o duygu insana çok pis koyuyor . hani sehir ici de değil yani 5 dk sonra da inmeyeceksin . nereden baksan 40 km yol var . :) koca minibüste bir koltuk boş oda benim yanım . 2 kız ayakta 2 side oturmak istemiyor ama biri 2 dk sonra oturuyor sonra ne olsa begenirsin 10 dk sonra birisi iniyor ve o kız benim yanımda kalkıp boş olan koltuğa oturuyor . insan resmen ırkçı muamelesi görüyor gibi hissediyor :D orada ağzını yüzünü kıracaksın işte .

• aynen öyle hocam çöp gibi hissediyorum öyle olunca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Xiaomi MI 5
  • kurban olsun onlar size. yüz vermeyin boşverin

quote:

Orijinalden alıntı: asparanda
    sorma kardeşim ya . o duygu var işte o duygu insana çok pis koyuyor . hani sehir ici de değil yani 5 dk sonra da inmeyeceksin . nereden baksan 40 km yol var . :) koca minibüste bir koltuk boş oda benim yanım . 2 kız ayakta 2 side oturmak istemiyor ama biri 2 dk sonra oturuyor sonra ne olsa begenirsin 10 dk sonra birisi iniyor ve o kız benim yanımda kalkıp boş olan koltuğa oturuyor . insan resmen ırkçı muamelesi görüyor gibi hissediyor :D orada ağzını yüzünü kıracaksın işte .

senin sevgilin başka bir erkeğin yanına otursa hoşuna gider mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runx89 -- 20 Aralık 2013; 23:48:18 >

• Ben olsam inecegi durakta iner, muhabbet ederdim.

PSN: fatih_BC
  • quote:

Orijinalden alıntı: VVISDOM

tek boş koltuk benim yanım olduğu halde ayakta giden kız oluyo bazen bana da

seviyorum sizi ya
    al birde burdan yak :D eğer o kız o psikoloji içerisindeyse bunun nedeni ben değilimdir. sen o minibüs'e biniyorsan boş koltuğa oturur yada oturmazsın saygı gösteririm ama oturduktan sonra boş koltuk olduğunda oraya geçiyorsa bu yanındaki kişiye hakarettir. Ben hafta içi hergün git gel yapıyorum Allaha şükür hiçbirine yavşama taciz vs.. şeyler yapmadım .

Dipnot : 3 aydır minibüslere biniyorum ilk defa böyle birşeyler karşılaştım yanıma olgun kadını , liseye üniversiteye giden kızlar oturdu hiçbiride kalkmadı ve böyle birşeyde olmadi ( bazilariyla tanıştığımda oldu )

İsteyende yoktu zaten

soruna geleyim .

sevgilim yok sorun yok . ama hoşuma gitmezdi .

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: MağaraAdam

quote:

Orijinalden alıntı: melihcskn

Boş otobüste benim yanıma benden 3-4 yaş büyük bir erkek gelip oturmuştu

Aga o avatar ne ya

• Oysaki sarı saçları çokta güzel gözleri vardı

TRABZONSPOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MoYk-

Kız orada oturduğunu fark etmemiştir bile

[sm=You_Rock_Emoticon.gif]
    Çabalar sonuç verdi, efsane döndü.
  • hmm 89i.. dostum senin kalktığın yere arkandan ben oturdum yarın akşam kızla buluşçaz adı tuğbaymış
  • Benim yanıma travesti oturmuştu ve poposunu resmen yasladı bana benim halin ne olacak

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

bi kızla konuşamamışsın beceriksiz

sen sus gay. senin yanına erkek otursa sen de onunla konuşamazdın

MOBO: ASRock B550M Steel Legend + WiFi 6E AX210 | CPU: AMD Ryzen 7 5700x3D | GPU: Powercolor Hellhound RX 6600 | RAM: Corsair V. RGB RT 3.8 GHz CL16 2x16 | SSD: Kingston SNV2S1000G 1TB | PSU: XPG Kyber 750W 80+ Gold
  • Zamanında otobüste kesiştiklerimle muhabbet kursaydım 50 çeşit insanla takılırdım.

O yüzden ergen olmanız böyle salakça şeyler düşünmenizi gerektirmesin. Lütfen liseliler lütfen.

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

Abaza biri değilim.Ama tuhafıma gitti.Iett otobüsündeyim toplasan 3-4 koltuk dolu.Bende ortanın arkasında cam kenarında boş bir yere geçtim camdan dışarıyı seyrediyorum.Benim yaşlarımda güzel bir kız bomboş otobüste geldi yanıma oturdu.Yani aynı şeyi ben yapsam sapık damgası yerdim.Yolculuk boyunca cool görünmeye çalışıp, her gün trafiğin kilitlendiği yolda tekrar trafiğin kilitlenmesi için dua ettim ama lanet yolda araba bile yoktu.Yol boyunca muhabbet kursam mı kurmasam mı diye düşünürken yol bitti.Bu olayın meali nedir şimdi?

bir gün kız arkadaşın veya kız kardeşin birinin yanına oturur o kişi de senin gibi muhabbet kursam mı iş atsam mı acaba der inşallah! abaza değilim demekle olmuyor maalesef!

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

Abaza biri değilim.Ama tuhafıma gitti.Iett otobüsündeyim toplasan 3-4 koltuk dolu.Bende ortanın arkasında cam kenarında boş bir yere geçtim camdan dışarıyı seyrediyorum.Benim yaşlarımda güzel bir kız bomboş otobüste geldi yanıma oturdu.Yani aynı şeyi ben yapsam sapık damgası yerdim.Yolculuk boyunca cool görünmeye çalışıp, her gün trafiğin kilitlendiği yolda tekrar trafiğin kilitlenmesi için dua ettim ama lanet yolda araba bile yoktu.Yol boyunca muhabbet kursam mı kurmasam mı diye düşünürken yol bitti.Bu olayın meali nedir şimdi?

her çiçekden bal alamazsın boşver önündeki maçlara bak

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.