Şimdi Ara

bölüm kullanıcılarının dikkatine...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son zamanlarda ortaya çıkan üst konu takip etmeme alışkanlığı bölümde aşırı bir konu kirliliğine sebep olmuştur...
    açılan konular için zaten üst konuda linkler mevcuttur,lütfen üst konuları takip ederek konu açınız
    bu gün itibari ile gereksiz açılan konular kilitlenecektir bilginize...

• Evet aynen katılıyorum.

Yok hangi antivirüs daha iyiymiş. Yok şu nasılmış bu nasılmış...

Ara motorunu kullanma alışkanlığı edinmek lazım.
  • Ben şahsen üst konulara karşıyım,
    üst konularda sadece bilgilendirmeler olmalı (duyurular, kurallar...)
    Onun dışında hangi konu üst konu yapıldıysa şimdiye kadar,
    Eski güncelliğini yitirdi maalesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAG

Ben şahsen üst konulara karşıyım,

bana göre üst konular forumdaki paylaşımın merkez noktasıdır,,zaman tasarrufudur,denenmişliktir,çözüm bulunma garantisinin yüksekliğidir vs vs vs...ama elbetteki düzenli olması şartıyla...
  • Sayın yöneticiler
    Önecelikle şunu belirtmek isterim.
    So zamanlarda yok şurda hız düştü yok burda düştü gibi boş boş başlıklar açılıyor.Özellikle bunları daha dikkatli takip etmenizi istiyorum.
    Bunun dışında antivirüs ile ilgili çok boş başlık açılıyor.Mevcut konular varken sürekli yenileri ekleniyor.Aynı başlıklarda türedikçe türüyor.
    Ayrıca bazı arkadaşlar fanatiklik yaparken diğer yandan da işin uzmanı olmuş gibi gereksiz tartışmalar çıkarıp insanları rencide edici mesajlar atmakta.Şikayet ediyoruz ama sizde forumdayken az da olsa takip imkanınız varsa bunları değerlendirmenizi istiyorum.Ayrıca hala serial vs. isteyenler var eski yeni üye farketmiyor.Bunlar kuralları okumadan böyle taleplerde bulunuyor.Bunlar hakkında da başlık silme yanında uyarı yapılmasını rica ediyorum.
    Şimdilik benim gördüklerim bunlar.
    Teşekkürler
  • kural dışı her hareket için uyarı puanı veriliyor fakat bunu sadece uyarıyı alan üye görebiliyor bu sebeple üyeleri şikayet ettiğiniz de uyarı almadıklarını düşünmeyin sakın...
    bahsettiğiniz diğer konular için gereken takip yapılacaktır...
  • son günlerde oluşan forum kirliliğini engellemek için güzel bir adım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Enpara kullananların dikkatine
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ado

quote:

Orjinalden alıntı: MAG

Ben şahsen üst konulara karşıyım,

bana göre üst konular forumdaki paylaşımın merkez noktasıdır,,zaman tasarrufudur,denenmişliktir,çözüm bulunma garantisinin yüksekliğidir vs vs vs...ama elbetteki düzenli olması şartıyla...

Üst konulara biri bi sorununu yazdığında çok geç cevap bulabiliyor,
    Üst konulara pek bakan olmuyor,
    Ama üst konu olmadığında artık psikolojik midir nedir herkes cevap verme ihtiyacı hissediyor,
    o zaman da konu zaten üst sıralarda kalıyor ve bir nevi üst konu oluyor,
    Ben bu bölüm için değil de genel olarak söylüyorum,
    özellikle notebook bölümünde çok gereksiz üst konular var,
    Bi konu zaten önemliyse üst sıralarda tutunur.

Ama gereksiz başlıkları önlemek için arama yapılması şart gerçekten.

• Üst konular muhakkak gerekli. Ama insanlar üst konulara en sona yardım mesajlarını yazınca yardım edilmeyeceğini konu açıp o konuyu hep üstte tutarak yardım alacağını zannediyorlar. Halbuki forum kültürü açısından çok yanlış, mesaj kirliliğinden başka birşey değil. O kadar çok aynı başlık açılıyorki. Yok hızım düştü, yok hızım arttı gibi...
    Benim açımdan daha önemli olacağına inandığım başka bir konu şu, postların içi çok boş genelde. İnsanlar chat odası gibi kullanıyor. Buda bilgiye ulaşmakta çok zaman almamıza neden oluyor. Bu konuda birşeyler yada yaptırımlar yapılabilirmi?
  • arkadaşlar buradaki sorun şu ki biz üst onu mantığını bilmiyoruz
    şimdi önce şu konuya ve başlığa bakın http://forum.donanimhaber.com/m_5958672/tm.htm
    şimdide devamındaki dialoglara ve konunun sonlarına ve en sonunda da ne hale geldiğine bakın
    bu konunun açılış amacı yönlendirme,peki orada yazılanlar ne...???...
    bu durumda sorun üst konunun kendisinde değilde kullanmayı bilmeyen bizlerdedir...
  • Benim de anlatmak istediğim buydu,
    Üst konular zamanla önemini kaybediyor.
  • Sayfalar arttıkça, mesajlar kalabalaştıkça insaanlar istediğini kolayca bulamıyor. Ayrıca konu hakkında bilgi sahibi olanlar da cevap yazmıyor ya da çok geç yazıyor .

O nedenle üst konulara rağbet azalıyor bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: sp@wn

Sayfalar arttıkça, mesajlar kalabalaştıkça insaanlar istediğini kolayca bulamıyor. Ayrıca konu hakkında bilgi sahibi olanlar da cevap yazmıyor ya da çok geç yazıyor .

O nedenle üst konulara rağbet azalıyor bence

katılıyorum, 50-100 sayfalık üst konuda insanın aradığını bulması çok zor, arama da bu konuda fazla bir işe yaramıyor bu yüzden yeni konu açılıyor böylece kolaylık mesele halledilebiliyor. ki ben de bu şekilde olması taraftarıyım, amaç paylaşım ve birbirimizden istifade ise üst konu meselesi çözüm değil bence.. üst konu aslında sadece duyuru amaçlı olamlı, yoksa mesela telekomla ilgili başlıkları bir arada toplamak olmamalı...
  • evet bölümde düzenlemeye ihtiyaç var ama bu şekilde değil. ana sayfada üst konu başlıklı bir satır oluşturup, en üste konulabilir. açılımı da yine kendi içinde donanım hardware, network guvenlik, yazılım vs şeklinde başlıklar altında olabilir. bu şekilde hem kalıcı, gerektiğinde güncelleştirilebilir, mesaj atılmasına kapalı bırakılıp hemen altında soru cevap uygulamasına geçilebilir. konu belli olduğu için cevabını bu üst konuda bulamayan aynı yere sorusunu sorar. eee bu zaten her bölümde yapılıyor ne gerek var ki? ehh ben de onu diyorum yani ne gerek var üst konuya, arayan bulur. üst konular çirkin görüntüye sebep oluyor.

konu dışı ve gereksiz mesajlarda bile üst konu var nasıl oluyorsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.