Şimdi Ara

bölüm dolmazsa ne oluyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diyelim 30 kişilik bölümü 5 kişi seçti. açılmıyor mu o bölüm? tercih yapanlar bir sonraki tercihine mi yerleşiyor, açıkta mı kalıyor? diyelim bir şeyler oldu ve ek tercihlerde başka bir yer seçtik, ya bizden sonra başkaları o bölümü tercih etmeye karar verirse? bize açılmayan bölüm başkasına açılacak mı? çok kötü kafam karıştı şu an. bu konuyla ilgili bir bilgiye de rastlayamadım internette...

• tam dolması gerek yok diye düşünüyorum ama az katılan olursa açmazlar bence tamamen kendi fikrim herhangi bir bilgi sahibi dğeilim en mantıklısı bu

• heroin father kullanıcısına yanıt
    hâlâ kafama takılan bir sürü soru var hocam, yukarıda saydım zaten. kılavuzda falan yazıyor mudur ki bununla ilgili bir şeyler? yazıyorsa okuyacağım uzun uzun. açıkta kalma fobisi oluştu şu an bende bu belirsizlik yüzünden
  • aga git geçen sene ki ösym başkanının yayınladığı kontenjanlara bide kılavuza bak orda yazar.
  • İyi soru

Bence 5 kişi bölüme devam ederler özel ders gibi olur
  • sriiouss kullanıcısına yanıt

allah korusun diyelim bir şey olmaz

• 5 kişi ile devam ediyorlar

• CaimaN kullanıcısına yanıt
    kılavuza bi göz gezdirdim az önce, bu konudan bahsetmemiş sanırım. boş kontenjanlar için ek yerleştirme açılacağını söylemiş sadece. özel üniversitelerin kafasına göre bölümü açmama hakkı var mıdır? zarar etmek istemez sonuçta hiçbir özel şirket. özellikle beş kişi de tam burslu girdi ise tamamen zararına sınıf açmış olurlar. bursu yök karşılıyorsa işler değişir tabi. gerçi öyle bile olsa masrafları karşılayamayabilirler. ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
  • hocam senin hedef ne

• Sana ne lazım
  • ODTÜ tıp 

• dijital oyun tasarımı. en kötü burslu istanbul'da 150k ile kapatmıştı yanılmıyorsam. 200k de olabilir, hatırlamıyorum tam. kıbrıs'ta bir okul boş kalmış. kıbrıs'ta başka bir okulda daha açılacak bu bölüm, onun da boş kalma olasılığı var bu sene. istanbul'da yeni üniversitelerde açılırsa onların da sıralaması ya çok kötü olacak ya da boş kalacaklardır. kötünün de kötüsüne hazırlamaya çalışıyorum kendimi. kıbrıs'ta boş kalan okulun olanakları (arkın üni), istanbul'daki apartman üniversitelerinin olanaklarından daha iyi gibi geldi gözüme. yurtlar da daha ucuz genel olarak. ne gelirse gelsin gitmek istiyorum artık. baraj kalktığı için bi ihtimal boş bölüm kalmayabilir ama yine de her ihtimali iyice düşünmek lazım tercih döneminden önce. bu arada üniversiteye sadece üniversite hayatı yaşayabilmek için gitmek istiyorum. bi kere genç oluyoruz sonuçta hayatta. kendimi geliştirebileceğim harward, calarts gibi bir sürü üniversitenin kaynakları var coursera üzerinde. geçen seneden dil mezunu olduğum için online derslerle kendimi geliştirmek çok da zor olmayacak gibi duruyor.

5 kişi devam ediyorlar sonraki sene öğrenci almıyor. yani alt sınıflarınız olmaz diye tahmin ediyorum. Sonra proflar talep ederse tekrar açılıyor muhtemelen. bir çeşit paradoks.

benim bildiğim her türlü açılır o sene hocam sonraki sene alımlar durdurulur muhtemelen ama o sene girenler okur o bölümde hak kaybı olur öbür türlü

maddi durumunuzu bilemem ama bilgi ve bahçeşehir üniversitelerinin en azından %50sine yerleşebilirseniz oralara yerleşin.

• arkın dijital oyun tasarımı bu sene alım yapmaz mı diyorsunuz? kampüsü, olanakları vs çok hoşuma gitmişti oysaki..
  • onu yapamıyorum işte hocam. izin vermez ailem. burslu kazanabiliyorsan kazan dediler. maddi durumum yetersiz kalır maalesef.
    demeyin hocam kampüsü ve olanakları çok hoşuma gitmişti bi okulun (kktc arkın). bu sene alım yapmazlar mı şimdi? istanbul'dakilerin kampüsü ilk bir iki okul hariç rezalet. alımlar durmaz umarım
  • kanka doğu akdeniz var arkından iyidir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.