Şimdi Ara

Boğaziçi Bilgisayar mı EE mi EDİT:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
2.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İkisi de bana uygun, fiziği ve matematiği seviyorum
    Ee ve bilgisayarı inceledim ikisini de sevebilirim hoşlanıyorum
    Ne yapayım
    Ee olursa bilkenti de düşünüyorum çünkü ee de lablar falan imkanlar daha önemli diyorlar. Konuştuğum okuyanlar ve mezunlarda bilkent lab olarak daha iyi dedi
    Ama ben istanbul düşünüyorum
    Ee mi bilgisayar

EDİT: Yorum yapan herkese Teşekkürler bilgisayar yazdım umarım doğru tercih yapmışımdır
    edit 2: tercih yaptık da hala emin değilim seçtiğim bölümden :(
    şimdi ben bilişim alanında donanım veya yazılım alanında çalışmak veya girişim falan yapmak istiyorum, bir şeyler geliştirip üretebileceğimi düşünüyorum. bazı şeyleri kolaylaştırabilirim. mat da fizik te güzel, iki bölümün kendi alanlarına baktım, ikisi de iyi güzel şeyler, endüstride iyiymiş aslında fakat biraz içime kapanık biriyim. ne yapsam bilemedim

Edit3: matematik olimpiyatıyla ilgilendim, hoş güzel
    Geçen sene birkaç temel python fonksiyonu öğrenip hackerrankten soru çözmeye çalıştım, eğlenceliydi
    Ama bilgisayar çok sanal gibi, ee bu konuda daha test edilebilir elle görülebilir sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 25 Temmuz 2017; 22:17:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• benzer kafadayım
  • bilgisayar ve ee arasında kalanlara ee yazmalarını öneriyorum
  • abi ne kadar güzel bi sorun ya
    bir derdin var bin dermanaaa değişmem
  • Bölümde derece hedefliyorsan bilgisayar seçme.Olimpiyatçılar 2.sınıftaki konuları bile bilip geliyor bölüme.Onlarla yarışmak zor oluyor.EE seç bu ikilemdeysen.
  • Bilkente git, çok fazla bağlantıları var yurtdışında, bizzat orda okuyan tanıdıklardan biliyorum
  • Hay senin ben be

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi neden öyle diyorsun sallıyorsun felan diyecekler olabilir.Şu linkleri bırakıyorum.

https://www.linkedin.com/in/kaan-bulut-tekelioglu-93817566/?ppe=1 Bu sene birincisi.

Geçen sene birincileri

https://www.linkedin.com/in/burakkurutmaz/

https://www.linkedin.com/in/can-guler-77165594/?ppe=1

• Bilgisayar ayrı bir dünya bence, ikilemde kalıncak bir bölüm olduğunu düşünmüyorum. İlgi lazım.
    EE derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • karasızsan ee seç daha temel bir mühendislik hem puanın ikisine de garanti yetiyor sonra yatay geçiş yapabilirsin bounla konuş bu konuyu mühendisliklerde lys puanıyla geçmek için bölüm kontenjanının yüzde 30u kadar kontenjan ayrılıyor
  • Ee daha zevkli algoritma 8 saat sıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke böyle derdim olsa

• Vay anam vay İtü den de böyle profiller var mı hocam ? Ben linkedin den bakmaya çalıştığımda profili göstermiyor.
  • Allah herkese böyle bir ikilemde kalmayı nasip etsin.
  • Sanırım forumdaki en imrenilen dert sizinki hocam
    Ee yazın
  • DeepMind kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
    bütün linklere baktım
    kurutmaz ve erdogdu bilgisayar değil de mat olimpiyatçısıymış, bunlar bilgisayara sıfırdan mı başlamışlar?
    bilgisayarda da matematik oldukça var zaten de
    ben de matematik olimpiyatçısıyım fakat iyi bir olimpiyatçı değilim, az çok bir şeyler biliyorum, madalya falan sadece antalyada var

yüksek ortalama yapmak için hep ders mi çalışmak gerekiyor, başka boun linkedinlerine bakınca ... klübü, dağcılık, kanoculuk... falan oluyor bu abilerde az görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 23 Temmuz 2017; 19:33:58 >
  • Bilgisayar.
    Tereddüt dahi etme.
  • itü bilgisayar seç

• serbes S kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam

4 sene önce gsl ( veya iel ) yaz demiştiniz

ama istanbula gitmedim izmire gittim, memnun kaldım, gsl değil de iel olabilirmiş, ama yabancı dille falan uğraşmak baya zorlarmış beni, çok sorunu olsa da fen lisesi de iyiydi

öyle içimden geldi yazayım dedim

tavsiyeniz için teşekkürler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.