C

Yüzbaşı
25 Temmuz 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 145 (Bu ay: 0)
Gönderileri

O yüzden 1gün önceden bugun açıklanacaktır   

Yüzey gerilimi hepsi

Traktör yalnız 1

Dalga v1>v2. F2>f1

Enerji m>l>k

Isı yalıtım yalnız 1

Uygulanan kuvvet f2>f1=f3

selam daha önce okul hakkında hiç başlık açılmamış ben de açayım dedim.
okul 1992 yılında kurulmuş. yani çok da yeni olmayan, eğitim sistemi oturmuş bir fakülte. eğitim sistemi entegre sistem. 1.sınıfta 6 kurul 2.sınıfta 7 kurul 3.sınıfta 10 kurulumuz var. sınıf geçme notu 60 ve finalsiz geçme notu 85. onun harici pratik ve beceri sıavlarımız oluyor. anatomi pratik sınavları bazılarınız duymuştur zilli sınav filan diye. bizde öyle olmuyor direk slayt üzerinden resim gösterip okla yerini soruyolar. yani daha kolay bence. histoloji sınavlarımız mikroskopta 3 tane preparat sorulup hangi hücre, doku oldugu soruluyor. kurul sınavlarımızda yer yer çıkmıs da oluyor.100 sorunun 25 30 tanesi cıkmıs geliyor. devamsızlık teoride var gibi gözükse de aslında yok. okula gitmmiyodum hatta imza bile attırmıyoduk bi şey olmuyodu. eğitim olarak gayet kaliteli hocalarımız da var kötü hocalar da ama eğitim olarak bu civarlardaki diğer tıp fakültelerinden daha iyi oldugumuzu düşünüyorum.
şehir olarak şehir izmire çok yakın 22 km bornova merkeze uzaklıgı var. otostopla sürekli gidiliyor.onun harici tıp fakültesi şehir merkezinde ayılır unucubozköy diye bi yerde. burda diğer sağlık ile alakalı diğer fakülteler de var. küçük bi sağlık kampüsümüz var. unucubozköyde de kafeler, restauranlar filan var. ama genel anlamda manisada pek fazla yapılcak bi şey olmadıgını söylebilirim. bi şeyler yapmak istiyosanız izmirde filan takılabilirsiniz o size kalmış.
manisada özel yurtta kalmak isteyenler için reklam olcak biraz ama akasya rezidansı önerebilirim. gerçekten lüx bi yurt yani. aynı zamanda istediğniz zaman girip cıkabilirsiniz. alkol bile sokabilirsiniz sıkıntı olmuyor:d
başka sorunuz varsa sorabilirsiniz. yani bence manisa aydından muğladan çanakkladen filan cok daha iyi tıp olmalarına rağmen forumda nerdeyse hiç başlıgını görmedim yazayım dedim. hatta çanakkaleden aydından filan kendi şehirlerindeki tıpı yazmayıp bizim okula gelen bir sürü arkadasım var
Geçen sene sıralamaları tahmin etmiş ve tutturmuş biri olarak tahmin etmeye calısayım
15k 482
10k 495
5k 514
3k 523
2k 528
olasılık tuslama 1/3
katlama 72
çınar kesir kalemlerin oranı 18
çikolata 6
abc yolları 12
tahterevalli 54
permütasyon satranç 8
iki üç katlı bina 22 azalmıstır
kutu sorusu 40
radyo 95.2
sıralama pa büyüktür pc pc
bina ağac 1.3
sayı doğrusu e
küme ven sorusu 49
tek çift 2.3
hız sorusu 200
kutu/kutu 2
furkan 5 yıl ara 15
içinde toplar 50
yaş sorusu ağaç uzama 250
koşu parkuru 1800
fonksiyon f3 5
fonksiyon grafik düz simetrik
mavi kırmızı kalem etiket 45
veri istatistik 14
küme anın b den farkı 20
sebze menüleri 7
hesap çay içme portakal 9
prizma su 1080
ceyda adım atma 90
prizma yüzey alanı küp cıkıyor 32
havlu 36
dolap gömlek 9/5
ikizkenar yamuk üçgen 12
üçgen başta formul 24
O kadar çalıştık bunun için miydi çok basit bir Sınav olmuş matematiği easy peasydi
Var mı
..
489 CİVARI MI
Hakkında
Forum İmzası:
Çay içmeyi severim
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 899
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 19.993 (Bu ay: 233)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 482 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.