< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bodybuilding Arpası Bol Gelmişlerin Sporudur

-
-
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ne zaman gülcek bizim yüzümüz be
-
Rekostavakiayoutube
Kanala abone olun da 3 5 bi şey damlasın kardeşler. Garibanın yüzü gülsün aqhttps://www.youtube.com/shorts/VS5KZ3a7s-M?feature=share
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Belediye salonu aylık 75tl
Annenin ev yemekleri bedava
Ekstradan marketten yemek alışverişi 250-300tl
Ayda 300-500 liraya rahat bir şeyler yaparsın Hamza ama bahane bulmak isteyen adama her şey bahane.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Wuhuuuu zenginmişim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Savas Cebeciyoutube
KATIL butonuna Tıkla. Gold Üyelere Özel, Fitness, Vücut geliştirme, kilo verme. Eğitim ve Antrenman,Canlı yayınlarda soru cevap, hepsi burada 💪 Online Training İçin Mail Atın savascebeci@yahoo.com #vücutgeliştirme #Türkiyedekivücutçular #kasyapmak #nasılkasyapılırhttps://www.youtube.com/watch?v=2Gpe_2Wv7nsŞu videoyu bir izle istersen dostum. Tam da senin yakındığın şeye cevap veriyor.
-
Protein tozuna takmış insanlar kafayı. Niye protein tozu olmadan spor yapılmıyor mu? Yada spor için illa spor salonuna mı yazılmak lazım?
Al 5 kiloluk dambıl. Youtubedan hareketleri öğren hayvan gibi vücut yaparsın ve en önemlisi istikrar sağlarsın.
-
5 kilo ile hayvan gibi vücut yapacakmis arkadaş
Aynı seyleri soylemis karsit bir sey soylememiski
Multipower 900 gram whey isteyen olursa 600'den verebilirim :)
Kapalı paket 2023 skt'li
-
Kim diyor güzel kardeşim her ay 1 kutu toz bitirilmeli diye? Geçin artık şu toz mevzularını, bu iş tozla değil şırıngayla oluyor. Hormonel takviyelerle dönüyor asıl mevzu. En fazla olacağı hani olur da o gün öğün kaçırdın, yahut bir işin çıktı yeterli zaman bulamadın yemeğe anca öyle kullanılabilirliği mevcut olur. Gerisi boş. 100+ kas kütlen vardır yemek yetiştiremezsin toz kolaylık sağlar eyvallah lakin aksi boşa para saçmaktır etrafta. Naturel kasan adam da yemeğini düzgünce yedikten sonra yine toza moza ihtiyacı kalmıyor. Yani bu toz sektörü aslında para tuzağı başka bir şey değil. Toza vereceğin paranın 3te 2si ile aylık tavuk giderini karşılarsın bu arada.
Hayir hic de değil toz inanilmaz onemli bizzat kullanip farki gördüm
sitenin salonuna giderdim 10 kilo vardı max
5 aydır salona gidiyorum şimdi 20 kiloya geçtim
kaslı olursam belki bu yaştan sonra kız düşürebilirim
Eğer yarışmaya girmeyecekseniz veya saplantılarınız yoksa Hayvan gibi vücut yapmak amelel başka birşey değil. Fit olun zargana durmayın omuzlarınız sırtınız biraz geniş olsun yeter.
Kick boks fitness falan yaptım ama Bence en iyi spor yüzme bu yaz antalya taraflarında o muazzam güzellikteki sularda yüzünce ulan dedim bu ülkenin en büyük nimeti deniz.
Ah ah tanrıdan ricam marmara denizini de tertemiz yapsın bir sabah uyanıp löpçük diye atlayalım.
Neden amelilik? Hangi tür avutma biçimi bu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadas az calisarak hayvan gibi olunacağını sanıyor herhalde
Trde 80 kiloyu gecen bulmak zor
30 grlık tozun içindeki 15-20gr proteini aldın da ne farkı gördün? 100gr tavuk yeseydin onun yerine o farkı görmeyecek miydin? O_o
Tavugu yiyorsun zaten bu da ustune gidiyor
Gunde 140 160 gram almam lazim benim senin mantiga gore 700 800 gram tavuk mu yiyim?
Hayvan gibiden kasıt 50cm kolsa olamazsın olman gerekmez diyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ptt yırtık para değiştirme
- kursa yazıldım iptal etmek istiyorum
- hiv fobisi hikayeleri
- takip edildiğimi nasıl anlarım
- en hafif nargile tütünü
- sodyum iyon batarya
- çay emojisi
- exxen de neler var
- izafiyet teorisi nedir
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X