Şimdi Ara

Bodybuilding Arpası Bol Gelmişlerin Sporudur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Omg 1 tanecik protein tozu olmuş sana 1400 lira her ay bir kutu bitirmek lazim en az

Et tavuk ve diger gida fiyatları da ortada en ufurukten yemegi soyle dışardan yahu bosver kiymali pide soyle 50 lira kardesim isine gelirse diyor adam

Salon ayliklari suan kac bilmiyorum da 300 400 vardir gene

Suanda hatiri sayilir ciddi bir para kazanmayan kisi bodybuilding yapamaz sırf gida masrafi cok yuksek daha bunun supplementi vitamini zarti zurtu var

Artık bu sporu anca parasiyla bol bol yiyecektir şudur budur alabilen kisiler yapar benim arkadaslarimdan özellikle babası zengin olan 90 100 kilo civarı zaten hayvan gibi yemek yiyebilen adamlar yag oranini indirmek icin yapıyor

Bizim gibi günlük gidasi cikmayan adamlarin isi degil biz ekmekle karin doyurmaya devam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ne zaman gülcek bizim yüzümüz be

• Rekostavakiayoutube
    Kanala abone olun da 3 5 bi şey damlasın kardeşler. Garibanın yüzü gülsün aq
    https://www.youtube.com/shorts/VS5KZ3a7s-M?feature=share

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belediye salonu aylık 75tl
    Annenin ev yemekleri bedava
    Ekstradan marketten yemek alışverişi 250-300tl

Ayda 300-500 liraya rahat bir şeyler yaparsın Hamza ama bahane bulmak isteyen adama her şey bahane.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wuhuuuu zenginmişim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Savas Cebeciyoutube
    KATIL butonuna Tıkla. Gold Üyelere Özel, Fitness, Vücut geliştirme, kilo verme. Eğitim ve Antrenman,Canlı yayınlarda soru cevap, hepsi burada 💪 Online Training İçin Mail Atın savascebeci@yahoo.com #vücutgeliştirme #Türkiyedekivücutçular #kasyapmak #nasılkasyapılır
    https://www.youtube.com/watch?v=2Gpe_2Wv7ns

Şu videoyu bir izle istersen dostum. Tam da senin yakındığın şeye cevap veriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Protein tozuna takmış insanlar kafayı. Niye protein tozu olmadan spor yapılmıyor mu? Yada spor için illa spor salonuna mı yazılmak lazım?

Al 5 kiloluk dambıl. Youtubedan hareketleri öğren hayvan gibi vücut yaparsın ve en önemlisi istikrar sağlarsın.

• 5 kilo ile hayvan gibi vücut yapacakmis arkadaş

• urugakhina U kullanıcısına yanıt
    Aynı seyleri soylemis karsit bir sey soylememiski

• Multipower 900 gram whey isteyen olursa 600'den verebilirim :)

Kapalı paket 2023 skt'li

• Kim diyor güzel kardeşim her ay 1 kutu toz bitirilmeli diye? Geçin artık şu toz mevzularını, bu iş tozla değil şırıngayla oluyor. Hormonel takviyelerle dönüyor asıl mevzu. En fazla olacağı hani olur da o gün öğün kaçırdın, yahut bir işin çıktı yeterli zaman bulamadın yemeğe anca öyle kullanılabilirliği mevcut olur. Gerisi boş. 100+ kas kütlen vardır yemek yetiştiremezsin toz kolaylık sağlar eyvallah lakin aksi boşa para saçmaktır etrafta. Naturel kasan adam da yemeğini düzgünce yedikten sonra yine toza moza ihtiyacı kalmıyor. Yani bu toz sektörü aslında para tuzağı başka bir şey değil. Toza vereceğin paranın 3te 2si ile aylık tavuk giderini karşılarsın bu arada.

• SPAWN-TheUndead kullanıcısına yanıt
    Hayir hic de değil toz inanilmaz onemli bizzat kullanip farki gördüm

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

sitenin salonuna giderdim 10 kilo vardı max

5 aydır salona gidiyorum şimdi 20 kiloya geçtim 

kaslı olursam belki bu yaştan sonra kız düşürebilirim

• Eğer yarışmaya girmeyecekseniz veya saplantılarınız yoksa Hayvan gibi vücut yapmak amelel başka birşey değil. Fit olun zargana durmayın omuzlarınız sırtınız biraz geniş olsun yeter.

Kick boks fitness falan yaptım ama Bence en iyi spor yüzme bu yaz antalya taraflarında o muazzam güzellikteki sularda yüzünce ulan dedim bu ülkenin en büyük nimeti deniz.

Ah ah tanrıdan ricam marmara denizini de tertemiz yapsın bir sabah uyanıp löpçük diye atlayalım.

• Neden amelilik? Hangi tür avutma biçimi bu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Chaveez kullanıcısına yanıt
    Arkadas az calisarak hayvan gibi olunacağını sanıyor herhalde

Trde 80 kiloyu gecen bulmak zor

30 grlık tozun içindeki 15-20gr proteini aldın da ne farkı gördün? 100gr tavuk yeseydin onun yerine o farkı görmeyecek miydin? O_o

• SPAWN-TheUndead kullanıcısına yanıt
    Tavugu yiyorsun zaten bu da ustune gidiyor

Gunde 140 160 gram almam lazim benim senin mantiga gore 700 800 gram tavuk mu yiyim?

Hayvan gibiden kasıt 50cm kolsa olamazsın olman gerekmez diyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.